in Nieuws & Inspiratie

[video] Waarheid & je Lichaam

A happy body is a happy you!
~ unknown ~

Jouw lichaam resoneert op Waarheid. Waarheid maakt je lichaam sterk. Onwaarheid daarentegen verzwakt je lichaam en je immuunsysteem.
We leven momenteel in een wereld met zoveel onwaarheid dat ik het belangrijk vind om het hier even over te hebben. Over wat we onbewust doen met ons lichaam. Zodat je je hiervan bewust wordt.
Vooral die mensen die zeggen ‘ja, ik zou het eigenlijk ook niet willen, maar ja…’, vul de rest maar in.

Ik hoop dat je er wat aan hebt. Heb je vragen, laat het me weten, ik help je graag.

In liefde,
Germaine🌹

Anderen bekeken ook

2 reacties. Reactie plaatsen

  • Dank je wel Germaine voor deze video. Het is zo waar wat je zegt, voor mij. Het is lastig om staande te blijven in deze voortdurende druk die gelegd wordt door media en mensen die belangen hebben om iedereen te laten vaccineren. Horeca, evenementen, theaters. Farmaceutische industrie niet te vergeten… En de mensen achter de sluiers. Nu is vaccineren nog niet verplicht, maar waarschijnlijk gaat deze integriteit de komende tijd ook verschuiven. We gaan het zien. Als het niet zo verbijsterend was, dan zou ik er om kunnen lachen. Fijn dat je dit soort bemoedigende berichten maakt! Dank je wel en uiteraard dank aan je gidsen..

    Beantwoorden
    • Dank voor je reactie lieve Anna. Het gaat erom te gaan doorzien dat alles wat het jou lastig maakt om staande te blijven, afleiding is. Juist omdat de binnenruimte momenteel zo krachtig is, is er zoveel ‘lawaai’ en afleiding in de buitenwereld. Zodat je dit maar niet ontdekt. De uitdaging is om het te zien en te laten, je er niet mee te verbinden en je aandacht te richten op dat wat je wel wilt. Niet eenvoudig met zoveel lawaai, helemaal niet als je ook nog eens gevoelig bent, daarom help ik daar graag bij. Hier en op Facebook staan heel video’s en ook meditaties. Ik hoop dat je daar veel aan hebt… Alle liefs 🌹

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu