in Nieuws & Inspiratie

Winter Solstice Meditatie: 2020, New Year, New Decade, New You

Het donkerst is het, vlak voor de dageraad…

Afgelopen donderdag plaatste ik een Volle Maan meditatie waarin je op een mooie en krachtige wijze afscheid kon nemen van alles wat jou niet meer dient en je niet mee wilt nemen naar het nieuwe jaar en het nieuwe decennium.

Komende zaterdag is het 21 december, de Winter Solstice of Winter Zonnewende, de kortste dag van het jaar. Numerologisch een 3-3-3 portaal wat betekent een dag met krachtige, transformerende energieën. Ikzelf houd van deze tijd omdat de natuur en de energie uitnodigen om naar binnen te keren. Om naar binnen te keren en om doorbraken te realiseren. Die donkere dagen voor Kerst…
Om het oude te omarmen en echt achter te laten en het nieuwe te verwelkomen en daar ook echt in te stappen.

Nu stond het hele afgelopen jaar voor mij al in het teken van het nieuwe dat geboren wil worden, in mij, mijn relaties, mijn woonomgeving, mijn werk, mijn alles en daarom voelt de komende Solstice ook een beetje bijzonder. Als een uitnodiging om – liefst samen met jou – mee te stromen met de energie van deze dag en uit het duister, in het Licht te stappen.

Afgelopen donderdag lieten we in de energie van de Volle Maan, los wat niet meer diende, komende zaterdag nodig ik je uit om heel bewust in het nieuwe te stappen. Wat wil jij de komende tijd creëren? Wat wil jij neerzetten in jouw wereld? Hoe wil jij jouw stem laten horen? Hoe wil jij jezelf laten zien in het nieuwe jaar, het nieuwe decennium?

Neem de komende dagen de tijd om dit te overdenken. Neem ook de tijd om dit te doorvoelen. En ik nodig je uit om a.s. zaterdag samen met mij letterlijk in die Nieuwe Tijd te stappen. Ik ben er sowieso bij. Jij ook?

Deze meditatie vindt live plaats in de besloten Facebookgroep de Kracht van Hooggevoeligheid. Nog geen lid? Meld je dan snel aan. Ik ont-moet je daar graag…

In liefde,
Germaine 🌹

PS: Neem snel een kijkje en voel je welkom bij de Kracht van Hooggevoeligheid.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu