in Nieuws & Inspiratie

Wereld Vrouwendag: Verbinding met alle vrouwen en het vrouwelijke in jou

When we, the Sisters of the World unite, the World will heal…

Vanmorgen zat ik in meditatie en voelde ik dat ik me op deze dag, Wereld Vrouwendag graag wilde verbinden met het vrouwelijke in mezelf, met de vrouwen om me heen en het vrouwelijke in iedereen.

Het idee voor een korte meditatie was geboren maar toen ik hem op wilde nemen, werd ik me onmiddellijk bewust van een gedachte die meteen opspeelde: ‘Oh, je moet je wel opmaken en wat anders aandoen’. Oh… is dat zo…? Anders dan gedachteloos uitvoering te geven aan deze gedachte ‘omdat dat zo hoort’, was ik blij dat hem zag en ook meteen kon pakken: want nee, ik hoef dat allemaal niet te doen.

Anders dan in het automatisme te stappen en me op te maken en wat anders aan te doen, besloot ik heel bewust om dat niet te doen en gewoon volledig mee te bewegen met de stroom – die een meditatie wilde delen – en de sociale conditionering – dan moet ik make up op – te laten voor wat ie was. Ik besloot heel bewust om die niet te leven.

Een eenvoudig voorbeeld, maar tegelijkertijd een supermooi moment van bewustwording van wat de conditionering mij in mijn ‘vrouw zijn’, onbewust oplegt. Ik betwijfel namelijk of dit iets is wat in zo’n geval, bij mannen opkomt. Dat zullen ongetwijfeld andere zaken zijn, maar goed dat even terzijde.

Affijn, ik besloot de vrouwelijke energie gewoon te laten stromen waar ie in het moment heen wilde en nodig je uit om op deze mooie zonnige dag, lekker mee te stromen…

Ik nodig je ook uit om je bewust te worden waar jij, onbewust jouw conditionering leeft. Dat wat er van je verwacht wordt, in plaats van dat wat je werkelijk van binnenuit graag wilt.

Deel het met me, Jouw ervaring hoor ik graag.

En oh ja… zou het bijna vergeten… de video 😊

In liefde,
Germaine 🌹

PS: in de besloten Facebookgroep de Kracht van jouw Gevoeligheid doen we vaker dit soort dingen. Nieuwsgierig? Of wil je dit ook en vaker? Dan nodig ik je van harte uit om je aan melden, je bent van harte welkom!

PPS: Mooi he? Dat de video 13 minuten bleek te zijn… het vrouwelijke getal 😊

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu