in Nieuws & Inspiratie

Verdieping: de Route naar Mind Mastery & Creation

De gratis training van Het Experiment is afgelopen, een week lang hebben we het gehad over wat er nodig is om te stappen uit de rol van slachtoffer en in de rol van creator, van schepper van jouw werkeluckheid. 

Het was mijn intentie om daar inzicht in te geven. In de aard van de realiteit, de kracht van onze gedachten en onze eigen scheppingskracht. En de shift die nodig is in ons denken en onze perceptie. Eén grote uitnodiging om je eigen creatiekracht op te pakken. Een experiment om samen, bewust een nieuwe wereld te creëren, te experimenteren met de kracht van onze bewuste intentie en de universele wetten. Deze zijn net zo tastbaar en werkzaam als de zwaartekracht, alleen ze zijn ons nooit geleerd en dus zijn we ons daar niet van bewust. Tijd om bewust te worden en zodat we ook dat deel van onze realiteit leren kennen.

Het experiment heeft je inzicht gegeven in hoe je brein werkt, de aard van de realiteit, hoe wij zelf deze werkeluckheid creëren en hoe dit te doorbreken. Zodat je de wereld kunt gaan creëren die jij graag wil voor jezelf, je kinderen en je kleinkinderen. Hoe je de wereld tot bestaan kan dromen. De replays zijn nog t/m 27 juni a.s. te bekijken op de replay-pagina >

Meesterschap over jouw Mind en Creatiekracht
Wil jij je dat wat je geleerd hebt in Het Experiment verdiepen en echt het meesterschap over je mind en creatiekracht oppakken, dan kan dat in een nieuw experiment. Een experiment dat je leidt naar meesterschap over jouw mind en over jouw creatiekracht in De Routekaart naar Mind Mastery & Creation.

The only way out, is in!

Daarvoor lopen we eerst de route naar jouw binnenwereld. De eerste 6 weken spiralen terug naar jouw kern, jouw eigen innerlucke wijsheid en innerlucke leiding. Want zoals je in de training hebt geleerd, bepaalt jouw binnenwereld, jouw onderbewustzijn voor 95% hoe jouw buitenwereld eruitziet. Time to get streetwise…

Daarna spiralen we weer naar buiten en leer je alle aspecten van dat prachtige instrument dat jouw mind is, kennen. We werken met een resultaatgericht gedachtenmodel zodat je leert om heel bewust je gedachten te sturen. Je leert de gedachten te creëren die jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Dus eerst naar binnen en dan naar buiten, in verbinding met jezelf en het Universum ga je het pad van creatie nog dieper doorgronden zodat je bewust dit keer, de meest mooie co-creaties tot stand kan brengen. Het spel van creatie met het Universum, vanuit een diep begrip hoe creatie werkt zodat je jouw leven kunt vormgeven op jouw voorwaarden.

De Routekaart naar Mind Mastery & Creation

De Routekaart naar Mind Mastery & Creation bestaat uit een samenvloeien van 2 programma’s, het Rust & Ruimte programma > en de Rust & Ruimte Mindset training > (lees de informatie van deze programma’s voor de details van wat we gaan doen).

Eerst naar binnen…

De eerste 6 weken staan in het teken van het ontdekken van jouw binnenwereld in het Rust & Ruimte-groepsprogramma.

 • Je krijgt een ander perspectief aangereikt zodat je jezelf kunt openen naar transformatie en zet je intentie voor deze reis
 • Je krijgt inzicht in onze (hoog)gevoeligheid en leer te verbinden met de Aarde, het Universum en jezelf, zodat je beter in balans en gecentreerd kunt blijven
 • We ont-dekken de wereld van energie en je leert hoe je die energie kunt gebruiken
 • Je leert op een natuurlucke manier krachtige en gezonde grenzen neer te zetten
 • Je leert om te gaan met emoties zodat je kunt ontspannen en je openen voor wat het leven op je pad brengt.
 • Je leert vertrouwen op je intuïtie en op je innerlucke leiding
 • Je leert om in vertrouwen naar je Hart te luisteren, jouw eigen zuivere Noorden.

Je krijgt toegang tot de membersite en we doorlopen de modules van het programma Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen. Iedere module bevat video’s, pdf’en en geleide meditaties. Om de week is er live een (extra) online Q&A-call en je krijgt toegang tot de R&R Facebookgroep. En of course tot een hele hoop Magie want hier leer je wat ik noem, de Lichtwereld kennen en bouw je daar je eigen relatie mee op.

Dan naar buiten…

Daarna gaan verhuizen we naar de Mind Mastery & Creation Facebookgroep (niet alle deelnemers aan het Rust & Ruimte programma doen mee met de pilot). De 14 weken daarna:

 • Leer je hoe je hersenen werken, wat de verschillende delen van je hersenen doen en hoe je kunt verschuiven van het deel dat je niet kunt controleren naar het deel dat je wel kunt controleren.
 • Krijg je een dieper inzicht in waar gedachten en emoties vandaan komen, wat maakt dat je actie of juist geen actie onderneemt, wat ervoor zorgt dat je resultaten behaalt en hoe je dat kunt managen.
 • Gaan we diep in op overtuigingen en hoe je die kunt overschrijven.
 • Leer je op een andere manier doelen stellen en beslissingen nemen.
 • Gaan we in op neurofysica, epigenetica en quantumfysica (niet schrikken, is minder erg dan het lijkt :).
 • Leer je anders kijken naar relaties.
 • En om anders te kijken naar bijvoorbeeld geld en sales… 

Na afloop ben je in staat om blijvende veranderingen te realiseren op gebieden van je leven waarvan je het gevoel hebt dat het niet stroomt. De Magie zit ‘m erin dat je bewust bent van de wereld van energie en die kunt betrekken in jouw creaties.

Je doet dingen niet meer vanuit je hoofd maar vanuit je Hart en in verbinding met de Aarde en het Universum en dat is een heel krachtige verbinding. Dat is ook wat het samenvoegen van deze programma’s uniek maakt, we nemen de ongeziene wereld als bondgenoot mee in onze creaties.

Routekaart naar Mind Mastery & Creation

start donderdag 23 juni a.s.
elke week van 19.30 – 21.00 uur
in totaal 20 weken
elke week een groepscall
(om de week een extra R&R Q&A call)
de calls zijn online via Zoom
er komen replays beschikbaar
online leeromgeving op membersite
besloten faceboekgroep

Na aanmelden kun je meteen starten met het Rust & Ruimte-groepsprogramma

Investering in jezelf

Mind Mastery & Creation bestaat uit 3 programma’s waarvan de waarde bij elkaar zo’n €1700 is.
Omdat het een pilot is, krijg je bijna €400 korting en is jouw investering €1313
Betalen in termijnen is mogeluck.

* Maak je gebruik van het aanbod om op 18 augustus a.s. in te stromen, gebruik dan bij afrekenen kortingscode: ALLEENMINDSET

Bonussen

 • Online 1-op-1 bonussessie van 60 min. twv €111
 • De Rite van de Heler een mooi ritueel vanuit de Inca Mystiek om deze reis te starten twv €111
 • Een korte Mindset training zodat je meteen vanaf het begin bekend bent met de basics twv €111
 • En de Sacred Cirkel Let’s Hack the Matrix waarin we op energetisch niveau angstprogrammeringen opruimen in het onderbewuste en je openen naar de energie van de Nieuwe Aarde twv €99 
  Deze Sacred cirkel bevat zelf ook nog een bonuscirkel: de Whale Code Mandala’s twv €33. Dit is een Magische cirkel waarin we werken met de energie van de walvissen.

Extra Bonus

 • Snelle beslissers behalen de beste resultaten, daarom krijgen de eerste 5 deelnemers een 1-op-1 intuïtieve sessie met mij twv €222 kado! (allemaal! dus in tegenstelling tot wat ik vanmorgen in de training zei!)

Scholarschips
– Studenten 18-25 jaar krijgen 50% korting op Mindset Mastery & Creation. Neem hiervoor graag even contact met me op >.
– Heb je een kleine beurs maar voel je dat je hier heel graag bij wil zijn? Neem dan ook graag contact met me op > om te kijken hoe we dit voor jou mogeluck kunnen maken.

Heb je vragen of wil je weten of dit traject wat voor jou is?
Maak dan een afspraak voor een oriënteerd gesprek >

Tot slot een veelgestelde vraag: Heb je een Facebookaccount nodig om mee te kunnen doen?

Nee, je hebt zeker geen Facebookaccount nodig om mee te kunnen doen, omdat het trainingsmateriaal zich in een online leeromgeving bevindt waar je inloggegevens voor ontvangt nadat je je hebt aangemeld en de groepscalls vinden plaats via Zoom. De connectie met de andere deelnemers vindt echter wel plaats in de Facebookgroep en deze interactie is wel heel waardevol. Ook omdat we in de weg naar binnen zaken behandelen waarmee je misschien niet zo 1-2-3 bij iemand in je omgeving terecht kunt. Soms kiezen deelnemers die geen Facebook hebben er dan voor om toch alleen voor deze training een account aan te maken, omdat de interactie in de groep belangrijk en waardevol is. Dit zou je kunnen overwegen.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu