in Nieuws & Inspiratie

Wat een supermooie & krachtige meditatie!

Heel intens, heel mooi, heel duidelijk, heel bijzonder…’
~ reacties deelnemers ~

Wat hadden we een geweldige, fantastische supermooie meditatiecirkel gisteren om belemmerende overtuigingen te transformeren!

Nog een mooie reactie in de groep van het Rust & Ruimte programma: 
Lieve allemaal,
Om even aan te haken op het bericht van Germaine betreffende de meditatiecirkel van vanmorgen. Ik heb het ervaren als voor mij een heel belangrijke meditatie. Ik voel dat er op onbewust niveau een hoop is getransformeerd. Al kan ik nu op bewust niveau niet beschrijven wat precies maar dat hoeft ook niet. Ik voelde me na de meditatie binnenste buiten gekeerd en nu eigenlijk nog. Ik kan me voorstellen dat als je druk bezig bent met het programma dat het misschien veel voelt om een meditatie erbij te doen. Maar als je echt diep wilt transformeren zou ik zeggen pak je kans!
Liefs, P.

Mocht je deze Healing & Meditatiecirkel hebben gemist: gelukkig is er een opname van! Hier kun je hem bestellen >

Mijn intentie is dat echt zoveel mogelijk mensen zich vrijmaken van al die onbewuste en vaak zo belemmerende overtuigingen. Zodat we massaal uit onze angst kunnen stappen en massaal in onze kracht. En massaal vorm kunnen gaan geven aan de wereld die we graag zien voor onszelf en allen die na ons komen…

Wil je meer weten over de kracht die belemmerende overtuigingen hebben? Hier de link naar het artikel: de kracht van belemmerende overtuigingen >. En in de FB Live uitzending van afgelopen woensdag in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid, ging ik er dieper op en realiseerde ik me dat de reden dat veel mensen geen actie (durven) ondernemen op allerlei gebied, is omdat ze, zonder dat ze het weten, vastzitten in die overtuigingen.

Ze bevinden zich grotendeels in het onderbewustzijn, wat het lastig maakt om ze te identificeren, laat staan transformeren. 

De healing- & meditatiecirkel spreekt dezelfde taal als het onderbewustzijn, daarom is de meditatie zo krachtig en efficient om belemmerende overtuigingen te transformeren. Niet via de mind, maar via bewustzijn. Bewustzijn en energie, de taal die het onderbewuste verstaat.

Enjoy…
Germaine 🌹

PS 1. De FB live is te bekijken in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid >
PS 2. Delen is lief 💞
PS 3. Ook deze cirkel is gratis voor studenten, jongvolwassenen en jongeren (18-25 jaar). Ze kunnen zich aanmelden door me een berichtje sturen via messenger, email, etc.. Dank!🌹🙏🏼🌹

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu