in Nieuws & Inspiratie

Zoveel leuke dingen…! 🥰

Because I always have a choice, I choose Love…
~ Deepak Chopra ~ 

Afgelopen woensdag in de FB Live in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid, had ik zoveel leuke dingen te delen en die deel ik ook graag hier.

Allereerst zijn we nog steeds op weg naar 21 december, de Wintersolstice, het donkerst van het donkerst voordat het Licht weer terugkeert op Aarde en we zijn nu 9 dagen onderweg met de 21 mini-meditaties waarbij we elke dag heel bewust Kiezen voor Liefde 💖. Kleine pareltjes om je iedere dag even te herinneren aan de keuze die je altijd hebt, iedere dag een moment voor verstilling… Je kunt nog steeds meedoen, alle opnamen staat in de groep, hier de link naar alle informatie >

Dan op, donderdag 10 december om 20 uur mijn allereerste een Instagram Live interview met Els van Studio Bondi. Ik weet zelf ook niet precies hoe dat werkt, maar het wordt vast heel erg leuk. Ik hoop dat je kijkt!

Op woensdag 16 december a.s. geef ik bij Studio Bondi de workshop Omgaan met Hooggevoeligheid. In deze workshop ga ik in op wat hooggevoeligheid is vanuit energetisch perspectief, je leert je energieveld te zuiveren en je ontvangt een oeroude bescherming vanuit het Inca Sjamanisme. Als je je hieraan wilt deelnemen dan kun je je aanmelden bij Studio Bondi, hier de link naar de website: https://studio-bondi.com/workshops/.

Diezelfde workshop volgt een week later op 23 december nog een keer, maar dan in het Engels.

Bij Studio Bondi kun je – naast allemaal andere leuke dingen – ook echt superfijne yogalessen volgen. Als je je via mij aanmeldt, dan krijg je tot en met 31 december a.s. 15% korting op al hun rittenkaarten! Hoe leuk is dat? Gebruik daarvoor de code GERMAINEBONDI15.

En dan, op maandag 4 januari volgend jaar start er in de groep de Kracht van jouw Gevoeligheid opnieuw een gratis Rust & Ruimte Mindset training. 5 dagen achter elkaar van 16 tot +/- 16.30 uur ga ik onder andere in op hoe je brein werkt, waar gedachten en emoties vandaan komen en waarom mindset-werk zo belangrijk is voor (hoog)gevoelige mensen. En ik vertel je hoe je alle problemen kunt oplossen. Hoe fijn is dat aan het begin van een nieuw jaar! In de Rust & Ruimte mindset training krijg je bovendien een waanzinnig (!) aanbod voor het groepsprogramma Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen dat op 13 januari start. Hier de informatie over de gratis  Rust & Ruimte Mindset training >

Dat was al het leuks geloof ik! Ik ont-moet je heel graag nog dit jaar live of in een van de groepen of anders volgend jaar bij een van de andere activiteiten!

Ik kijk ernaar uit!

Alle liefs & tot snel,
Germaine 🌹

PS 1: Nog geen lid van mijn besloten Facebookgroep de Kracht van jouw Gevoeligheid? Hier kun je je aanmelden >

PS 2: Zou je graag mee willen doen met het Rust & Ruimte groepsprogramma in januari? Meld je dan aan voor de wachtlijst want niet alleen mis je dan niks en ontvang je, bovenop het toch al waanzinnige aanbod, nog eens €100 extra korting! Hier kun je je aanmelden > 

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Nieuws & Inspiratie
Menu