in Nieuws & Inspiratie

Own your mind… or someone else will…

Eerlijk gezegd, was ik gisteren helemaal niet van plan om naar het Malieveld te gaan. Ik weet inmiddels wat voor manipulatieve instrumenten ook demonstraties kunnen zijn, dus ik ben erg zorgvuldig in waar ik me al dan niet mee verbind en voel in het moment of ik ergens wel of niet heen ga.

Een eerdere opmerking over het verbod van de demonstratie en dat iemand ‘daarom maar niet ging’ eerder, maakte me bewust hoe strak wij in onze programmering zitten. Als ‘de autoriteit’ zegt dat het niet mag, dan luisteren wij daar braaf naar.

Maar… we hebben het over demonstreren, opkomen voor je rechten, voor je vrijheid…! Hoezo moet een autoriteit het daarmee eens zijn? Of zoals ik zaterdag schreef: ‘Wat voor demonstratie is een demonstratie anyway, als je daar toestemming voor nodig hebt? Vraagt een slaaf aan zijn meester of ‘ie mag demonstreren? En als ‘ie dat al doet, kan ik wel raden wat het antwoord is. Dus is gehoor geven aan een ‘verbod’ niet een uiting van onderwerping aan onderdrukking?
Je bent een mateloos mooi en krachtig, vrij en soeverein mens… Waar laat je je in dit geval door leiden? Door je Hart of door angst? Persoonlijk zie ik het ook niet als een demonstratie maar als een opstaan voor vrede en vrijheid. Voor mezelf, maar vooral voor mijn kinderen… En ja, mocht ik dat nu toevallig op het Malieveld willen doen…’

Ik zag dat het door het verbod, soms helemaal niet in de mensen opkwam om alsnog te gaan, ‘want ja… het gaat niet door… het is verboden…’ Eh…. wacht even… ben ik nou gek? Het is toch van de zotte dat we zo gebrainwasht zijn, zo geprogrammeerd en goed afgericht dat als iemand – die onze vrijheden beperkt – zegt dat iets niet mag, wij daar massaal naar luisteren?! Terwijl het over onze vrijheid gaat?! Ik begrijp het niet…

Zou Mahatma Gandhi toestemming hebben gevraagd voor een geweldloze onafhankelijkheidsstrijd? En zo ja, zouden de Engelsen dan geantwoord hebben: ‘Ja hoor, dat is goed, ga je gang maar’?

Zou Martin Luther King toestemming hebben gevraagd voor zijn geweldloze verzet tegen de rassenscheiding in Amerika? Of voor de mars naar Washington? Het boycotten van stadsbussen die blanken bevoordeelden? Zodat de autoriteiten zich daarop voor konden voorbereiden…? Ehhhhh….🤔

Kom op mensen, word wakker! Het moet toch niet gekker worden?! Word wakker uit de hypnose, de gevangenis van angst en open je ogen naar hoe die gevangenis steeds verder om ons heen gebouwd wordt. Zie hoe we zelf meebouwen aan die gevangenis als we ons onderwerpen aan berusten in ‘een verbod op een demonstratie voor vrijheid’, ‘het dragen van mondkapjes in het OV’ (waarvan letterlijk bekend is dat het niet helpt, want als je er een draagt die wel, helpt ben je strafbaar) en het instandhouden van ‘die 1,5 meter samenleving’? Hoeveel gekker moet het worden?

Een big shout out naar de Horeca, die zijn terrassen gewoon opent! En wat wil een overheid of een politie doen als mensen massaal zeggen, ‘Weet je wat? We doen gewoon niet meer mee aan deze gekkigheid!’?

De beste manier om je toekomst te voorspellen, is door hem te creëren. Herinner je wie en wat je ten diepste bent en creëer jouw eigen werkelijkheid. Want nogmaals: temidden van alle onrust die er gisteren was, heb ik daar bijzonder weinig van meegekregen. Ik heb me laten leiden door mijn gevoel en wat ik ontmoette was een verbindende meditatie, dans, een groepsknuffel, bloemen en een versierde politieauto. We voelden dat het tijd was om te gaan en hoorden achteraf pas wat zich nog meer heeft voorgedaan.

Dus ja, in het moment voelde het gisteren kloppend om op te staan voor Vrede en Vrijheid. Om vervolgens op het Malieveld vooral Liefde, verbinding, bloemen en meditatie te ontmoeten. Mijn binnenwereld gespiegeld om me heen, de wereld die ik creëer!

Bottomline: kom uit die angst mensen! Word wakker en herinner je wie en wat je bent! Je bent zelf een creator en hoeft je niet te laten leiden door wie dan ook, die zegt wat je wel of niet moet doen! Je bent een Vrij Soeverein Wezen!

Alleen onze mind is gehackt en de angstvelden en -programmeringen vieren hoogtij. Hoog tijd dat je jouw mind, jouw bewustzijn en je leven weer in eigendom neemt, want the only way out, is in. Gelukkig heb je dat helemaal zelf in de hand. Hoe fijn en bekrachtigend is dat…

In Liefde,
Germaine 🌹

Blog over mijn ervaring op het Malieveld, inclusief audio met Affirmaties: Ik Ben een Vrij Soeverein Wezen…

PS 1. Gerelateerde artikelen:

PS 2. De online workshop de Keuze voor het Licht sluit energetisch perfect aan op dit veld. Hier kun je de replay nog steeds bestellen >

PS 3. Als je het nou veel tekst vindt om te lezen, dan kun je ook de video’s bekijken. Die bevatten ook korte meditaties. Ze staan in de besloten Facebook groep de Kracht van jouw Gevoeligheid. Hier de link naar de groep om de video’s te bekijken of je aan te melden >

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu