in Nieuws & Inspiratie

Vraag: Hoe ga je nu eigenlijk om met deze info.. ?

Graag neem ik je mee in de mail/videowisseling die ik vandaag had met Niek. Hij benaderde mij met de vraag hoe om te gaan met de informatie uit een video die hij had gezien. De video betreft een interview met een begrafenisondernemer en zijn ervaringen en kijk op wat er gaande is in de wereld.

Beste Germaine,
Je hebt me vaak prachtige info gestuurd en mede inzicht in co-creatie.
Bijgaande kwam ik via lilian ferru deze info tegen.
Hoe ga je nu eigenlijk om met deze info.. ?
Mensen informeren? Niet iets doen dan gebeurd het ook niet? Zoals martijn (red: van Staveren) aangeeft hoe hij werkt en beweging in het quantumveld brengen ? Anders?
Kan je me daarover wijsheid geven? Ik vind het lastig want genoemde info is nogal wat. Abraham hicks doen van ‘feel good’  en het gaat buiten je om? Negeren? 
Hartelijk dank
Mvrgr Niek

Hi Niek,
Dank voor je bericht en je vraag hoe om te gaan met de informatie die je me stuurt.
De uitnodiging die we in deze tijd allemaal krijgen is om in onze eigen wijsheid te gaan staan, in onze eigen autoriteit te geloven en daar naar te handelen.
In jouw vraag hoe om te gaan met deze informatie, ligt dan ook het antwoord besloten: naar binnenkeren. We hebben allemaal onze eigen waarheid, een eigen filter waardoor we de wereld inkijken. Ieder filter is uniek en ieder filter is waar. En mijn filter is anders dan het jouwe.
Met andere woorden: hoe ik met deze informatie omga is waarschijnluck anders dan hoe jij daarmee omgaat. En we hebben allemaal onze eigen unieke manier te ontdekken.
Dat betekent: een manier die niet ingekleurd is door wat de personen op deze video zeggen, door wat Martijn of Lilian zegt, maar een manier die authentiek is voor jou en strookt met jouw waarheid.
In jouw relatief korte vraag ligt een veel uitgebreider antwoord verborgen. Het gaat eigenluck te ver om dat hier te beschrijven, dus ik heb er een video over opgenomen.

Omdat ik me voor kan stellen dat wellicht meer mensen hiermee worstelen, zet ik die video ook op social en op mijn website. Ik bedacht dat terwijl ik hem opnam, dus ik zeg wel jouw naam in het begin (alleen je voornaam). Hoop dat dat ok is.
Alle liefs & laat me even weten hoe dit bij je landt… 

Germaine 🌹 | germainedomatilia.nl
info@germainedomatilia.nl

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu