in Nieuws & Inspiratie

Where attention goes… energy flows…

Old ways won’t open new doors…

Energie volgt jouw intentie… Wat jij aandacht geeft, groeit… Waar gaat jouw aandacht heen? Waar gaan jouw gedachten heen? Gedachten zijn scheppende krachten, dus wat ben jij aan het creëren? Meer van hetzelfde? En ben je daar blij mee…?

Of stap je uit die mallemolen die wij werkelijkheid noemen en neem je jouw gedachten in eigendom? En gebruik je deze bizarre tijd om je bewust te worden van Universele waarheden en wetmatigheden? Zoals de Wet van Aantrekking bijvoorbeeld, de wetten van Harmonie, van Resonantie of het Quantum veld? Allemaal wetten en werkelijkheden die, net als de zwaartekracht, altijd werkzaam zijn, of je je hier nu wel of niet mee bekend bent. Zou dat misschien de reden kunnen zijn dat we steeds meer gekkigheid om ons heen zien? Omdat we juist daar massaal onze aandacht op richten?

Ik bedoel, mensen die het nu nog niet zien, die willen het misschien gewoon niet zien of weten. Dus misschien is het nu tijd om te stoppen met ons best doen om de massa wakker te maken want, ‘you can lead a horse to water, but you cannot make it drink…’ Alle informatie is er, iedereen die wil weten, kan weten.

Wat nou als wij in plaats daarvan massaal onze aandacht richten op onze eigen kracht? De Kracht van het Hart, de Liefdeskracht waaruit alles is ontstaan en die vele, vele malen krachtiger is dan de duisternis… Wat als we die kracht nou eens massaal her-inneren… Daar massaal onze aandacht op richten en die kracht laten groeien in onszelf…? Ons de kracht herinneren die we allemaal in potentie zijn?

Vervolgens die kracht als een tsunami over de wereld laten gaan. Zouden we de anderen, degenen die dat willen, dan niet vanzelf aanraken en meenemen? Zouden we ze niet inspireren en uitnodigen om zich deze kracht ook te her-inneren? Zou dat niet een logisch gevolg kunnen zijn? En zouden we met onze Lichtkracht niet alle duisternis omverblazen? Helemaal als we ons verenigen in Liefde? Ons niet meer laten leiden en verdelen door angst?

‘Als vijf mensen een krachtig idee hebben, is het moeilijk om hen daarvan af te houden. Als 500 een krachtig liefdesidee hebben…, als 5000 een krachtig liefdesidee hebben, dan zijn ze onbreekbaar…’, aldus Marcel Messing in het prachtige interview Worden Wij Wakker. Zo krachtig zijn wij! 

Ok, het vraagt kijken vanuit een ander perspectief. En met een totaal andere bril, maar zoals Einstein zei: ‘Krankzinnigheid is keer op keer hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten’. Dus waarom het niet anders doen? Wat hebben we op dit moment nog te verliezen…?

Waarom zou je je niet openen naar dit idee en deze Liefdeskracht? Naar de Lichtwereld? Daar over leren en je ermee verbinden? Bewust worden van die immense kracht die in ieder van ons verborgen ligt? En leren om die kracht te ontsluiten? 

Zouden we daarom zo worden afgeleid met al die gekkigheid in de wereld? Om maar te voorkomen dat we ons dit her-inneren? Omdat de duisternis weet dat ie dan verloren is…? Niet anders kan dan oplossen in al dat Licht…? Vraag het je eens af…

En ik nodig je uit. Ik nodig je uit om die andere bril op te zetten. Te stoppen elkaar wakker te maken en daarmee meer van hetzelfde te creëren. Ik nodig je uit om op reis te gaan, naar binnen. Om je jouw essentie te her-inneren, die Liefdeskracht die je bent. Om de sluiers van angst te doorzien en af te leggen en je jouw potentie te her-inneren en te leren gebruiken. Om je de kracht van je gedachten te her-inneren. Om je jouw Liefdeskracht te her-inneren, jouw oorsprong, jouw bron, jouw geboorterecht en jouw scheppingskracht…

Dan hoeven we niet meer te demonstreren voor vrijheid, want dan zijn we vrijheid op ieder uur, van elke dag… Dan hoeven we niet meer op zoek naar veiligheid en zekerheid, want dan ben je je eigen veiligheid en zekerheid… Dan her-inner je dat je een vrij soeverein wezen bent en weet je dat je ieder moment van de dag een keuze hebt. Dan weet je dat jouw gedachten scheppende krachten zijn en weet je dat je de keuze hebt wat te denken. Waar gaan jouw gedachten heen, met andere woorden, wat ben jij aan het creëren?!

Dan vertrouw je, net als die vogel, niet op de tak waar je op zit, maar op je eigen vleugels. Kunnen we daar niet beter onze energie op richten? Op onze eigen vleugels? En daarin investeren? Als we massaal zouden doen, wat zou er dan gebeuren…?

Dat is mijn uitnodiging… Blijf vooral de dingen doen waarvan je van binnen voelt dat je ze moet of wilt doen. Maar doe dit ook, want hierin ligt onze vrijheid… onze werkelijke vrijheid…

En ja, je werkt aan jezelf, maar in het werken aan jezelf, heel je ook het collectief. Zorg je ervoor dat de Liefdeskracht toeneemt. In jezelf en om je heen…

Ik nodig je uit om mee te doen, samen met die andere dappere zielen die ja hebben gezegd tegen zichzelf, en jahebben gezegd tegen het leven en besloten hebben het pad van de held te lopen, het pad terug naar zichzelf, hun ware zelf. 

De komende weken gaan we samen in het Rust & Ruimte groepsprogramma en in rap tempo, het pad van bewustwording lopen. Alle kennis, informatie en instrumenten die je nodig hebt om je die diepe Liefdeskracht die je bent, te her-inneren krijg je aangereikt.

Ik zeg bewust her-inneren, wat alles zit al in jou. Je hebt alles al bij je, je hoeft het je alleen maar te herinneren en de sluiers van angst, overtuigingen, programmering, conditionering te zien en los te laten. Zodat jij, in je volle kracht kunt gaan staan en jouw liefdesenergie weer kan stromen… 

En jij jouw eigen unieke plekje in die grote puzzel van creatie weer in kunt nemen… En door weer jouw eigen unieke puzzelstukje te zijn, draag je vanzelf bij aan het geheel want zonder jou is de puzzel nou eenmaal niet compleet…

Je doet het voor jezelf, maar daarmee heel je het bewustzijn in heel de wereld… ben jij misschien wel die 100ste aap…

De inschrijving voor het Rust & Ruimte groepsprogramma is tot met dit weekend verlengd. Hier de link naar alle informatie en om je aan te melden…

Ik hoop dat je erbij bent…

In Liefde
Germaine 🌹

PS 1. De gratis Mindset training is ook nog t/m zondag te zien in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid.

PS 2. Het Rust & Ruimte groepsprogramma is nog steeds gratis te volgen voor studenten, jongeren en jongvolwassenen (18-25 jaar). Dus delen is lief 💞

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu