in Nieuws & Inspiratie

Pinkster opruiming: ruimte voor Liefde…

Tijdens Pinksteren vieren christenen dat de Heilige Geest voor ons, als steun is neergedaald. Spiritueel gezien houdt Pinksteren in dat het Christusbewustzijn in ons wordt geactiveerd. Dit betekent dat je vanuit liefde, gelijkwaardigheid en respect voor alle levensvormen wilt leven. In plaats van vanuit angst, macht en boosheid.

Dit laatste viert op het ogenblik hoogtij in onze maatschappij en misschien ook wel in jou. Bovendien nodigt deze tijd steeds krachtiger uit om een keuze te maken. Om je rug recht te houden, kleur te bekennen en echt te gaan staan voor waar jij voor staat.

Om je te helpen in deze keuze en om ruimte te creëren voor liefde, gelijkwaardigheid en respect ontvang je tot 2 juni a.s. 15% (extra) korting op de opnamen van de volgende cirkels, workshops en meditaties:

Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix!
Een Stille Revolutie die bestaat uit een 3-tal meditatiecirkels en een bonuscirkel (inclusief alle voorbereidende informatie) om de angstprogrammeringen waarmee we worden gebombardeerd, uit te zuiveren. De eerste meditatiecirkel om de controle over je eigen brein en bewustzijn weer terug te pakken. In de volgende healen en activeren we de Pijnappelklier zodat we weer een zuiver kanaal worden en in de laatste cirkel verbinden we met de energie van de Nieuwe Aarde, de Nieuwe Tijd en helpen we de Nieuwe Tijd om geboren te worden in jou en in mij.

Sacred Circle: Whale Code Mandala’s
In deze cirkel werken we met de energie van Whale Code Mandala’s, krachtige healinginstrumenten die een veld vormen van krachtige, helende energieën die helpen om onze demonen vanuit Liefde aan te kijken, te omarmen en te transformeren. En zodoende onszelf vrij te maken van angst en beperking.

Healing & Meditatiecirkel: Opruimen belemmerende overtuigingen
Wil jij weten wat je ertoe aanzet om actie te nemen? Of juist niet? Wat ervoor zorgt dat je iets zegt of juist niet zegt? Onder de oppervlakte, net als bij een ijsberg, liggen onze overtuigingen verscholen. Meestal onbewust bepalen ze voor 90 tot 95% onze gedachten. Als je weet dat gedachten jouw werkelijkheid creëren, ben jij dan ook niet benieuwd wat zich daar allemaal schuilhoudt? In deze meditatie duik je diep in je onderbewuste om daar beperking op te ruimen.

Workshop: De keuze voor het Licht
Een workshop waarin we op alle lagen voor het Licht kiezen. In deze turbulente tijd kun je het gevoel hebben dat je in je ontwikkeling twee stappen vooruit doet en éen stap achteruit. Door heel bewust voor het Licht te kiezen, maak je jezelf vrij van oude beperking die je ervan weerhield om in je kracht te staan.

Sacred Circle: Mannelijke & Vrouwelijke Energie
In deze cirkel werken we aan het helen van het mannelijk en het vrouwelijk in onszelf. Om balans te brengen in onze mannelijke en vrouwelijke energie zodat we ons potentieel kunnen gaan leven. Na tijden van onderdrukking is de vrouwelijke energie in alle hevigheid aan haar opmars bezig. Ze wil weer gezien worden. De vrouwelijke energie, de energie van het Hart en de oeroude, diepe Wijsheid van de Aarde.

Deze Pinksteraanbiedingen gelden tot en met 2 juni a.s. 
Gebruik hiervoor bij afrekenen de kortingscode 15PROCENT.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu