in Nieuws & Inspiratie

The Matrix: wat is het nou eigenlijk…

The answer is out there, Neo, and it’s looking for you, and it will find you if you want it to.
~ Trinity ~

We zitten momenteel midden in ‘the Shift of the Ages’. Ofwel de overgang naar de Nieuwe, Gouden Tijd waar al eeuwen over gesproken wordt door alle oorspronkelijke volkeren. Je kunt het ook anders noemen, de reis van de 3e dimensie naar de 5e dimensie, wat met frequentie/vibratie te maken heeft, de keuze tussen verschillende tijdlijnen, of, misschien wel het meest eenvoudig, de reis van het hoofd naar het Hart. Uit de Matrix en terug in je kracht, in het huidige moment, het Hier & Nu.

Voor de mind, je hoofd is dit niet altijd even eenvoudig te snappen. Toch is het nodig voor je hoofd om dit – in ieder geval enigszins – te snappen, want je mind is een gatekeeper. Wat betekent dat als het er in je hoofd niet in gaat, je het ook niet in je Hart kunt laten komen. Er is dus een bepaalde mate van informatie en begrijpen nodig om deze shift te kunnen maken: van het hoofd naar het Hart, van 3d naar 5d.

Dit is waar we momenteel enorm mee worden geholpen: met het maken van deze shift. Alleen waarschijnlijk niet op een manier die logisch is of op een manier die je begrijpt. Als je namelijk niet weet wat de aard van de realiteit is en wat jij in essentie bent, dan kan het lastig zijn om de huidige periode te zien als een uitnodiging tot groei. Om uit afhankelijkheid en de slachtofferrol te stappen en jouw grootse Ware Zelf te gaan omarmen en leven.

Vanmorgen werd ik dan ook wakker met het idee om een serie korte video’s op te nemen, genaamd: ‘The Matrix explained…’ (werktittel 😊). Ofwel: ‘De Matrix uitgelegd…’ waarin ik inga op: wat is die Matrix nu eigenlijk? Hoe word ik daardoor beïnvloed? Hoe kan dat gebeuren? Hoe kan ik me daarvan bewust worden? En misschien wel het allerbelangrijkste: hoe stap ik eruit? Waarbij ik echt mijn stinkende best ga doen om dit in Jip & Janneke taal uit te leggen, want ik houd nu eenmaal van eenvoud.

Bovenstaande zijn maar een paar vragen die zo opkomen en hier wil ik heel graag een beroep op jou doen. Wat zijn vragen die jij hebt over de 3d matrix, over die shift, over de transitie waar we inzitten, over de dingen die er gebeuren. Ofwel: alles wat jij je afvraagt in relatie tot de unieke periode waar we ons in bevinden. Ik hoop dat je me daarmee wilt helpen.

Je kunt je vragen onder deze post zetten of me toesturen via Facebook messenger of email. Ik beantwoord alle vragen sowieso anoniem.

Zoals ik eerder als schreef: terugstappen en afstand nemen, betekent bij mij meestal zoveel inspiratie dat ik er bij wijze van spreken weer een baan bij heb. Dit voelt echter alsof dit heel graag gedaan en gezien wil worden en ook heel erg nodig is, juist in deze tijd en ook met het oog op de toekomst als we nu niet echt massaal gaan ontwaken.

En ik word er blij van en kijk ernaar uit om de komende dagen, in deze heerlijke vakantietijd, me ook ruimschoots te laten inspireren door wat op dit moment en in het moment graag gezien en uitgesproken wil worden…

Alvast veel dank voor het delen van wat er leeft in jou…

In Liefde,
Germaine 🌹

#thesilentrevolution #thewayofthefeminine #thebeautyway🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu