in Nieuws & Inspiratie

[Video] Interview over gevoeligheid & hooggevoeligheid

Gisteravond had ik een superleuk interview met Els Metten van Studio Bondi over gevoeligheid, hooggevoeligheid, burnout, andere werelden, Liefde kiezen, aura’s, en nog veel meer…

Dit in voorbereiding op de workshop Omgaan met Hooggevoeligheid die ik op 16 en 23 december a.s. geef in Studio Bondi in het Haagse Statenkwartier. De workshop op 16 december is in het Nederlands, die op 23 december in het Engels.

In deze workshop ontdek je de impact die gevoeligheid en hooggevoeligheid hebben op jouw leven. Je leert:

  • Wat gevoeligheid en hooggevoeligheid is vanuit energetisch perspectief.
  • Wat de belangrijkste kenmerken zijn van (hoog)gevoeligheid.
  • Waar je tegenaan kunt lopen als je niet weet dat je (hoog)gevoelig bent en wat je daar aan kunt doen.
  • Waarom (hoog)gevoeligheid onrust en stress veroorzaakt.
  • Waarom gronding en verbinding zo belangrijk zijn.
  • Hoe je rust in je hoofd kunt creëren.
  • Waarom je als (hoog)gevoelige vaak een andere rol hebt in het leven dan je misschien denkt.

‘Van hooggevoelig naar hoogbewust!
Dankjewel Germaine voor de mooie ervaring en de geweldige inzichten!! X’

Ook deel ik de Banden van Kracht met je, een energetische bescherming vanuit het Inca Sjamanisme die je leven lang bij je blijft. Zodat je kunt ontspannen in het moment en je jouw beschermingsmechanismen – die beschermen, maar vaak ook beperken – kunnen oplossen. Zodat je kunt stoppen met ‘overleven’ en eindelijk kunt gaan Leven… met een hoofdletter L!

Na deze workshop sta je steviger in je schoenen en kun je beter omgaan met de prikkels om je heen. Je kunt beter in je kracht blijven en daarmee in balans. Een absolute aanrader voor (hoog)gevoelige mensen…

Tijdens de workshop zullen de meditaties worden opgenomen. Deze worden nagestuurd zodat je er thuis mee verder kunt. De inschrijving verloopt via Studio Bondi.

Geen tijd om naar de studio te komen deze dag? Je kunt de workshop ook online bijwonen via Zoom. Stuur een mail naar hello@studio-bondi.com om de Zoom-link te ontvangen. 

En mocht je hem nog niet hebben: hier kun je het gratis e-boek “Ontdek 3 valkuilen die stress veroorzaken bij gevoelige vrouwen” downloaden

Enjoy & alle liefs,
Germaine🌹

PS: Bij Studio Bondi kun je – naast allemaal andere leuke workshops – ook echt superfijne yogalessen volgen. Als je je via mij aanmeldt, dan krijg je tot en met 31 december a.s. 15% korting op alle rittenkaarten! Hoe leuk is dat? Gebruik daarvoor de code GERMAINEBONDI15.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu