Online Workshop: De Keuze voor het Licht

Alsjeblieft! De opnamen van de workshop...

Helaas is van de originele video-opname het geluid af en toe weggevallen en in de audio ook. Vandaar dat ik een transcriptie met de essentie van de workshop heb toegevoegd en de meditatie opnieuw heb opgenomen. In twee bestanden, een korte intro en de meditatie zelf. Ze staan onder de originele opnamen. Laat je me weten wat je ervan vindt?
Alle liefs & enjoy! 🌹

Hier ook de audio van de workshop

Klik op je rechter muisknop en kies 'audio opslaan als' als je het bestand wilt downloaden

Transcriptie en audio's 

Hieronder de transcriptie en de audio's van de online workshop

Het kristal: honingcalciet


Audio's

Intro workshop:

Meditatie:

Voorbereidende video & inspiratie 

Hieronder de opname van de FB Live die we in voorbereiding op de workshop hebben gedaan.
Als je hem nog niet hebt gezien, dan adviseer ik je dat wel te doen voordat je de opname van de workshop bekijkt.
Hier de link naar het bijbehorende artikel op de website >

Inspiratie
Licht - gedicht van Marianne Williamson
De keuze voor het Licht, de keuze voor Liefde - blogartikel

Heb je nog vragen?

Vul dan het contactformulier in >>


Hartegroet,

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Iets meer dan 10 jaar geleden was ik een gestreste werkende moeder van 3, die probeerde iedereen gelukkig te houden en putte ik mezelf daarbij volledig uit. Totdat ik erachter kwam dat ik gevoeliger was dan de mensen om me heen en ontdekte hoe ik dit schijnbare ongemak, kon omzetten in mijn kracht. Zelfs in mijn levensdoel. Sindsdien is het mijn missie om andere gevoelige en zeer gevoelige vrouwen te helpen om stress in hun leven te verminderen en ze te openen naar hun grotere potentieel door te ontdekken dat hun gevoeligheid juist hun kracht is.

Wil jij in de tussentijd de belangrijkste valkuilen ontdekken die stress veroorzaken bij gevoelige mensen?

Vraag dan mijn gratis ebook aan!

Wil je deelnemen aan een mooie online community met elke woensdag een Facebook Live?

Meld je dan aan voor de besloten Facebook groep de Kracht van jouw Gevoeligheid.

Of wil je inzicht in wat voor jou een passende volgende stap is?

Ik kijk graag met je mee of ik je kan helpen steviger in je basis te komen, inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en het heft van jouw leven weer volledig in eigen hand te nemen.