in Nieuws & Inspiratie

Vanavond een groepshealing via Zoom

Before you heal someone, ask them if they are willing to give up the things that made them sick…
~ Hippocrates ~ 

Van de week werd ik benaderd met de vraag of het mogeluck is om ook groepshealingen te doen binnen de groep, voor mensen of plekken, iets waar ik zeker ruimte en gelegenheid voor wil geven.

Nu wil het toeval dat één van de deelnemers me liet weten dat zijn partner voor een extra uitdaging wordt gesteld op het gebied van haar gezondheid en ik heb hem voorgesteld voor haar hier een afstandshealing te organiseren.

In de besloten Facebookgroep heb ik deze oproep geplaatst om aan te sluiten bij deze groepshealing. Misschien zit jij niet in de groep, maar wil je wel graag deelnemen. Dat kan, de healing vindt vanavond plaats, online via Zoom van 19 tot 19.30 uur, hier de link: https://us02web.zoom.us/j/89993205498.

Omdat het de eerste keer is dat we zoiets doen en wellicht niet iedereen hier ervaring mee heeft, zal ik de healing begeleiden. Je hoeft geen ervaring te hebben, ook als je nog nooit zoiets hebt gedaan ben je van harte welkom om bij te dragen aan het veld.

Als je zelf met fysieke uitdagingen kampt, kun je ook de healing te ontvangen. In dat geval vraag ik je om mij een foto te sturen (mag ook van iemand anders zijn, mits diegene vooraf toegstemming heeft gegeven). De foto met naam plaats ik dan in de groep en dan nemen we je mee in de energie.

Nogmaals, de healing is vanavond van 19 uur tot +/- 19.30 uur via Zoom, hier de link: https://us02web.zoom.us/j/89993205498.

Je bent van harte welkom om mee te doen met de Live uitzending. Als je op dat tijdstip niet kunt, kun je je intentie zetten om mee te doen, verbinden in de energie en op jouw eigen moment zitten om af te stemmen. Ik plaats achteraf de opname in de Facebook groep. Of de opname ook op de website komt, weet ik op dit moment nog niet.

Als je vanavond de healing ontvangt, kun je ofwel deelnemen aan de zoom-call of op dat tijdstip lekker bij jezelf zijn en afstemmen en verbinden met de healing. Als je niet weet hoe dat je doen, hieronder een korte instructievideo (gemaakt voor de opening vorige week, maar het principe is hetzelfde).

Of anders gewoon lekker zitten of liggen, ontspannen in jouw eigen Sacred Space en je openen om te ontvangen. Je hoeft verder niets te doen. Ook hier geldt, kun je niet op dat betreffende tijdstip, dan kun je op elk willekeurig ander moment afstemmen om te ontvangen. Energie werkt los van tijd en ruimte.

Het is fijn als je achteraf je ervaring wilt delen, ook voor degenen die de healing hebben gegegeven. Alvast dank daarvoor!

Fijn om dit samen te kunnen doen, ik hoop dat je erbij bent…

Namasté,
: Germaine. 🌹| germainedomatilia.nl
info@germainedomatilia.nl

 #TheBeautyWay🌹 #RememberWhoYouAre

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu