in Nieuws & Inspiratie

Sacred Circle: Whale Code Mandala’s

‘Embodying Heaven & Earth, the Male & the Female, I connect you to the ancient wisdom and unconditional love of the Whales and Dolphins, the Grandmothers.
Let me lead you to the Void of Loving Light within.’
Omni-Joy – Whale Code 10

Art: Ellen van der Molen

zielenmandala
Omni-Joy

In de Sacred Circle: ‘Let’s Hack the Matrix’* werken we met de energie van Mandala’s. Voor de één een mooie tekening, voor mij krachtige healinginstrumenten, het is maar net welke bril je op hebt.

In de Sacred Circle: Let’s hack the Matrix werken we aan het uitzuiveren van (angst-)programmeringen, een energetisch veld dat best pittig kan zijn en dat dieper en krachtiger kan werken wanneer het ingebed is in Liefde. En daar komen de Whale Code Mandala’s om de hoek kijken. Een veld van krachtige, helende energieen die ons helpen om onze demonen vanuit Liefde aan te kijken, te omarmen en te transformeren. En zodoende jezelf vrij te maken van angst en beperking.

Deze cirkel is inmiddels achter de rug, maar je kunt hem alsnog volgen. Van de opname is zowel een (downloadable) audio als een video beschikbaar. Hieronder kun je deze cirkel bestellen.

De Sacred Circle over de Whale Code Mandala’s vond online plaats via Zoom

Na betaling word je meteen doorgeleid naar de pagina waar de opname en de voorbereidende informatie staat en kun je meteen aan de slag.


Deze cirkel is los te volgen, maar is onderdeel van de Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix!*

Ik zie ernaar uit om je daar te ont-moeten…

Alle liefs,
Germaine 🌹

* De Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix is een Stille Revolutie waarin we in een 3-tal cirkels als eerst de controle over ons eigen brein en bewustzijn weer terugpakken. Vervolgens healen en activeren we de Pijnappelklier zodat we weer een zuiver kanaal worden, en als derde stap verbinden we met de energie van de Nieuwe Aarde, de Nieuwe Tijd en helpen we de Nieuwe Tijd om geboren te worden in jou en in mij.
Informatie over de Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix! >. Of bestel hier meteen de replay >

PS 1. Gerelateerde artikelen:

PS 2. De online workshop de Keuze voor het Licht sluit energetisch perfect aan op dit veld. Voor slechts € 5 kun je hier de replay bestellen >

PS 3. Als je het nou veel tekst vindt om te lezen, dan kun je ook de video’s bekijken. Die bevatten ook korte meditaties. Ze staan in de besloten Facebook groep de Kracht van jouw Gevoeligheid. Hier de link naar de groep om de video’s te bekijken of je aan te melden >

PS 4. belangrijk om te weten, mijn perspectief in sessies en activiteiten…

  • Hier & Nu is alles wat er is. Gisteren is een herinnering, een beeld, morgen een verwachting, een gedachte
  • Jouw gedachten en overtuigingen, bewust en onbewust, creëren jouw werkelijkheid, waardoor je volledige verantwoordelijkheid kunt nemen voor alles wat zich in jouw leven aandient. Je bent geen slachtoffer!
  • Goed en fout bestaat niet. Alles is precies zoals het voor jou nodig is op dit moment en bovendien dienstbaar aan jou en jouw steeds diepere ontwaken tot jezelf.
  • Je bent niet je lichaam en je bent niet je gedachten. Jij bent het eindeloos Bewustzijn dat leeft in jouw lichaam en kijkt door jouw ogen. Jij bent de waarnemer van jouw gedachten.
  • Er is niets buiten jou… Er is alleen maar jij en een projectie vanuit jezelf… We zijn allen één, Al-één.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu