in Ongecategoriseerd

Accommodatie

De accomodatie – Centre Buirefontaine
 
De trainingsweek vindt plaats in Centre Buirefontaine, een mooi spiritueel centrum gelegen in Aubenton in de Franse Ardennen (ongeveer 3 uur vanaf Breda). Het centrum is omgeven door prachtige tuinen die alle rust en ruimte bieden om je terug te trekken of te mediteren.
 
Alle maaltijden worden geheel verzorgt. De uitstekende keuken van Buirefontaine is vegetarisch en gebruikt overwegend biologische producten. 
Er is slaapgelegenheid voor ongeveer twintig personen in tweepersoonsslaapkamers. De bedden zijn standaard opgemaakt met een matrashoes, een kussen met sloop en een deken. Een slaapzak en handdoek neem je zelf mee. Of een eenpersoons-dekbedovertrek, dan kan je hier de deken instoppen. Je kunt je bed ook opgemaakt reserveren met een dekbed en 2 handdoeken. De vergoeding bedraagt dan €6,00 per persoon.
Het centrum heeft uitstekend verzorgde sanitaire voorzieningen. Er is een eet- & verblijfsruimte voor de gezamenlijke maaltijden en voor ontspanning en het centrum kent faciliteiten voor de minder valide medemens.
 
Wanneer je aan deze week deelneemt, hoef je alleen maar met jezelf en je eigen proces bezig te zijn en kun jij je verder volledig ontspannen…

Voor nadere informatie over Centre Buirefontaine, haar eigenaars, faciliteiten en de prachtige omgeving verwijs ik je graag naar Centre Buirefontaine.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Meer berichten in: Ongecategoriseerd
Menu