in Nieuws & Inspiratie

Sacred Circle: Mannelijke & Vrouwelijke Energie

Ancient lovers never forget the echo of each others hearts.
An ocean of lifetimes may pass, but still, in the end –
your heart will guide you home…

In deze Sacred Healing & Meditatie Cirkel werken we aan het helen van het mannelijk en het vrouwelijk in onszelf. Om balans te brengen in onze mannelijke en vrouwelijke energie en ons potentieel kunnen gaan leven.

Na tijden van onderdrukking is de vrouwelijke energie in alle hevigheid aan haar opmars bezig. Ze wil weer gezien worden. De vrouwelijke energie, de energie van heling, van intuïtie, van ontvankelijkheid, van vertrouwen en overgave, van loslaten, zachtheid, zachte kracht en toestaan. Van innerlijk weten en transparantie. De energie van het Hart en de oeroude, diepe Wijsheid van de Aarde.

Zij wil weer geboren worden: in onze maatschappij, maar allereerst in jou en in mij.
Tijdens de komende equinox, het moment waarop de mannelijke en vrouwelijke energie om om heen in balans is, de Zon danst met de Maan, de Nacht even lang is als de Dag, Licht en donker in balans zijn, nodig ik je uit om diep te duiken in de energie van de buik, de Baarmoeder, ons scheppend potentieel en Centrum van Creatieve kracht.

Om met behulp van de energie van Maria Magdalena, de Zwarte Madonna, Moeder Aarde, diep te duiken in de verwondingen die we nog meedragen op het vrouwelijke in ons en die ons verhinderen om in onze volle creatie kracht te staan. Dit geldt overigens niet alleen voor vrouwen, bij mannen zetelt deze scheppende kracht in de Hara en ook mannen hebben verwondingen op het ontvangen en belichamen van de vrouwelijke energie, dus als je de Roep voelt, voel je vrij om mee te doen.

Daarna werken met de intens Liefdevolle energie van Jeshua aan het helen van de Mannelijke energie in ons. We helen in ons de delen die te maken hebben met focus, daadkracht, bescherming, doen, ondernemen, expressie en uitstromen zodat de mannelijke energie in balans en zijn kracht komt: bedoelt om het vrouwelijke te dragen en ondersteunend aan het in de wereld zetten van jouw Zijn.

We verbinden ons hiertoe met de prachtige en krachtige energieen van Maria van Magdala en Jeshua en werken met velden, kennis en wijsheid afkomstig uit het oude Atlantis, Egypte, Midden- en Zuid-Amerika en het oude Lemurie. We mogen reizen naar krachtige krachtplekken, op Aarde en voorbij Tijd en Ruimte om samen met de Meesters van Licht voor eens en voor altijd los te komen van alles wat je er op dit moment nog van weerhoud om volledig in je kracht te staan en je verbinding volledig te realiseren.

Terwijl ik dit schrijf voel ik dat van alles om me heen begint te popelen om in dit veld aan het werk te gaan. Wees je ervan bewust dat op het moment dat jij besluit om deel te nemen, de energieen meteen al voor je aan het werk gaan.

Voor deze cirkel zal ik een speciale pop-up Faceboek-groep openen. Het voelt alsof de processen waar we ingaan nogal intens kunnen zijn en op die manier kunnen we met elkaar delen en elkaar supporten.

De Sacred Cirkel is geschikt voor jou als:

 • je van binnen wat voelt kriebelen bij het lezen van deze tekst,
 • je er vanbinnen blij van wordt,
 • je de nodige ervaring hebt met innerlijk werk en persoonlijke transformatie processen,
 • je de nodige gronding in jezelf hebt gerealiseerd,
 • je beschikt over voldoende zelfreflectie en zelfkennis om ego-projecties te herkennen,
 • je je Hart kunt openen naar projecties,
 • je je bewust bent, dat je zelf verantwoordelijk bent voor de processen die worden opgeroepen.

De Sacred Cirkel is NIET geschikt voor jou als:

 • je geen ervaring hebt met innerlijke processen en energiewerk,
 • je niet goed geaard bent, erg in je hoofd zit en alles wilt snappen, rationaliseren of controleren,
 • je niet open staat voor andere zienswijzen en werkelijkheden,
 • je erg gehecht bent aan je verhaal en niet bereid bent dit los te laten,
 • je denkt dat je je gedachten bent,
 • je jezelf een slachtoffer voelt van jouw omstandigheden.

De Sacred Cirkel vond online plaats via Zoom.
Hieronder kun je de replay kopen
De investering in jezelf bedraagt €22 euro.

Na ontvangst van je betaling word je vanzelf doorgeleid naar de pagina met de opname.
Alle liefs,
Germaine 🌹

PS: belangrijk om te weten, mijn perspectief in sessies en activiteiten…

 • Hier & Nu is alles wat er is. Gisteren is een herinnering, een beeld, morgen een verwachting, een gedachte…
 • Jouw gedachten en overtuigingen, bewust en onbewust, creëren jouw werkelijkheid, waardoor je volledige verantwoordelijkheid kunt nemen voor alles wat zich in jouw leven aandient. Je bent geen slachtoffer!
 • Goed en fout bestaat niet. Alles is precies zoals het voor jou nodig is op dit moment en bovendien dienstbaar aan jou en jouw steeds diepere ontwaken tot jezelf.
 • Je bent niet je lichaam en je bent niet je gedachten. Jij bent het eindeloos Bewustzijn dat leeft in jouw lichaam en kijkt door jouw ogen. Jij bent de waarnemer van jouw gedachten.
 • Er is niets buiten jou… Er is alleen maar jij en een projectie vanuit jezelf…
  We zijn allen één, Al-één.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu