in Nieuws & Inspiratie

Waar gaan jouw gedachten heen? Ofwel: wat ben jij aan het creëren?

‘Your worst enemy cannot harm you as much as your own unguarded thoughts. 
But once mastered, no one can help you as much.’ 
~ Buddha ~

Gelukkig staan er steeds meer mensen op en worden er steeds meer mensen wakker. Steeds meer mensen voelen dat er iets niet klopt en laten zich niet langer leiden door angst. Ze gaan op onderzoek uit, durven zich weer te verbinden, vragen te stellen en zich uit te spreken. Geweldig! De beweging groeit met de dag als je het mij vraagt.

De tegenbeweging is echter ook ingezet met berichtgeving die doet vermoeden dat de ingeslagen weg een ‘done deal’ is. Er wordt een scenario geschetst alsof dat waar-, en werkeluckheid is en, omdat de meeste mensen zich niet bewust zijn van de kracht van gedachten en intentie, zien ze het, geloven ze het en hebben ze het erover. Dat geldt niet alleen voor mensen die nog niet wakker zijn, ook onder mensen die wel wakker zijn en die zich ervoor inzetten om onze medemens wakker te maken, wordt er over de voorgenomen agenda gesproken als ware het een feit. 

We zijn in ons evolutie-, en ontwakingsproces toe aan een volgende stap. Daar waar we ons eerst in het slachtofferbewustzijn bevonden waarin dingen je overkomen, is het nu tijd om naar het volgende bewustzijnsniveau te spiralen waarin we ons mogen her-inneren dat we scheppers zijn. Creators. En dat we onze eigen werkeluckheid creëren vanuit onze gedachten en overtuigingen. Bewust en onbewust.

Omdat we ons hier veelal niet of slechts half van bewust zijn, gebeurt vaak het volgende: je wordt wakker en ziet wat er speelt. Vervolgens ben je daar zo boos of verontwaardigd over (terecht) dat ‘je het erover gaat hebben’. Dat erover hebben, is tot een bepaalde hoogte heel goed, want dat maakt weer andere mensen wakker. Maar wat daarnaast echt heel belangrijk is en waar de meeste mensen zich niet van bewust zijn, is dat als we de onderliggende emotie niet aankijken (de boosheid, de angst of het verdriet), we deze aan blijven trekken in de buitenwereld. Onbewust creëren we dit dus zelf.

Sterker nog, hoe meer je het erover hebt, hoe meer je deze emotie, deze energie juist voedt en hoe meer ervan je om je heen zult ervaren. Meer dus om boos, bang of verdrietig om te worden. Terwijl je juist het tegenovergestelde nastreeft!

Dit komt omdat er een Universele Wetmatigheid aan het werk is, en dat is de Wet van Aantrekking of Resonantie. Die Universele wet zorgt ervoor dat je aantrekt, wat je uitstraalt. Met andere woorden, je kunt zo wakker zijn als 10 anderen, als jij vervolgens al jouw tijd, energie en aandacht richt op het verkondigen van hoe erg en onrechtvaardig het allemaal is zonder dat je de onderliggende emotie in jezelf hebt aangekeken en getransformeerd, dan trek je alleen maar meer hiervan aan in je realiteit. Waarom? Omdat het Universum je wat te vertellen heeft…

We bevinden ons in een periode waarin steeds meer misstanden aan het Licht komen. Steeds meer dingen die verborgen waren worden zichtbaar ‘in de buitenwereld’. Alles wat wij buiten ons zien, is een projectie vanuit ons innerluck. Een frequentie die we, zonder dat we ons ervan bewust zijn, bij ons dragen en die ervoor zorgt dat we dezelfde frequentie aantrekken in de buitenwereld. Zonder dat we het weten staat onze zender afgestemd op Radio 538 terwijl we eigenluck willen luisteren naar Radio Freedom. Da’s dus niet handig. 

Wat wij dan doen, is dat we Radio 538 onbewust creëren, vervolgens bevalt dit ons niet en veroordelen we hem: ‘wat een herrie, dat wil ik niet’. We hebben het dan over wat we niet willen (waarmee we opnieuw meer Radio 538 creëren want jouw aandacht en dus jouw energie gaat erheen, en opnieuw zonder dat we ons daarvan bewust zijn). En zonder dat we ons ervan bewust zijn dat we nota bene zelf onze zender op een ander kanaal kunnen afstellen stellen! Door het over Radio Freedom te hebben in plaats van 538. Ofwel: over dat wat we wel willen.

Dat we Radio 538 (dat wat we niet willen) om ons heen waarnemen, is niets anders dan informatie vanuit de buitenwereld die ons verteld waar onze zender op staat afgesteld en dat we dus van binnen iets te doen hebben als we iets anders willen: nameluck die andere frequentie, die van Radio Freedom opzoeken! Dat 538 niet prettig voelt, is ook de bedoeling, want dat vertelt jou dat er iets niet in orde is zodat je in beweging komt om dit te veranderen. Dit hebben we helemaal zelf in de hand. Hoe bekrachtigend is dat?

Dit is bekend bij de ‘powers that be’ en deze informatie wordt zorgvuldig verborgen gehouden. Sterker nog, als je zoiets suggereert ben je alternatief of zweverig omdat het niet ‘wetenschappeluck bewezen’ zou zijn. En wij zijn door onze opvoeding en de maatschappij zo geprogrammeerd dat ‘iets pas waar is als het op het journaal of wetenschappeluck bewezen is’. Dat programma is veilig opgeborgen in het onderbewustzijn. Razend efficiënt dus. En heel effectief want daarmee houden we onszelf weg van onze eigen kracht. In dat opzicht geniaal.

Onlangs sprak ik over de verborgen betoveringen > waar wij continue aan worden blootgesteld. Betoveringen die hun werk alleen maar kunnen doen zolang wij ons hier niet van bewust zijn. En zolang wij niet bewust aanwezig zijn in het moment en ons onze eigen kracht en onze eigen Wijsheid her-inneren en toepassen. Tijd om de strijd om ons (onder)bewustzijn te keren en met dezelfde wapens te strijden. 

Tijd om ons onze Magie te her-inneren en de aard van deze realiteit. Dat alles met elkaar verbonden is en dat ieder deel een afspiegeling is van het geheel: zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten, zo onder, zo boven. Dat wij echt mogen ontwaken tot dit aspect van onze realiteit. In het land der blinden is eenoog koning en je hoeft maar om je heen te kijken om te zien wat minder dan 1% kan doen met 7 miljard mensen omdat wij niet massaal over die kennis beschikken en die ook massaal toepassen.

Om toegang te krijgen tot deze kennis en wijsheid is het nodig om naar binnen te keren. Om bewust te worden en uit de angst te stappen. Te her-inneren wie en wat je bent en weer te verbinden met de Aarde, het Universum en je Zelf. Om je bewust te worden dat gedachten scheppende krachten zijn en dat wij met de kracht van onze gedachten onze werkeluckheid creëren. 

Om dat te kunnen, is het nodig om los te komen uit de Matrix, dat web van illusies, tel-a-vision en internet. Van regels, ge-, en verboden, van Netflix en vooral van programmering, conditionering en gedachten die jouw bewustzijn gegijzeld hebben. Waarschijnluck zonder dat je je daarvan bewust bent.

Om dit te kunnen is het nodig om je te her-inneren dat je een vrij soeverein Wezen > bent dat verstrikt is geraakt in een onzichtbaar web van mind-control, gesponnen door hen die wel over deze kennis beschikken. Nogmaals in het land der blinden is éénoog koning.

Om toegang te krijgen tot jouw binnenwereld om je te verbinden met jeZelf, je eigen Kracht en je eigen Wijsheid, is het nodig naar binnen te keren en de stilte daar op te zoeken. En laat dat nu net heel erg lastig zijn in een wereld die continue tegen je aan het schreeuwen is en continue je aandacht vraagt. Nu helemaal want nogmaals, ze zijn als de dood dat wij ons massaal deze kennis, wijsheid en krachten her-inneren, dus wordt het lawaai in de buitenwereld steeds luider.

Omdat ze weten dat angst werkt, getuige de mensen die zich keurig aan de regels houden, is het angst wat gecreëerd wordt om de aandacht gevangen te houden, uit het moment, in het denken, weg van het Zelf en creatie. 

Alles om maar te voorkomen dat jij je bewust wordt van de kracht van jouw intentie, de scheppende kracht van jouw gedachten en van wat je aan het creëren bent. Begrijp ik dat ze liever niet willen dat je je daarvan bewust wordt, dan staat de 1% nameluck in één keer buitenspel. 

Zullen we daar eens over nadenken…?

In Liefde,
Germaine 🌹

PS 1: Ja, ik weet het, ik volhard in ‘luck’ in plaats van ‘lijk’. Begrijp je al waarom? #BreakingTheSpell

PS 2: ‘Ja maar, hoe doe je dat dan?’, was de vraag van mijn lief nadat ie dit artikel had proefgelezen. Ja, ik hoor je. De sleutel is emotionele helderheid, het om kunnen gaan met emoties en aanwezig te kunnen blijven. Radicale aanwezigheid, verbinding (met de Aarde, het Universum en jeZelf) en het her-inneren van en geloven in onze eigen Magie: de kracht van energie, gedachten en intentie. Ok, en een klein beetje kwantumfysica. Ofwel: wordt vervolgd…

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu