in Nieuws & Inspiratie

Volle Maan Meditatie – Loslaten van angst en het ego

‘When ego is lost, limit is lost.
You become infinite, kind, beautiful.’
~ Harbhajan Singh Yogi ~

De Volle Maan van woensdag 8 april vond plaats in aanloop naar een aantal energetisch bijzondere dagen: Goede Vrijdag (de Dood van het Ego) en Pasen (de Wederopstanding of de Geboorte van het Nieuwe). Dit geplaatst in het licht van wat er gaande is in de wereld een uitgelezen moment voor een Volle Maan Meditatie.

De Volle Maan is traditioneel en energetisch een moment om het oude los te laten om ruimte te maken voor het nieuwe en wij surfen mee op deze energie.

Zitten jouw ego en jouw gedachten, je danig in de weg deze tijd? En doe je er van alles aan om daarvan af te komen? Heb je het gevoel alsof alles door elkaar wordt geschud? Niets meer hetzelfde is, alles anders en alles onzeker? En heb je daar moeite mee? Angst voor het onbekende?

Dan is deze Volle Maan Meditatie voor jou. Energetisch letterlijk een supermoment om in het Licht van de Volle Maan, een Super Maan, jouw ego en angsten te transformeren naar Licht. Het is ook de voorloper op de online workshop van zaterdag 11 april om 13 uur >> waarin we, geholpen door de oeroude wijsheid van de Inca sjamanen, nog dieper duiken in deze energie. We laten letterlijk het ego los en omarmen het Licht dat in en door jou geboren wil worden.

Ego is like a dust in the eyes, without clearing the dust, you can’t see anything clearly.
So clear the ego and see the world…
~ Unknown ~

Hierboven de opname van de Volle Maan Meditatie van woensdag 8 april. In deze meditatie lieten we angst en stress los en zetten we een krachtige intentie om het ego te transformeren. Zodat het weer een krachtig instrument kan worden van het Hart in plaats van een hopeloze schreeuwlelijk.Zitten jouw ego en jouw gedachten, je ook in de weg deze tijd? En doe je er van alles aan om daarvan af te komen? Heb je het gevoel alsof alles door elkaar wordt geschud? Niets meer hetzelfde is, alles anders en alles onzeker? En heb je daar moeite mee? Angst voor het onbekende?Dan is deze Meditatie om je ego, stress en angsten te transformeren naar Licht voor jou. Samen met de online workshop ‘De Dood van het ego en de Geboorte van het Nieuwe’ a.s. zaterdag 11 april om 13 uur waarin we, geholpen door de oeroude wijsheid van de Inca sjamanen, nog dieper duiken in deze energie. We laten letterlijk het ego los en omarmen het Licht dat in en door jou geboren wil worden. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.

De Volle Maan Meditatie vond plaats in de besloten Facebookgroep de Kracht van jouw Gevoeligheid. Elke week doe ik daar een Live uitzending waarin ik je help om gebeurtenissen in een ander perspectief te plaatsen, een perspectief van hoop en vertrouwen. Een perspectief van waaruit jij en ik de kalmte in de chaos kunnen bewaren, de zin kunnen zien in de onzin en de perfectie in de imperfectie. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Bij de PS-en staat hoe je je daarvoor kunt aanmelden.

Heb je andere vragen of wil je iets delen? Laat het me weten in de comments of via messenger of email.

Deel ook heel graag deze informatie met mensen waarvan jij denkt dat ze ermee geholpen zijn…

Ik ont-moet je graag en in liefde,
Germaine D. 🌹

PS. Kun je niet live bij de uitzendingen aanwezig zijn? Geen probleem, de opname blijft voorlopig staan zodat je hem op een later tijdstip kunt bekijken.

PPS. geen lid van de groep de kracht van jouw Gevoeligheid? Hier kun je je aanmelden >>

#sacredfeminine #magic #hsp #krachtvangevoeligheid #thebeautyway #ancientwisdomformodernwomen

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu