in Nieuws & Inspiratie

[video] De omgekeerde wereld

Als je in je onderbuik voelt dat iets niet klopt of niet goed is? Vertrouw daarop!
~ onbekend ~

Wat als je ruimte creëert in je denken? Zodat er ruimte ontstaat voor de mogelijkheid dat de overheid slechts een bedrijf is? Net als andere overheidsinstellingen? En jou ook ziet als een bedrijf in plaats van een mens van vlees en bloed?

Wat zou dat doen in hoe je de overheid ziet? Zouden we er dan anders naar kijken? Haar autoriteit nog steeds als vanzelfsprekend aannemen?

Loskomen van de gedachte dat de overheid voor je zorgt? Maar je ziet als een verdienmodel? Waar ziek en/of overleden meer oplevert, dan wanneer je gezond en levend bent? Zouden we 10 glazen cola per dag drinken omdat het Cola bedrijf dat zegt?

En worden een heleboel maatregelen dan niet in een keer logisch? In die omgekeerde wereld?

Het is echt tijd om (nog dieper te ontwaken en) in actie te komen mensen en je niet langer af te laten leiden door alle gekkigheid. Maar je in eigen autonome en soevereine kracht te gaan staan, op alle lagen, ook fysiek in de 3d werkelijkheid.

Om je hierbij te helpen – en omdat ik gisteren jarig was – trakteer ik op de meditatie voor het opruimen van belemmerende overtuigingen: hier de link >. Gebruik de kortingscode: HOERA! en je investering is €0,50 (geldig t/m 22 februari a.s.).

In Liefde
Germaine🌹

PS. deze informatie is een uitnodiging om je te openen naar andere mogelijkheden en een ander perspectief. Als dit vragen oproept, beantwoord ik die graag. Ben je op zoek naar discussie, dan vraag ik je deze informatie vooral naast je neer te leggen en je weg in liefde te vervolgen.🙏🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu