in Nieuws & Inspiratie

Wil jij weten hoe je ieder probleem kunt oplossen?

‘Alles wat je om je heen ziet, is ooit als gedachte begonnen…’

Wow! Vandaag alweer de derde dag van de gratis Mindset training in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid!

Afgelopen maandag hadden we het over hoe je brein werkt en hoe je, als je eenmaal de gebruiksaanwijzing hebt, je jouw brein voor je kunt laten werken in plaats van – zoals we dat vaak ervaren – andersom.

Gisteren legde ik uit hoe je ieder probleem op kunt lossen. Hoe alle gebeurtenissen in je leven, binnen één van 5 categorieen vallen en dat je van die 5 categorieen er 4 zelf in de hand hebt. Hoe fijn en bekrachtigend is dat!

En vandaag had ik het over overtuigingen… die stille verborgen wachters, die zonder dat we het weten de dienst uitmaken in ons leven. Wat zijn overtuigingen, waar komen ze vandaan en wat kunnen we ermee. Zou het toeval zijn dat dit een gebied is waarop het Rust & Ruimte programma wonderen verricht?

Alle video’s staan in de groep en blijven daar staan tot en met woensdag 7 oktober als we starten met het groepsprogramma. Nieuwsgierig? Je bent nog steeds van harte welkom om mee te doen met de training!

Morgen doe ik een waanzinnig aanbod voor het Rust & Ruimte groepsprogramma, dus voor iedereen die geïnteresseerd is of was, maar voor wie het niet binnen je financiële horizon lag: pak nu je kans zou ik zeggen, een beter moment om helemaal in je kracht te gaan staan, kan ik me niet bedenken met al die gekkigheid die gaande is. Wat we precies gaan doen en hoe het groepsprogramma eruit ziet, vertel ik morgen in de groep.

Ook kom ik nog een keer terug om vragen te beantwoorden. Als je er niet live bij kunt zijn, kun je jouw vraag ook vooraf insturen per mail of messenger. Of stel ze live als je wel aanwezig kunt zijn.

In het weekend heb je alle tijd om bij te komen van alle informatie, de video’s nog een keer te bekijken of om samen met vrienden ‘binge watchen’. En zoals het nu voelt, volgt er na het weekend nog een extra bonustraining over hoe om te gaan met ‘negatieve’ emoties.

Dus, ben jij er klaar mee om slachtoffer te zijn van jouw omstandigheden? Van mensen, gebeurtenissen, dingen om je heen of zelfs je eigen gedachten die maar niet willen stoppen? Maar wil jij de regie weer in eigen hand? Doe dan mee met de gratis Mindset Training in de besloten Facebookgroep de Kracht van jouw Gevoeligheid en maak gebruik van die mooie aanbieding.

Als je op de wachtlijst staat, kun je ook nog gebruikmaken van een extra korting van €100 bovenop die aanbiedingsprijs. Je kunt je daar alleen vandaag nog voor aanmelden, daarna niet meer. Hier de link naar de wachtlijst >.

Tot slot, ik kan het niet genoeg herhalen: deelname aan het Rust & Ruimte groepsprogramma is GRATIS voor jongeren en jongvolwassenen (18-25 jaar). Dus als je ze kent: deel dit bericht met ze of nodig ze uit voor de groep. Vooral voor hen is het cruciaal om zich te gaan herinneren dat ze niet machteloos zijn maar zelf hun toekomst kunnen creëren als ze weer baas worden over hun eigen mind…

Een waardevol tegengeluid lijkt mij in deze tijd van verwarring en ontkrachting.

Tot snel! En in Liefde,
Germaine🌹

PS.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu