in Nieuws & Inspiratie

Stemmen of niet?

Ikzelf stem al jaren niet meer. Waarom? Omdat het niet goed voelt. Omdat dat systeem niet goed voelt. En omdat ik het gevoel had en heb, dat ik door te stemmen toch instemde met een systeem waar ik niet achter kon staan, dat ik daarmee aangaf dat ik er toch in meeging. Verder dacht ik daar eerlijk gezegd niet zo heel erg over na, totdat anno 2021, stemmen ineens een andere wending nam.

In de video van vandaag neem ik je mee in mijn ‘stem-verhaal’ en, veel belangrijker, ik laat je voelen wat stemmen energetisch doet. Want los van al het rationaliseren, analyseren, wikken & wegen, piekeren en praten: gevoel liegt niet. Nooit. Zo eenvoudig is het.

Dat we niet in verbinding staan met ons gevoel en er niet op durven vertrouwen, da’s wat anders. En dat is wat we ons mogen her-inneren, om weer met ons gevoel te verbinden en op ons eigen gevoel te vertrouwen. Wat dat gevoel ook aangeeft, want goed en fout bestaat alleen in de mind.

Mocht je er nog niet uit zijn voor vandaag, dan hoop ik dat deze video je wat houvast geeft. Ik hoop vooral dat je je eigen richting kunt voelen, hoor ik graag van je.

En, as always: dit is een uitnodiging om je te openen naar andere realiteiten, waar & werkelijkheden. Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag. Resoneert het niet, ook geen probleem. Leg de informatie dan vooral naast je neer en vervolg je pad in Liefde. Doe ik ook.

Alle liefs,
Germaine 🌹

Anderen bekeken ook

2 reacties. Reactie plaatsen

 • Dank je wel voor het delen en weer her-inneren van mijn ware essentie of wezen.
  Ik voel dit al heel lang, stapte eruit en vervolgens wat je zei, werd ik verleid en stond ik weer vast in de gevangenis. Dit is wat ik heel sterk voelde in de 3D hoepel, Een brandende gevangenis van Hel en verdoemenis. Een soortgelijk beeld heb ik ooit eens 30 jaar eerder mogen aanschouwen, totdat een lichtwezen of hoger Zelf aan mij verscheen en zei dat het goed was en dat ik heling ontving op dat moment.
  Zou ik zijn blijven hangen in de gevangenis, was ik hoogst waarschijnlijk weggezet als iemand met een psychose of stoornis waar het systeem dan ook weer aan verdient.
  Gelukkig zie en voel ik nog steeds het vertrouwen en geduld dat het antwoord in jezelf ligt.
  Bedankt

  Hartegroet,
  Arthur

  Beantwoorden
 • Jij dank voor jouw reactie en jouw delen Arthur, fijn om te horen dat het je helpt herinneren 🌹🙏🏼🌹

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu