in Nieuws & Inspiratie

The writing is on the wall, everywhere… worldwide… think about that…

You can lead a horse to water, but you cannot make it drink…

Ik kan inmiddels wel een beetje boos worden om de mate van onbewustzijn en gelatenheid die ik om me heen zie. Mensen, inclusief mijn eigen familie die mij toch al heel wat jaren horen praten over het belang om wakker te worden en te zien wat er werkelijk speelt, die bezig zijn met van alles en nog wat, alsof er niets aan de hand is, zich braaf aan de regeltjes houden en werkelijk in de veronderstelling zijn dat we dan zo snel mogelijk weer terug kunnen naar ‘normaal’. 

The writing is on the wall, als je de agenda kent dan zie je overal om je heen dat het helemaal niet de bedoeling is om die mondkapjes af te schaffen, want nee, ook als je dat spuitje hebt gehad, moet je nog steeds een kap op en nog steeds afstand houden en nog steeds… deze boodschap wordt nu alvast ingemasseerd zodat mensen er alvast aan het idee kunnen wennen en iedereen dat ook na dat spuitje gewoon braaf blijft doen. 

Mijn hemel! De mate van mind-control is werkelijk ongekend en ongehoord. Het onbenul en de absurditeit van de regels kent zijn gelijke niet en als ware illusionisten wordt er gegoocheld met woorden en cijfers. Wat is er nodig voor al die brave burgers om te ontwaken uit die, echt wel heel slechte film? 

Ik neem je even mee in de whatsapp conversatie die ik vandaag had met een dierbaar familielied. Het gaat om de kerstbrunch die we daar zouden vieren…

‘Germaine, wat gaan jullie doen nu niets meer kan??’

‘Wat bedoel je?’

‘Nou je kan niet meer dan 2 personen ontvangen met kerst..’

‘Ok, wat ik je hoor zeggen is dat we kerst niet bij jou kunnen vieren omdat je gehoor geeft aan wat deze medische dictatuur voorschrijft. Als ik het in mijn eigen huis zou vieren, zou dit namelijk geen verschil maken en zou ik het gewoon door laten gaan. Ja! Burgerlijk ongehoorzaam!!! Dus laat maar weten, als je ervan afziet om het bij jou te doen, dan ga ik/gaan we op zoek naar een alternatief. Ik ben immers een vrij en soeverein wezen!’

‘Ik wil er niet vanaf zien, maar ik heb geen zin in een dikke bekeuring…’

‘Precies, je onderwerpt je aan onderdrukking en houdt daarmee deze gekkigheid in stand. Ik doe daar niet aan mee en jij mag voor jezelf bepalen wat jij doet. Wil ik je wel bij helpen hoor. Want dit is de keuze waar het collectief bewustzijn – en ook jij – voor staat: kies je voor angst (voor een boete) of voor liefde? De keus is aan jou en er zijn geen foute beslissingen, maar jij beslist…

Kijk, hier de video van Van Haga met de motie van wantrouwen. Hij snapt het ook. En hoewel ik me ook niet onderwerp aan wat voor politiek systeem dan ook – ik stem ook al jaren niet meer – is dit wel een man die duidelijke taal spreekt, die ziet wat er aan de hand is en daarmee hopelijk zoveel mogelijk mensen uit de NPO-hypnose kan halen zodat ze gaan zien dat er hier echt iets heel anders speelt dan een ‘levensgevaarlijk’ virus. 

Sorry dat ik misschien wat hard ben, maar op dit moment kunnen we het tij nog keren. Want denk niet dat ze die maatregelen terug gaan draaien. En zolang de massa zich niet realiseert wat er werkelijk aan de hand is – en wat ik al jarenlang met je deel – en daarmee blijft instemmen werk je mee aan je eigen gevangenzetting en dat was en ben ik niet van plan. Toen niet en nu niet. Maar het is wel 5 voor 12 geweest en nu is de tijd om te beslissen waar jij voor staat. Ik kies voor vrijheid en voor liefde, altijd, voor mezelf, voor mijn kinderen en mijn dierbaren, ook voor jou. 

En dat dat heel lastig is en dat er angsten naar boven komen, snap ik helemaal. Helemaal als de agenda die daarachter ligt nog niet helemaal tot je doordringt, maar als we hiermee doorgaan en blijven instemmen, betekent dat het einde van je vrijheid en van het menselijk bewustzijn. Zo simpel is het. We hebben het hier niet over een halfje wit!

Ik kies voor de tijdlijn van liefde en niet van angst. En hoewel ik natuurlijk het liefste wil dat ik jou daar ook ontmoet in die realiteit, ben jij ook een vrij en soeverein wezen en maak jij jouw eigen keuzes. Wat het ook is, ik respecteer dat, ik accepteer dat en ik hou nog evenveel van je als daarvoor. 

Maar ik wil mezelf graag recht in de spiegel aan kunnen kijken als het mijn tijd is om over te gaan en kunnen constateren dat ik op mijn manier er alles voor heb gedaan om mijn omgeving en mijn dierbaren bewust te maken. Wat ze daar vervolgens mee doen, is niet aan mij. Ik snap dat het een moeilijke en pijnlijke en beangstigende positie is, heb al vele malen en bied je nog steeds mijn hulp aan, maar of je die wilt is aan jou en ook dat is helemaal ok. Hoor weer van je 💞’

‘Ik ben aan het werk.’

😳 Okej…

De volgende dag gevolgd door:

‘Ik kies ervoor om met familie de kerstdagen gezond door te brengen en dit kut jaar te vergeten…

Hoera! Wat een mooie en heel duidelijke keuze! Alleen daarmee al geef je een duidelijk signaal af aan het Universum en dat is precies wat nu nodig is 💞. Het wordt gehoord! Helemaal nu!

Bottom-line: no matter wat je in mens-zijn van de ander terug krijgt, blijf bij jezelf, spreek jouw waarheid, blijf in Liefde en in vertrouwen en uiteindelijk valt het kwartje vanzelf… of niet natuurlijk en ook dat is ok…

En never ever, ever, ever, ever… give up on your loved ones💞.

In Liefde,
Germaine 🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu