in Nieuws & Inspiratie

[Video] Het Ankeren van jouw Bewustzijn…

Bewustzijn is als de Zon. Wanneer deze schijnt op dingen worden ze getransformeerd.
Elke gedachte, elke handeling in het Zonlicht van bewustzijn wordt Heilig’.
~ Thich Nhat Hanh ~

Er gebeurt momenteel ontzettend veel in de wereld om ons heen en waarschijnlijk ook in jou. Het mooie of bijzondere is dat iedereen op zijn eigen manier aan het processen is. Zo mocht ikzelf de achterliggende periode bijzonder diep in een aantal hele zware velden duiken, heb ik heel veel op mogen ruimen – voor mezelf en daarmee ook voor het geheel – en mocht ik weer meer bewust worden wat er allemaal gaande is op het gebied van Mind control en de werking van de Matrix.

Heel intens, ook heel mooi. Ook niet raar misschien dat dit gebeurde in de nasleep van de Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix, want dat is precies waar dit veld op inwerkt en wat deze cirkels doen. Met name de eerste cirkel die verbonden is met het uitzuiveren van angst-programmeringen. Die legt blinde vlekken bloot zodat ze gezien en geheeld kunnen worden en zodat je je daarvan vrij kunt maken.

Wat me ook opvalt, is dat veel, zo niet alle Lichtwerkers momenteel worden opgetrommeld zoals ik dat noem, om helemaal in hun kracht te gaan staan. Ze voelen dat er meer of anders voor hen bedoeld is, willen zichzelf neerzetten maar ervaren daarin dat dit maar niet wil lukken. Wat ik ook zie, is dat mensen die al wat meer hebben gedaan en al langer het pad van persoonlijke ontwikkeling en zelfrealisatie bewandelen, een soort plafond bereiken en voelen dat ze niet verder komen. Of dat ze momenteel zoveel aandacht nodig hebben ‘om overeind te blijven’ dat het ze ook niet lukt om zichzelf echt neer te zetten.

Vanuit mijn perspectief heeft dat alles te maken met die echt diepe gronding die ook verbonden is met de vrouwelijke weg: het letterlijk belichamen van jouw spiritualiteit. Immers, als het niet veilig is om in je lichaam te zijn, dan bevind je je op een heel wankel fundament.

Maar hoe doe je dat nou? Vandaag realiseerde ik me dat ik daar niet eerder expliciet aandacht aan heb geschonken. Dit is – voor de meeste van ons – namelijk niet van de een op de andere dag te realiseren, we hebben daar meestal meer tijd voor nodig. Jaren, vaak zelfs levens. In mijn eigen proces dat ik de afgelopen weken doorleefde, realiseerde ik me bovendien dat dit precies is, waarvoor ik mijn Rust & Ruimte programma heb ontwikkeld. Ik mocht aan den lijve (hoe anders :-)) ervaren hoe krachtig dit programma werkt op het verder ontmantelen van de Matrix in die zin dat het je stap voor stap steeds dieper tot de aard van deze realiteit en jezelf laat ontwaken… En je helpt om echt in je lichaam te komen, om dieper te incarneren.

En dat is heel erg nodig want je bent nu eenmaal hier. En om hier te zijn is het nodig om aanwezig en om in je lichaam te zijn. Vooral nu als je het gevoel hebt dat je hier wat te doen en te brengen hebt in dit leven. 

Het is momenteel echt heel erg eenvoudig om contact te maken met ‘boven’, met de Lichtwereld.  Waar het om gaat is dat je ook helemaal hier & nu aanwezig kunt zijn, in je lichaam en alles in je leven kunt te ontmoeten. En dat is iets wat ik je stap voor stap leer in het programma: Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen…

Ook realiseerde ik me dat ik hier niet eerder expliciet over heb verteld, dus vandaar dat dit een goed moment lijkt om daar een keer op in te gaan en uit te leggen wat het programma precies is en inhoudt.

Ik neem je daarom kort mee door de verschillende modules. Het uiteindelijke doel van het traject is dat je aan het eind jouw eigen ware Noorden zoals ik dat noem, hebt gevonden en van daaruit in verbinding met jouw intuïtie en jouw innerlijke leiding en in vertrouwen je weg kunt vervolgen.

We leven momenteel in zulke turbulente tijden dat je ook niet meer op de buitenwereld kunt vertrouwen voor wat Waar is. Daarvoor mogen we echt weer naar binnen keren en weer volledig leren vertrouwen op onszelf en ons gevoel. In de buitenwereld heb je waarschijnlijk al gemerkt dat de omstandigheden steeds extremer en grimmiger worden. Dit is de tijd waarin we onze soevereiniteit en ons Meesterschap weer op mogen pakken en ons realiseren dat er geen autoriteit buiten ons is die ons leven bepaalt maar dat we dat helemaal zelf in de hand hebben. Als we maar weer even de gebruiksaanwijzing hebben van ons eigen systeem en deze realiteit.

En dat is wat het Rust & Ruimte programma doet, het geeft je die gebruiksaanwijzing en helpt je de stappen te zetten uit het slachtofferbewustzijn – waarin we het idee hebben dat ons leven bepaald wordt door omstandigheden – naar het manifestator bewustzijn – waarin je je realiseert dat jij jouw werkelijkheid creëert – naar het channel bewustzijn – waarin je je bewust wordt dat het Leven jou beweegt in plaats van andersom – naar het Eenheidsbewustzijn waarin je je realiseert dat je het Leven bent… En dat allemaal via die andere weg, de weg van het vrouwelijke, The Beauty Way🌹.

Je legt daartoe in de 1e module de basis voor jouw transformatie, je zet je intentie en ik deel uit de Wijsheid van de Andes zodat we dezelfde taal spreken. De 2e module gaat over gevoeligheid en hooggevoeligheid en wat dit is vanuit een ander, energetisch perspectief. Je leert je verbinden met de Aarde, het Universum en jeZelf. In de 3e module duiken we dieper in de wereld van energie en leer je om jouw eigen ruimte in eigendom te nemen. In module 4 ontvang je een energetische bescherming vanuit de Inca Mystiek zodat je je van binnenuit beschermd weet en je je eigen beschermingsmechanismen (die vaak een vals gevoel van veiligheid geven en je beschermen, maar ook beperken) los kunt laten. In module 5, Emotionele Helderheid leer je hoe om te gaan met emoties en hoe triggers te gaan zien als een uitnodiging tot groei en bewustwording, zodat je aanwezig kunt blijven en het moment niet meer hoeft te ontvluchten in je hoofd en in verhalen. In de 6e module werken we met je intuitie en leer je vertrouwen op jouw eigen begeleiders in de Lichtwereld. En in de 7e module ‘Van jezelf Houden’, krijg je een aantal handreikingen om meer zelfliefde in de praktijk te brengen.

Het gehele traject leert je uiteindelijk om diep contact te maken met jouw eigen innerlijk zodat je je weg in Liefde en Vertrouwen kunt vervolgen. Het leert je om als je het gevoel hebt dat je iets neer te zetten hebt maar maar daarin weerstand ontmoet, die weerstand die weerstand achter je te laten. Of, als je nog niet zover bent, maar wel voelt dat je iets moet doen om overeind blijven, om je centrum te vinden, jouw stille midden, jouw innerlijke rust en ruimte. Je leert om uit het slachtofferschap te stappen en in je kracht te gaan staan. Maar vooral leer je contact te maken met jouw eigen diepe bron van Waarheid zodat je van daaruit in verbinding, je weg kunt vervolgen en kunt Leven.

Omdat ik het heel erg belangrijk vind dat zoveel mogelijk mensen nu in deze tijd, dat ‘Stille Midden’ bereiken en omdat het in deze tijd niet binnen ieders financiële horizon ligt op het individuele programma te volgen heb ik naast het individuele-, en het basis-programma, een groepsprogramma ontwikkeld die een aanzienlijk lagere investering vraagt. Bovendien geldt nog steeds de Kroon-korting van ongeveer 30% vanwege omstandigheden waar we ons in bevinden en die ons uitnodigen om versneld in onze kracht te gaan staan en versneld (nog dieper) tot onszelf te ontwaken.

Informatie over de verschillende programma’s vind je hier. Ben je niet zeker wat de beste optie is voor jou, neem dan contact met me op, dan kijken we samen waar je tegenaan loopt en waar je het best mee geholpen bent.

Ik ont-moet je graag,
Germaine 🌹

PS. Wil je meteen een stap verder? Hier enkele manieren om met me samen te werken aan die volgende stap op het pad dichter naar jezelf en in je kracht:

  • Meld je hier aan voor een oriënterend gesprek om samen te onderzoeken of en waar ik jou kan helpen die volgende stap te zetten.
  • Plan hier een intuïtieve sessie om samen met mij, 1-op-1 te onderzoeken wat jou tegenhoudt om in je kracht te staan en diepe emotionele blokkades bloot te leggen en te transformeren… zodat jij jouw bewustzijn (nog) dieper kunt ankeren in deze realiteit en echt kunt gaan doen waarvoor je hier bent…

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu