in Nieuws & Inspiratie

Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix!

The Matrix is everywhere. It is all around us. It is the world that has been pulled over your eyes to blind you from the truth. A prison for your mind.
~ Morpheus ~

Terwijl de stoffelijke en tastbare protesten steeds duidelijker en tastbaarder worden, is het duidelijk dat er gelukkig steeds meer mensen wakker worden en ontwaken tot wat er werkelijk aan de hand is. Dat is de allereerste en ook zeer noodzakelijke stap.

Maar dan… in deze situatie luid en duidelijk je stem laten horen en opstaan is één, werkelijk een verschil maken voor jezelf en de wereld is, vanuit mijn perspectief, wat anders. Om de situatie echt op te lossen heb je namelijk die andere bril nodig. Of liever gezegd, is het nodig dat je die bril die je (meestal onbewust) op hebt, afzet. Het is namelijk een bril die je in angst zet, in afgescheidenheid, in wij tegen zij, goed tegen kwaad, blank tegen zwart, verdeel en heers… Angst die voor die verdeeldheid zorgt en daarmee de krachten achter de schermen in de hand werkt. Polariserende krachten die nu nog eens uitvergroot worden omdat het bewustzijn groeit en de tegenbeweging is ingezet.

For thousands of years this has been a ‘dark’ planet where the light has been strongly challenged at every twist and turn. Now, as the light is in ascendance, anti-light forces are stirring things up big time behind the scene. Duality – them against us, left versus right, who is inferior/superior, right/wrong, elite/dispensable – is the name of the old divide and conquer game. Do not play this game, it leads to tremendous pain and suffering. A new unity consciousness game has just begun!
~ Steve Nobel, The Soul Matrix ~

Vanuit mijn perpectief heeft daartegen vechten geen zin en is vooral onderdeel van de afleiding. Bovendien: dat waar jouw aandacht naartoe gaat, dat groeit. Vandaar dat het tijd is om het radicaal anders te doen. Dat is waar ik je toe uitnodig. Blijf vooral de dingen doen waartoe je je geroepen voelt, maar doe dit ook! Het is namelijk vele malen krachtiger dan je denkt…

Volgende week, in een energetische roetsjbaan van Nieuwe Maan, Eclipsen en de Solstice organiseer ik de Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix! Door onszelf vrij te maken van de angst, van de angstprogrammeringen waar we onder bedolven worden, maken we een lange neus naar welke donkere kracht in de wereld dan ook. Of zoals ik David Icke onlangs hoorde zeggen in een interview: I’f you don’t have a fear of death, you can’t be manipulated‘. Hoe waar is dat? Ik schreef er een paar weken geleden over in ‘Wat als er geen angst zou zijn voor de dood?’.

Dat is het hacken van de Matrix: jezelf radicaal vrijmaken van alles wat het zicht op de werkelijkheid belemmerd, angstprogrammeringen uitzuiveren en alle kracht die anders weglekt door angst terugpakken en richten op die Nieuwe Aarde die er echt gaat komen.

In de Sacred Circle werken we dan ook op ‘die andere manier’, via ‘die andere weg’, die weg die veelal aan het verstand voorbij gaat (hoewel er inmiddels wetenschappelijk bewijs is voor het bestaan van het kwantumveld (en voor wie dat wat waard is)), die weg die gebaseerd is op Liefde, op Eenheid, op gelijkwaardigheid, op Harmonie en vertrouwen. Een enorm krachtige weg ook wanneer je je ermee verbindt en ermee werkt.

‘Wat kunnen we doen?’ of ‘Wat kan ik doen’ is een veelgehoorde vraag. In Social Media zie ik hem voorbij komen, in interviews, ik hoor het van mensen om me heen. Dat wat er gaande is, kan zo overweldigend, alomvattend en wereldwijd lijken, dat het lijkt alsof je daar geen invloed op hebt en dan zou de moed je in de schoenen kunnen zakken en zou je kunnen denken: ‘Laat maar, het heeft geen zin’.

Nou laat me je vertellen, dat is ook precies de bedoeling van de krachten die achter de chaos zitten die we momenteel zien in de wereld! ‘Order out of chaos’, is het motto. Zoveel angst en verwarring creëren dat mensen zelf ‘vragen’ om het afnemen van vrijheden omwille van ‘orde’ en ‘veiligheid’, om het inspuiten van vaccins omwille van ‘gezondheid’ en ‘vrijheid’. Hoe veilig, vrij en gezond we dan werkelijk zijn, zou je je kunnen afvragen…

Daarom is het zo belangrijk dat we ons bewust worden van het grotere plaatje. Een plaatje dat eerst en vooral betrekking heeft op jou en de aard van deze realiteit. Op wie en wat jij werkelijk bent, wat er met je/ons is gebeurd en waar jij afzonderlijk, maar vooral wij gezamenlijk toe in staat zijn.

Dat is waar ik je toe uitnodig! Een stille revolutie. En revolutie die zich van binnen afspeelt, een revolutie die mateloos krachtig is. Een revolutie waar de gevestigde orde doodsbang voor is, daarom creëren ze zoveel angst en afleiding. Om te voorkomen dat jij je realiseert hoe krachtig je bent. Om te voorkomen dat wij ons realiseren hoe krachtig wij zijn. Hack the Matrix! ja, maar die Matrix die is niet buiten je, die zit van binnen…

I don’t like the idea that I’m not in control of my life.
~ Neo ~

En hoe fijn is dat! Hoe krachtig is dat! Hoe bekrachtigend is dat? Dat wij, jij en ik, zelf in de hand hebben hoe de wereld om ons heen eruit ziet? Dat we daar geen enkele instantie buiten ons voor nodig hebben, om van binnenuit de wereld te creëren die je wilt voor jezelf, je kinderen, je kleinkinderen…

In de Sacred Circle Hack the Matrix! halen we in drie verschillende healing & meditatiecirkels  eerst de sluiers weg van (angst-)programmeringen, van mind control. Vervolgens helen en activeren en nemen we onze eigen zender en ontvanger, ons derde oog, de Pijnappelklier weer in eigen beheer, zodat we dat weer zuiver kunnen afstemmen op wat wij werkelijk willen. En we verbinden ons met en verankeren de energie, de frequentie van de Nieuwe Aarde in onszelf, om zo een baken, een referentiepunt te creëren waarop we ons kunnen richten. We hacken de mind control matrix en verbinden weer met onze essentie, met de frequentie van Licht, Liefde en Harmonie.

Zoals gezegd doen we dat niet op een 3D manier van praten, beredeneren en moeilijk, moeilijk, moeilijk. Waarom niet? Omdat zoals Einstein al zei, ‘je een probleem niet kunt oplossen met hetzelfde bewustzijn als waarmee je het hebt gecreëerd. Daar heb je een ander bewustzijnsniveau voor nodig’. We doen het dus op die andere manier: via de andere weg, The Beauty Way🌹, een manier die heerlijk je mind omzeilt.

We surfen bovendien mee op de zeer krachtige energieën van dat moment (solstice, Nieuwe Maan, Volle Maan en twee eclipsen), energieën die de krachtige coderingen brengen voor ‘het grote ontwaken’ dat momenteel plaatsvindt, en voor de transformatie en evolutie van de Aarde. Er vindt momenteel ook een activering plaats van de Pijnappelklier om de de hogere frequenties, die na 5 juli a.s. in gaan stromen, te kunnen dragen. Deze activering brengt met zich mee dat we ons steeds meer bewust worden van onze eigen natuur en onze vermogens.

‘We zijn een nieuw verhaal van Diamanten Licht en Gouden Liefde aan het baren, terwijl het oude wordt weggeblazen en het nieuwe begint te rijzen. Dus terwijl we deze Volle/Nieuwe Maan, eclipsen en Solstice doorkruisen, verwelkomen we het nieuwe en laten we ons niet meeslepen in de verwoestingen van de storm als het oude wordt weggeblazen.’
~ Celia Fenn ~

Ook werken we met een aantal supermooie en superkrachtige instrumenten die een aantal jaar geleden op magische wijze op mijn pad zijn gekomen en die zeer krachtige healers zijn op dit veld, de bijzondere Mandala’s van Ellen van der Molen. In de FB Live van woensdag 17 juni a.s. vertel ik hier meer over.

De speciale Sacred Circle: Let’s hack the Matrix! bestaat uit drie verschillende healing & meditatie cirkels: een Magisch Drieluik.

De drie cirkels vinden plaats op
– zaterdag 20 juni a.s. (solstice, Nieuwe Maan & Eclips)
– zaterdag 27 juni a.s.
– zaterdag 4 juli a.s. (Volle Maan & Eclips)
van 19 tot 20.30 uur online via Zoom.

De Sacred Circle ‘Let’s Hack the Matrix’ bestaat uit:

 • Drie Sacred Healing & Meditatie Cirkels van 90 minuten met de volgende thema’s
  • Uitzuiveren (angst-)programmeringen (20 juni)
  • Pijnappelklier Healing & Activatie (27 juni)
  • Verbinding met de Nieuwe Aarde (4 juli)
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep voor de deelnemers aan de cirkels omdat dit best een intens transformatieproces kan zijn, zodat we kunnen delen en elkaar tussentijds kunnen supporten in het proces. Ik ben elke dag aanwezig in de groep en als je vragen hebt, kun je die in de groep stellen. 
 • Een afsluitende Q&A call op dinsdag 7 juli a.s. van 19 uur tot 20 uur. Deze vindt eveneens plaats via Zoom.
 • Toegang tot een afgeschermde pagina op de website met voorbereidende informatie & inspiratie.
 • Toegang tot de replay van de Cirkels in (downloadable) audio en video (hopelijk nu wel in 1 keer goed 😉) zodat je deze nogmaals kunt beluisteren.
 • Hoewel de energie achteraf niet minder krachtig is, adviseer ik je wel om de Cirkels zoveel mogelijk Live bij te wonen.

Investering
De investering in jezelf bedraagt €99 voor drie cirkels (€33 per cirkel). Het is inmiddels bewezen dat snelle beslissers de beste resultaten behalen. En omdat dit inmiddels van cruciaal belang begint te worden, krijg je 10% korting als je je dit nog weekend aanmeldt (voor zondag 14 juni, 00:00 uur). Gebruik daarvoor kortingscode 8MDY05.

Je kunt de cirkel ook in 3 keer betalen. Vanwege het belang van deze cirkel en de kroon-omstandigheden breng ik daarvoor geen extra kosten in rekening. Ook hier 10% korting als je nog dit weekend besluit om mee te doen. Gebruik de kortingscode OMI9HD bij het afrekenen.

Oh ja! Ook nog een Bonus cirkel
Als bonus ontvang je op woensdag 17 juni a.s. van 19 tot 20 uur een voorbereidende Cirkel ‘The Whalecode Mandala’s’ waarin we nader kennismaken met de instrumenten waar we in de Sacred Circle mee gaan werken. In de volgende FB Live vertel ik hier meer over dus ik hoop dat je erbij bent. Ook van deze cirkel is achteraf een opname (audio & video) beschikbaar.
Deze cirkel is overigens ook los te volgen. Hier kun je je daarvoor aanmelden >  Mocht je achteraf besluitend dat je de andere cirkels ook wilt volgen, dan kan dat, dan verrekenen we jouw bijdrage.

Tot slot
Voel je dat je graag mee wilt doen, maar ligt deze investering momenteel niet binnen jouw investeringshorizon, neem dan contact met me op om samen te kijken hoe we jouw deelname alsnog mogelijk kunnen maken.

Ik ont-moet je namelijk graag…

In Liefde,
Germaine 🌹

Gerelateerde artikelen:

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu