in Nieuws & Inspiratie

Solstice aanbieding: Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix!

The Matrix is everywhere. It is all around us. It is the world that has been pulled over your eyes to blind you from the truth. A prison for your mind.
~ Morpheus ~

Onderstaande tekst schreef ik vorig jaar ook rond deze tijd. We zijn een jaar verder en de roep om onszelf te bevrijden uit de ‘matrix’ klinkt luider dan ooit. De energie van deze cirkel en haar krachtige instrumenten is een levend Veld en ik geef graag de gelegenheid aan zoveel mogeluck mensen om haar energie te ervaren. Tegen een gereduceerd tarief om de Solstice en de geboorte van de Nieuwe Aarde te vieren.

Terwijl de stoffelucke en tastbare protesten steeds duidelucker en tastbaarder worden, is het duideluck dat er gelukkig steeds meer mensen wakker worden en ontwaken tot wat er werkeluck aan de hand is. Dat is de allereerste en ook zeer noodzakelucke stap.

Maar dan… in deze situatie luid en duideluck je stem laten horen en opstaan is één, werkeluck een verschil maken voor jezelf en de wereld is, vanuit mijn perspectief, wat anders. Om de situatie echt op te lossen heb je nameluck die andere bril nodig. Of liever gezegd, is het nodig dat je die bril die je (meestal onbewust) op hebt, afzet. Het is nameluck een bril die je in angst zet, in afgescheidenheid, in wij tegen zij, goed tegen kwaad, blank tegen zwart, verdeel en heers… Angst die voor die verdeeldheid zorgt en daarmee de krachten achter de schermen in de hand werkt. Polariserende krachten die nu nog eens uitvergroot worden omdat het bewustzijn groeit en de tegenbeweging is ingezet.

For thousands of years this has been a ‘dark’ planet where the light has been strongly challenged at every twist and turn. Now, as the light is in ascendance, anti-light forces are stirring things up big time behind the scene. Duality – them against us, left versus right, who is inferior/superior, right/wrong, elite/dispensable – is the name of the old divide and conquer game. Do not play this game, it leads to tremendous pain and suffering. A new unity consciousness game has just begun! 
~ Steve Nobel, The Soul Matrix ~

Vanuit mijn perpectief heeft daartegen vechten geen zin en is vooral onderdeel van de afleiding. Bovendien: dat waar jouw aandacht naartoe gaat, dat groeit. Vandaar dat het tijd is om het radicaal anders te doen. Dat is waar ik je toe uitnodig. Blijf vooral de dingen doen waartoe je je geroepen voelt, maar doe dit ook! Het is nameluck vele malen krachtiger dan je denkt…

In een energetische roetsjbaan van Nieuwe Maan, Eclipsen en de Solstice organiseerde ik de Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix!. Door onszelf vrij te maken van de angst, van de angstprogrammeringen en mind control waar we onder bedolven worden, maken we een lange neus naar welke donkere kracht in de wereld dan ook. Of zoals ik David Icke onlangs hoorde zeggen in een interview: I’f you don’t have a fear of death, you can’t be manipulated‘. Hoe waar is dat? Ik schreef er een paar weken geleden over in ‘Wat als er geen angst zou zijn voor de dood?’.

Dat is het hacken van de Matrix: jezelf radicaal vrijmaken van alles wat het zicht op de werkeluckheid belemmerd, angstprogrammeringen uitzuiveren en alle kracht die anders weglekt door angst terugpakken en richten op die Nieuwe Aarde die er echt gaat komen. Dat is de Stille Revolutie…

In de Sacred Circle werken we dan ook op ‘die andere manier’, via ‘die andere weg’, die weg die veelal aan het verstand voorbijgaat (hoewel er inmiddels wetenschappeluck bewijs is voor het bestaan van het kwantumveld (en voor wie dat wat waard is)), die weg die gebaseerd is op Liefde, op Eenheid, op evenwaardigheid, op Harmonie en Vertrouwen. Een enorm krachtige weg ook wanneer je je ermee verbindt en ermee werkt.

‘Wat kunnen we doen?’ of ‘Wat kan ik doen’ is een veelgehoorde vraag. In Social Media zie ik hem voorbijkomen, in interviews, ik hoor het van mensen om me heen. Dat wat er gaande is, kan zo overweldigend, alomvattend en wereldwijd schijnen, dat het schijnt alsof je daar geen invloed op hebt en dan zou de moed je in de schoenen kunnen zakken en zou je kunnen denken: ‘Laat maar, het heeft geen zin’.

Nou laat me je vertellen, dat is ook precies de bedoeling van de krachten die achter de chaos zitten die we momenteel zien in de wereld! ‘Order out of chaos’, is het motto. Zoveel angst en verwarring creëren dat mensen zelf ‘vragen’ om het afnemen van vrijheden omwille van ‘orde’ en ‘veiligheid’, om het inspuiten van experimentele gen-therapie omwille van ‘gezondheid’ en ‘vrijheid’. Hoe veilig, vrij en gezond we dan werkeluck zijn, zou je je kunnen afvragen…

Daarom is het zo belangrijk dat we ons bewust worden van het grotere plaatje. Een plaatje dat eerst en vooral betrekking heeft op jou en de aard van deze realiteit. Op wie en wat jij werkeluck bent, wat er met je/ons is gebeurd en waar jij afzonderluck, maar vooral wij gezamenluck toe in staat zijn.

Dat is waar ik je toe uitnodig! Een stille revolutie. En revolutie die zich van binnen afspeelt, een revolutie die mateloos krachtig is. Een revolutie waar de gevestigde orde doodsbang voor is, daarom creëren ze zoveel angst en afleiding. Om te voorkomen dat jij je realiseert hoe krachtig je bent. Om te voorkomen dat wij ons realiseren hoe krachtig wij zijn. Hack the Matrix! ja, maar die Matrix die is niet buiten je, die zit van binnen…

I don’t like the idea that I’m not in control of my life.
~ Neo ~

En hoe fijn is dat! Hoe krachtig is dat! Hoe bekrachtigend is dat? Dat wij, jij en ik, zelf in de hand hebben hoe de wereld om ons heen eruit ziet? Dat we daar geen enkele instantie buiten ons voor nodig hebben, om van binnenuit de wereld te creëren die je wilt voor jezelf, je kinderen, je kleinkinderen…

In de Sacred Circle Hack the Matrix! halen we in drie verschillende healing & meditatiecirkels  eerst de sluiers weg van (angst-)programmeringen, van mind control. Vervolgens helen en activeren en nemen we onze eigen zender en ontvanger, ons derde oog, de Pijnappelklier weer in eigen beheer, zodat we dat weer zuiver kunnen afstemmen op wat wij werkeluck willen. En we verbinden ons met en verankeren de energie, de frequentie van de Nieuwe Aarde in onszelf, om zo een baken, een referentiepunt te creëren waarop we ons kunnen richten. 

We hacken de mind control matrix en verbinden weer met onze essentie, met de frequentie van Licht, Liefde en Harmonie.

Zoals gezegd doen we dat niet op een 3D manier van praten, beredeneren en moeiluck, moeiluck, moeiluck. Waarom niet? Omdat zoals Einstein al zei, ‘je een probleem niet kunt oplossen met hetzelfde bewustzijn als waarmee je het hebt gecreëerd. Daar heb je een ander bewustzijnsniveau voor nodig’. We doen het dus op die andere manier: via de andere weg, The Beauty Way🌹, een manier die heerluck je mind omzeilt.

We surfden bovendien mee op de zeer krachtige energieën van dat moment (solstice, Nieuwe Maan, Volle Maan en twee eclipsen), energieën die de krachtige coderingen brengen voor ‘het grote ontwaken’ dat momenteel plaatsvindt, en voor de transformatie en evolutie van de Aarde. Er vindt momenteel ook een activering plaats van de Pijnappelklier om de hogere frequenties die instromen, te kunnen dragen. Deze activering brengt met zich mee dat we ons steeds meer bewust worden van onze eigen natuur en onze vermogens.

‘We zijn een nieuw verhaal van Diamanten Licht en Gouden Liefde aan het baren, terwijl het oude wordt weggeblazen en het nieuwe begint te rijzen. Dus terwijl we deze Volle/Nieuwe Maan, eclipsen en Solstice doorkruisen, verwelkomen we het nieuwe en laten we ons niet meeslepen in de verwoestingen van de storm als het oude wordt weggeblazen.’
~ Celia Fenn ~

Ook werken we met een aantal supermooie en superkrachtige instrumenten die een aantal jaar geleden op magische wijze op mijn pad zijn gekomen en die zeer krachtige healers zijn op dit veld, de bijzondere Mandala’s van Ellen van der Molen.

De cirkels zijn inmiddels achter de rug, maar je kunt ze alsnog volgen via de opnames. Van alle onderdelen is zowel een (downloadable) audio als een video opname beschikbaar, inclusief de afsluitende Q&A Call. Vooraf vond ook een voorbereidende Cirkel ‘The Whalecode Mandala’s’ plaats, waarin je nader kennismaakt met de instrumenten waar we in de Sacred Circle mee werken. Ook van deze cirkel is de opname (audio & video) beschikbaar.

Investering in jeZelf
De investering was €99 voor drie cirkels en de bonuscirkel. Met kortingscode SOLSTICE2021 is jouw bijdrage €44. Via deze link kun je de replay bestellen >

Deze cirkel is vrij beschikbaar voor jongeren, studenten en jongvolwassenen (18-25 jaar). 
Ken je jongeren die hier wellicht wat aan hebben, deel deze informatie dan graag met ze. Voor de replays kunnen ze mij een berichtje sturen via Messenger of op info@germainedomatilia.nl.

Voel je dat je deze cirkels graag wilt doen, maar ligt de investering momenteel niet binnen jouw bereik, neem dan contact met me op om samen te kijken hoe we dit alsnog mogeluck kunnen maken.

Ik ont-moet je nameluck graag…
En In Liefde,
Germaine 🌹

PS 1. Gerelateerde artikelen:

PS 2. De cirkel met de Whale Code Mandala’s is ook los te volgen. Hier de informatie > en hier de link om de replay te bestellen >

PS 3. De online workshop de Keuze voor het Licht sluit energetisch perfect aan op dit veld. Bestel hier de replay >

PS 4. Als je het nou veel tekst vindt om te lezen, dan kun je ook de video’s bekijken. Die bevatten ook korte meditaties. Ze staan in de besloten Facebookgroep de Kracht van onze Bewuste Intentie. Hier de link naar de groep om de video’s te bekijken of je aan te melden >

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu