in Nieuws & Inspiratie

Unity Healing

Gisteren beleefden we in de groep de Kracht van onze Bewuste Intentie, min of meer spontaan de allereerste groepshealing.

Een supermooi en heel krachtig veld van, wat ik maar Unity Healing genoemd heb, met achteraf mooie reacties en ervaringen van zowel de gevers als de ontvangers.

We werkten daarbij met de Kracht van Eenvoud. Geen urenlange uitleg of wekenlange healing-training, maar vanuit een bewuste intentie met een open Hart en in verbinding met elkaar, ons Zelf, de Aarde en de Lichtwereld, de energie zelf het werk laten doen.

In het weten dat Licht, informatie is en een oneindige intelligentie. Het Licht veel beter weet wat nodig is voor iemand anders of voor de wereld, dan jij en ik. Hoe fijn en hoe eenvoudig is dat. Wij hoefden alleen maar te ontspannen en toe te staan dat de energie door ons heen bewoog…

Bovendien, wanneer je werkt vanuit het hart, vanuit de hoogste motivatie en volledig in verbinding, dan kom je vanzelf in ‘5D’ terecht en daar is geven en ontvangen één. Met andere woorden met het geven van de healing stroomde er evenveel energie weer terug naar de gevers…

En er ontstond een geweldig en krachtig Veld van Liefde en Eenheid! Echt supermooi!

Een levend Veld wat betekent dat, als we (of iemand individueel) deze healing herhalen en met dit veld verbinden, dan haken we zeg maar, aanhaken in op de energie die er al staat.

Telkens als we dit doen (met de groep of individueel) ‘groeit’ de energie als het ware en zal je merken dat het veld steeds krachtiger wordt. Hoe meer wij het voeden door ermee te verbinden en het te gebruiken, hoe krachtiger het wordt.

Ik houd van autonomie en van eenvoud, dus het is mijn intentie dat iedereen die de meditatie doet er vervolgens geheel zelfstandig mee aan de gang kan. En het hopeluck zelfstandig een plekje kan geven in zijn/haar leven…

En ik wil graag zoveel mogeluck mensen daartoe uitnodigen. Of eigenluck de handvatten aanreiken om dit zelf te integreren in jouw routine. Om zo, liefst dagelucks iets, voor jezelf, jouw dierbaren en vooral de voor de wereld te betekenen.

Zo eenvoudig kan het zijn, 10 minuten en vanuit je luie stoel.

De meditatie staat hieronder en in de groep en ik nodig je van harte uit om op deze eenvoudige manier mede vorm te geven aan die mooie Nieuwe Aarde die ons voor ogen staat…

In Liefde,
Germaine 🌹
#TimeToInviteMagicBackIntoOurLives

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu