in Nieuws & Inspiratie

Tijd om de betovering te doorzien…

Vandaag geen video, maar tijd voor vernieuwing, verandering en… genieten van het mooie weer ☀️.

Leuk om te delen, is dat er op de website een hoop gebeurt is (#BestEenBeetjeTrotsOpMezelf). De pagina met alles wat vrij beschikbaar is voor jou heb ik aangepast en uitgebreid.

  • Ik heb een heuse video-bibliotheek aangemaakt. Een pagina waar heel veel video’s staan met heel veel kennis en wijsheid. Zodat de informatie niet alleen beperkt blijft tot de groep maar ook daarbuiten zoveel mogeluck mensen kan bereiken.
  • Daarnaast een pagina met heel veel meditaties bij elkaar.
  • Ook de Masterclass (Hoog)gevoeligheid heeft nu een eigen plekje in dit menu waar je de opname en bijbehorende meditatie kunt opvragen.
  • Deze Masterclass (high) sensitivity is ook in het engels beschikbaar, so for all my English speaking friends…
  • Het interview over De weg naar Binnen met Gerrit Gielen is via deze weg te vinden,
  • Een pagina voor jongeren, jongvolwassenen en studenten voor wie het Rust & Ruimte programma vrij beschikbaar is
  • En dit allemaal naast het al bestaande aanbod zoals het gratis e-book, het oriëntatie & inspiratiegesprek en Nieuws & Inspiratie, de wekelijkse nieuwsbrief.

De reden voor deze web-vlijt is dat ik voel dat het echt tijd is dat we de oude kennis en wijsheid steeds meer en breder gaan delen, omarmen en leven. Dat we die mainstream gaan maken.

Het is het nameluck al, alleen de meeste mensen weten dat niet. ‘De andere kant’ om het zo maar te noemen, heeft al lang en breed kennis van deze Magie en past die ook rijkeluck toe. Met succes, daarvoor hoef je maar om je heen te kijken: zo’n beetje de hele wereld volgt dezelfde agenda. En die trein dendert door…

Hoe sneller wij er dus toe ontwaken dat wij, dat wat zij doen, ook kunnen, hoe beter. Wij kunnen dat zelf beter, want de kracht van Liefde, helemaal wanneer verenigt, is vele malen krachtiger en machtiger dan die van angst (vandaar dat ze zo hun best doen om mensen in verdeeldheid te houden). En daar komt bij: The Universe is Love and has our back!

Alleen… we moeten wel opstaan in die kracht! Opstaan in onszelf. Ontwaken uit die nare droom, de matrix en ons ontdoen van de programmering en conditionering die we met de paplepel ingegoten hebben gekregen en die zegt dat we zwak, dom, arm, afhankeluck van een autoriteit buiten onszelf zijn en dat de wijsheid en het bewijs in de boeken zit. Dat zit ie nameluck niet.

Kennis zit in de boeken, feiten zitten in boeken, het narratief waarvan men wil dat je het gelooft, zit in de boeken. Maar de wijsheid zit in mij en in jou. In de Aarde en het Universum. In de natuur en de stenen. Daar zit de wijsheid. Die oeroude wijsheid.

Hoe diep dat konijnenhol is waar we inzitten, dat wil je wellicht in eerste instantie niet eens weten, maar het is wel nodig dat we daartoe ontwaken: de aard van deze realiteit, de wetmatigheden die hier gelden, dat wat er gaande is op het gebied van mind-control en ‘silent consent’ ofwel de dingen waar we mee inSTEMmen zonder dat we weten dat we ermee inSTEMmen, om maar een paar dingen te noemen. En wel in rap tempo!

Waar veel – ook activisten en wakker makers – zich niet van bewust zijn, is dat deze oorlog, die zich buiten ons manifesteert in al die gekkigheid, van binnen plaatsvindt. Het is een strijd om jouw innerluck, om jouw aandacht, jouw energie, jouw Bewustzijn. Het lawaai in de buitenwereld is zo hard en luid om je maar af te leiden van je binnenwereld. Let maar op, steeds als je denkt dat het niet gekker kan, komt het volgende konijn uit de hoge hoed en hup, daar gaat onze aandacht: in praten over, discussie, verontwaardiging, boosheid, onbegrip, angst, etc.. Allemaal lage trillingen waar ze je graag in houden, dan sta je nameluck niet in je kracht.

Het is tijd om die betovering, die ‘spells’ te doorzien. Te doorzien en te doorbreken. Dat is waar ik me de komende periode, op ga richten. Om naast die weg naar buiten, die ook nodig is, vooral de weg naar binnen te volgen. Naar jouw eigen Bron van Waarheid, Liefde, Vertrouwen en Compassie. Van Kracht.

En ik nodig iedere witte heks en iedere witte tovenaar, ieder natuurwezen, iedere healer of sjamaan uit om de bezemstelen, toverstaven, toverboeken, kristallen, kruiden en krachtvelden uit de mottenballen te halen en serieus de kracht, de kennis en de wijsheid te her-inneren die nodig is om terug te komen in ons bewustzijn en in de wereld. Om die uit te nodigen. En om weer terug te stappen in de Wereld van Magie, Ontelbare Mogeluckheden en Oneindig Potentieel.

Hoe dit in de vorm gaat komen, daarin laat ik me leiden door de Lichtwereld en de Spirits van Moeder Aarde.

Voel je in jezelf dat jij hier onderdeel van bent? Voel je je aangesproken, voel jij de Roep van de Aarde, de Roep van de Moeder, de Roep van de Lichtwereld om je op diep niveau jouw ware aard te her-inneren en jouw Licht met de wereld te delen, laat het me weten.

We gaan mooie dingen doen.

Het is nodig.

Jij bent nodig.

In Liefde,
: Germaine. 🌹

PS. en ja, ik weet het… er staat ‘luck’ in plaats van ‘lijk’ 😉

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu