in Nieuws & Inspiratie

Solstice Message 🌙

Als we de Zonnewende naderen, is het tijd om je energie naar binnen te halen. Zelfs als je geest het vergeten is, kent je Ziel de betekenis van de Zonnewende – die zit ingebed in je cellen en fluistert tot je, door al het lawaai heen.Herinner je diep van binnen het moment lang geleden, toen je met pijnlijke voeten op de kale kloppende aarde stond, een pelgrimstocht gemaakt naar Cirkels van enorme Heilige Stenen.

Je liep wekenlang, door de kou en het donker, met zware bagage en kinderen aan je borst geklemd. Een antwoord op een Heilige Roep – een pleidooi van de Grote Moeder, de Sterren en de Melkwegstelsels.”Kom hierheen, kom hier samen,” zeiden ze.”Breng je open Hart en laat ons je reinigen van oude, versleten dingen die aan je botten kleven.

Verbind je met de Stenen, hoor hun oude verhalen en weef ze in je baarmoeder.Bied je smeekbeden aan de Godin aan – huil je tranen en laat je lasten los.Luister, luister naar de boodschappen van de Spirits en de Voorouders als ze jou de volgende stappen in het Heilige Plan van jouw Leven influisteren.Dit is een poort voor het Goddelijke om binnen te komen.Leg hier je onzekerheden, je onzekerheid en je angst voor de toekomst neer.En kerf je Heilige Dromen in de aarde.Weet dat de zonnewende een tijd is om alle energieën die je ver en breed hebt verspreid, opnieuw te verzamelen.

Leg je hand op je Hart en waardeer alles wat je dit jaar hebt gegeven.Het Universum dankt je voor je goede intenties, je doorzettingsvermogen, je vriendelijkheid voor anderen en je inzet voor het Licht.Nu is het tijd om de vriendelijkheid die je vrijelijk aan anderen geeft, aan jezelf te geven.Erken de stappen die je dit jaar hebt gezet.

Concentreer je niet op wat je nog niet hebt gedaan. Laat de koele adem van de Zonnewende, water gieten op elk schadelijk vuur dat in je woedt:- de gedachte dat je niet goed genoeg bent,- de gedachte dat je nog niet ver genoeg bent,- de gedachte dat je niet zo goed bent als die andere persoon daar,- de gedachte dat je niet geliefd bent.

Deze gedachten zijn gifpijlen voor je zachte en hardwerkende Ziel.

Neem de kracht van de Stenen Cirkels in je lichaam. Neem je energie terug van de wereld, en voed je centrum.

Oude Bekende van de Stenen, Gezegend zij de Zonnewende op jouw Ziel.

~ Vertaling Solstice Message van Sophie Bashford ~

Prachtige boodschap van Sophie Bashford. Op 21 december om 12 uur deden we een Winter Solstice Meditatie en wandelden we in dit veld. Een geweldige ervaring! Deze meditatie vond live plaats in de besloten Facebookgroep de Kracht van Hooggevoeligheid. Benieuwd en wil je de meditatie ook ervaren? Dat kan! Meld je aan voor de groep. Ik ont-moet je daar graag…

In liefde,
Germaine 🌹

PS: hier kun je je aanmelden voor de Kracht van Hooggevoeligheid.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu