in Nieuws & Inspiratie

Zin in een mini-healing?

Oneindige Liefde

Van de week trok ik een inzichtkaart voor de leden in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid. De intentie/vraag daarbij was ‘Wat heeft iedereen nu nodig?
Het antwoord vanuit de Bron? Kaart nr 3: Oneindige Liefde 💞 Pffff….🥰

Geen ervaring met Inzichtkaarten?
Dit is een kaart uit het dek Begeleiding vanuit de Bron van Cheryl Lee Harnish: Deze kaarten spreken rechtstreeks tot je Hart en bieden zinvolle, bruikbare begeleiding. Ze helpen je om je intuitie te ontwikkelen en versterken. (…)

De afbeeldingen zijn fractalen, een soort mathematische geometrie (het spulletje waar het Universum uit bestaat zeg maar). Het zijn gelijke, zichzelf herhalende patronen wat betekent dat het kleinste onderdeel van het fractaal gelijk is aan het geheel. Alles in de natuurlijke wereld is gemaakt volgens fractaalgeometrie, van kustlijnen tot bossen, tot mensen, helemaal terug tot ons DNA. Wij zijn fractalen, de hele wereld is fractaal. Dat is waarom wetenschappers fractalen ‘de vingerafdruk van God‘ noemen. (…)

Studies tonen aan dat gewoon kijken naar een fractaalafbeelding een positieve, opbeurende reactie in mensen teweeg kan brengen. De deelnemers aan deze onderzoeken voelden zich niet alleen vrediger en kalmer, maar ook hun lichaam reageerde positief. Cheryl noemt haar fractalen ‘levende kunst’. Het is iets wat het onderbewuste kan begrijpen en ons kan vertellen. Ons energielichaam reageert op fractaalkunst door zich te openen, net zoals het fysieke lichaam gaat lachen als we blij zijn…

Ok, en nu?

  1. Kijk naar de afbeelding en heb de intentie om je ermee te verbinden.
  2. Laat de energie haar werk doen, word stil en voel wat dat met je doet, wat er gebeurt…
  3. Wat voel je in je lichaam?
  4. Wat komt er bij je op? Een gedachte? Een beeld? Een gevoel? Een emotie? Iets totaal anders…? Neem hier even rustig de tijd voor.
  5. Schrijf op wat je hebt ervaren.

Lees daarna pas de betekenis van kaart nr 3:
Oneindige Liefde
Deze kaart vertegenwoordigt de Oneindige Liefde, die niet alleen in jou leeft, maar die je BENT. Het hele Universum is een vibratie van liefdesenergie. De Bron ziet jouw mooie hart en doet een beroep op je om deze liefdevolle energie voluit te laten stromen, in je en uit je. Die liefdevolle energie zal alle wonden en negatieve ervaringen uit het verleden genezen, en je helpen om weer in contact te zijn met het echte onsterfelijke Wezen van Licht dat je bent. Het is je liefde en je licht dat de wereld het meeste nodig heeft. Het is tijd om die liefde te laten stromen.

Deel als je wilt in de comments hoe je het hebt ervaren, wat dit met je doet of deed. Dit kan nog wel eens verrassend zijn 😊.

Het mooie van fractaal energieen is dat ze doen wat er gedaan moet worden. Ze doen wat nodig is in het moment, zonder dat je daar over na hoeft te denken. Sterker: hoe minder jij denkt, hoe beter ze hun helende werk kunnen doen. Dus, laat je omhullen, omarmen, koesteren, dragen en helen door de energie van Infinite Love…

Explore, enjoy en benieuwd naar jouw ervaring…

Alle liefs,
Germaine🌹

PS: in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid doen we vaker dit soort dingen. Nieuwsgierig? Of wil je dit ook en vaker? Meld je dan snel aan, je bent van harte welkom!

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu