in Nieuws & Inspiratie

Volle Maan meditatie… Wat laat jij achter in 2019?

Lieve, mooie jij,

Vandaag is het Volle Maan en had ik een uurtje over. Normaal gesproken sta ik namelijk rond 6 uur op de mat voor mijn yoga practise, behalve op de zogenaamde Maandagen, dat wil zeggen Volle en Nieuwe Maan! Dan kan ik heerlijk een uurtje langer blijven liggen en hoeveel ik ook geniet van yoga, hier kan ik ook echt enorm van genieten! En omdat ik dus wat tijd over had, wilde ik een heel mooi Volle Maan ritueel uit de Inca mystiek met je delen.

Traditioneel doen de Inca tijdens de Volle Maan een Vuurceremonie, een ritueel waarbij je dat wat jou niet meer dient aan het vuur offert en het licht dat daarin verscholen is, van het vuur mag ontvangen. Het leek me een heel mooi moment om dit te doen, zo aan het einde van het jaar en aan de vooravond van een nieuw decennium.
Wat laat jij achter? Welke gewoonten, overtuigingen, gedrag, etc. gaan niet met je mee de nieuwe tijd in? Wat laat jij los? Zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe…? Nieuwe dingen, mensen, ervaringen, werk, relaties…

Ik hoop dat dit ritueel je helpt om zwaarte los te laten en patronen te doorbreken en heerlijk, fris en leeg aan het nieuwe jaar en decennium te beginnen. Ik ben ook heel benieuwd naar jouw ervaring en lees het graag in de comments. Ook als je vragen hebt, laat het me weten.

Alle liefs,
Germaine 🌹

PS: Wil je meer en vaker van dit soort video’s? Word dan lid van mijn gesloten Facebook groep de Kracht van Hooggevoeligheid. Ik ont-moet je daar graag.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu