in Nieuws & Inspiratie

Wat doe jij morgen?

Morgen op 21/12/2020, kom ik om 12 uur samen met drie prachtige Godinnen, mijn dochters. Heerlijk! Dit schreef ik ze gisteren: ‘Lieve dikzakken! (zo heet ons groepje 🥰)

Vandaag roep ik op tot onze eigen allereerste Innercircle! A.s. maandag is het 21 december. Op deze dag komen alle energieën samen waar al jaren over wordt gesproken en geschreven. Er is een waanzinnig krachtige samenstand van planeten en een moment waarop alles weer wordt ge-reset. Vandaar dat ‘de elite’ het ook heeft over ‘the great reset’, zij weten ervan, alleen verzwijgen dat en willen deze super-energieën om een hunger games society zonder vrijheid en van totale controle te creëren. Ik weet, het klinkt als fantasie of een spannend verhaal. Dit is wel wat er gebeurt, of je dit nu weet of niet. Je ziet het momenteel om ons heen in al die gekkigheid en het is echt erop of eronder nu.

Gelukkig weet ik het wel en zag ik vandaag een waanzinnig krachtige video die precies uitlegt waar we inzitten, maar veel belangrijker nog, wat we maandag – en daarna – kunnen doen om de wereld te creëren die wij willen. Een wereld van vrijheid, van liefde, van respect en harmonie, van vrijheid van meningsuiting en van verbinding. Een wereld van Liefde!

Ik weet hoeveel wij van elkaar houden en ik weet hoe ongelofelijk krachtig de energie van Liefde is. Met andere woorden, ik weet dat als wij maandag in Liefde bij elkaar komen, ons verbinden, wij een ongelofelijk krachtige energie het Universum in kunnen zenden. Als wij samenkomen en vanuit dat veld, krachtig onze intentie neerzetten voor de wereld zoals we die willen voor onszelf en voor alles en iedereen die na ons komen, dan kunnen wij op dat moment ALLES creëren wat we maar willen!

Stel het je maar voor: jouw droomwereld, droomwerk, droomhuis, droom-alles…! Gezondheid, vitaliteit, liefde, harmonie, verbinding, eenheid, samenwerking, overvloed, vrijheid, noem het maar op. Alles wat je maar kunt bedenken! Alles is op dat moment (en daarna) mogelijk!

Vandaar een Innercircle. Om ons in liefde te verbinden en onze intentie neer te zetten. Om samen te komen en onze wereld, onze toekomst te creëren. No worries je hoeft niets te doen, er alleen maar te zijn 😉.

Hou van jullie & let’s do this! Let’s create the first & most powerfull Love-filled Innercircle EVER!!!’

Wij gaan heerlijk de energie in samen… morgen, om 12 uur… wat doe jij…? 🌹

PS: hier de link naar die geweldige video…

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu