in Nieuws & Inspiratie

Vraag: Ik zit in de knoop – hoe dit continue gevoel van angst transformeren

Een vraag van een deelneemster aan de Sacred Circle Let’s Hack the Matrix, waarvan ik het gevoel heb dat die wellicht bij meer mensen speelt:

Hi Germaine,
Wat een mooie diepgaande circles! Ben bezig geweest met voorbereidende FB video’s: op welke frequentie ben je afgestemd? Heb ook je antwoord op de vraag ‘Hoe kan ik neutraal blijven als mijn zoon de prik gaat nemen en ik daar niets tegen kan doen?’ bekeken. Ik begrijp dat de wereld in een overgang zit en de wet van aantrekking.
Zit een beetje in de knoop met de volgende gedachten/gevoelens.
Ik realiseer me dat ik – zoals ik vanuit mijn kindertijd herken – sinds maart vorig jaar veel dreiging en angst voel en mijn gedachten/aandacht hier ook veel naar toe gaan. Op zich niet gek misschien want we worden erg beperkt/beproefd en er is veel info te vinden over hoe heftig het nog gaat worden in de eindtijd. Vooral voor de niet gevac. In mijn familie ben ik de enige die dit niet heeft gedaan, zij maken zich niet druk om de vac. Ik maak me ook regelmatig zorgen om mijn familieleden (mijn man, zoon, zus etc), wat gaat het vac met hen doen? Las dit weekend een stuk over graphene oxide in alle vacs op Orwell city ook in combinatie met 5G.
Als we in een matrix leven dan doen keuzes wel of geen vac er toch nog toe? Geloof jij in het verhaal dat de gevac. transhumaan worden of eerder over zullen gaan en de niet gevac. niet? Ik vraag me af de dreiging reeel is? Moeten we de waarschuwingen serieus nemen en stappen ondernemen ter bescherming? Hoe kan ik dit continue gevoel van dreiging en angst transformeren

Hoop dat je dit wilt/kunt beantwoorden. Het is best een lang stuk geworden.
Hartelijke groeten, A

Hope this helps 🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu