Rust & Ruimte Mindset Training

Clear your mind.
Your Heart is trying to tell you something...

Het is tijd voor de volgende stap in onze evolutie: leren om ons meesterschap op te pakken over onze gedachten. Zodat we bewust onze werkeluckheid kunnen creëren...   

 • Om onze manier van denken blijvend te veranderen, hebben we informatie en hulpmiddelen nodig.
 • We hoeven geen genoegen te nemen met een ‘oké’ leven waarin we steeds terugvallen in oude patronen.
 • Door onze gedachten blijvend te veranderen, veranderen we ons leven. Op elk vlak… Van binnen en van buiten...

We must learn a new way to Think
before we can master a new way to Be...

Veel mensen denken dat ze het product zijn van hun verleden, hun genen, hun opvoeding, hun omstandigheden. Ze denken dat ze niet anders kunnen doen dan ze doen, op basis van dit verleden. Dat hoeft niet zo te zijn.

Alles wat nieuw is, heb je nog niet eerder gedaan. De manier waarop je altijd hebt gedacht, gevoeld en waarop je je hebt gedragen, is tot nu toe waar geweest omdat het filter waardoor je jezelf en de wereld ziet, niet is veranderd. En dat filter is je denken.

Het verleden is geen model voor de toekomst, tenzij je dat gelooft. Als je je leven wilt veranderen, is het nodig om je bewust te worden van de filters waardoor we naar de buitenwereld kijken en om anders te leren denken. Om te leren hoe je je kunt richten op de toekomst die je wilt en hoe je een overtuigingensysteem kunt creëren die dat toekomstbeeld ondersteunt. Om te leren hoe je - net als de Inca - de wereld tot bestaan kunt dromen…

In het programma Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen leer je om bewust aanwezig te zijn. Je krijgt de gebruiksaanwijzing van jouw 'systeem', je lichaam en lichtlichaam, je keert terug in verbinding en in je centrum.
In de Rust & Ruimte Mindset Training borduren we daarop voort en zetten we deze bewuste aanwezigheid in om je gedachten te leren zien, erkennen en meesteren. Om angsten, zelftwijfel en beperkende overtuigingen te transformeren. En om gedachten te gebruiken waarvoor ze zijn bedoelt: om jouw werkeluckheid te creëren. Want gedachten zijn scheppende krachten...

in de Rust & Ruimte Mindset Training:

 • Leer je hoe je hersenen werken, wat de verschillende delen van je hersenen doen en hoe je kunt verschuiven van het deel dat je niet kunt controleren naar het deel dat je wel kunt controleren.
 • Krijg je een dieper begrip waar gedachten en emoties vandaan komen, wat maakt dat je actie of juist geen actie onderneemt, wat ervoor zorgt dat je resultaten behaalt en hoe je dat kunt managen.
 • Gaan we diep in op overtuigingen en hoe je die kunt overschrijven.
 • Leer je op een andere manier doelen stellen en beslissingen nemen.
 • Kijken we vanuit een andere invalshoek naar (het verwerken van) emoties.
 • Gaan we in op neurofysica, epigenetica en quantumfysica (niet schrikken, is minder erg dan het lijkt :).
 • Krijg je andere perspectieven aangereikt om naar situaties te kijken.
 • Leer je anders om te gaan met de dynamiek in relaties.
 • En om anders te kijken naar bijvoorbeeld geld en sales... 

Zodat jij steeds meer in staat bent om zelf, dat wat jij in je leven wilt, te creëren en waarin je...

 • Inzicht hebt in uitstel-gedrag, zelfsabotage, onrust, zorgen, angst en overwhelm en hier op een adequate manier mee om kunt gaan.
 • Inzicht hebt in de dynamiek in relaties, zelf gezonde relaties kunt creëren en zelf relaties die een trigger zijn of een uitdaging vormen kunt veranderen.
 • Blijvende veranderingen kunt realiseren op elk gewenst gebied van je leven waarvan je het gevoel hebt dat je dat niet in de hand hebt.
 • Loskomt van het gevoel vast te zitten.
 • Loskomt van emoties zodat die je niet langer weerhouden om in actie te komen.
 • Staat voor wie je bent en stopt jezelf te vergelijken met anderen of jezelf anders voor te doen.
 • Inzicht hebt in jouw relatie met geld en deze kunt verbeteren, zodat je je kunt openen naar overvloed, ook financieel.  
 • Je vaardigheden ontwikkelt om snel en makkeluck beslissingen te nemen.
 • Je makkelucker en zonder ongemakkelucke gevoelens verkoopgesprekken kunt voeren (ook als je geen zelfstandig ondernemer bent).
germaine domatilia intuitive coach

Your mind is your instrument,
learn to be its master, not its slave...

Alle gebieden van je leven en je werk worden aangestuurd door je mind: wat je denkt en de manier waarop je denkt. Als je weet hoe je hersenen werken en de juiste hulpmiddelen hebt om je gedachten te managen dan kun je bewust de resultaten van je gedachten sturen.

Veel mindset-werk, werkt niet omdat het aan de oppervlakte blijft. Positief denken, affirmaties en vision-boards zijn mooi, maar ze veranderen je hersenen en de manier waarop je denkt niet en dus blijven de resultaten in je leven hetzelfde.

daarom leer je bij de Mindset Training...

 • Wat je brein geneigd is te doen en waarom. 
 • Te observeren hoe je brein denkt. 
 • Om zonder weerstand je brein en je gedachten te observeren. 
 • Hoe je emoties zuiver kunt herleiden en als informatie kunt gebruiken.
 • Hoe je voorbij je huidige omstandigheden en staat van zijn kunt denken en letterlijk een nieuwe versie van jezelf kunt worden.
 • Hoe je vraagtekens kunt zetten bij jouw gedachten, gevoelens en handelingen met specifieke instrumenten en strategieën die snel verandering teweegbrengen.
 • Te denken vanuit een toekomstig potentieel in plaats van het verleden. 

In de Mindset Training begeleid ik je stap-voor-stap naar een andere manier van denken

Echte verandering in ons denken, kan alleen ontstaan door het bewust worden en veranderen van onbewuste overtuigingen en vervolgens te leren om consequent te denken in termen van ons toekomstige zelf. In de training leer je om het bewuste deel van je hersenen te gebruiken om het onderbewuste deel van je hersenen te herprogrammeren. Als je dit kunt, kun je blijvend veranderen. Op alle gebieden van je leven.

Tot nu toe hebben we ons brein bediend zonder de handleiding, of, als je het programma Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen hebt gevolgd, met een beknopte handleiding. 

Bij de Rust & Ruimte Mindset Training leer je hoe te denken, niet wat te denken en dat is een groot verschil. Je krijgt stap-voor-stap informatie en instrumenten aangereikt om jouw mind te meesteren waaronder een Resultaatgericht Gedachtenmodel dat op eenvoudige wijze inzichteluck maakt hoe het creatieproces werkt.

Wat gaan we doen...

 • De Mindset Training bestaat uit twee delen:
  - Deel I van 6 bijeenkomsten
  - Deel II van 8 bijeenkomsten (toegankelijk na deelname aan deel I).
  - Doe je beide delen, dan krijg je het programma Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen voor zelfstudie, kado! 
 • De trainingen zijn live, online via Zoom en duren 90 minuten.
 • Er is een besloten Facebookgroep voor de deelnemers om gemakkeluck met mij en de andere deelnemers te communiceren, om te delen en om vragen te stellen.
 • Van de trainingen is een replay beschikbaar: via de mail ontvang je de link naar de opname en ik plaats de opname in de groep.

  De eerstvolgende training start binnenkort. 
  Ben je geïnteresseerd in deze training en sta je op de Mindset Magic Mailinglijst >? Dan ontvang je bij inschrijving €100 korting. 

  Wil je niet wachten of werk je liever 1-op-1 aan jouw mindset? Ook dat is mogeluck. Neem daarvoor contact met me op, telefonisch op +31 (0)6 361 8 66 55, via email of Messenger.

   Je kunt ook een afspraak te maken voor een kort, oriënterend gesprek.


Those who don't believe in Magic, will never find it...
Roald Dahl

germaine domatilia intuitive coach

investering in jeZelf

De investering in jezelf voor deel I bedraagt €497 bij betaling ineens of €555 bij betaling in termijnen. Na ontvangst van jouw bijdrage krijg je meteen toegang tot de besloten Facebookgroep*. 

Deel II is alleen toegankelijk voor deelnemers aan deel I. Doe je mee ook met deel II dan krijg je als bonus het Rust & Ruimte groepsprogramma. Na betaling ontvang je inloggegevens en toegang tot alle modules van het Rust & Ruimte groepsprogramma zodat je meteen kunt starten.

Doe je mee?

Hieronder kun je je inschrijven voor de Rust & Ruimte Mindset Magic training.

* Voel je dat je graag mee wilt doen met Mindset Magic maar ligt het niet binnen jouw financiële horizon?
Neem dan contact met me op of maak hieronder een afspraak voor een oriënterend gesprek, dan kijken we samen hoe we dit voor jou mogeluck kunnen maken. 

Bonus Mindset Training deel 2:
Rust & Ruimte groepsprogramma voor zelfstudie 

Omdat je het beste resultaat uit de Mindset training haalt als je ook het programma ‘Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen’ tot je hebt genomen, krijg je bij deelname aan deel 2 van de Mindset Training het Rust & Ruimte groepsprogramma ter waarde van €597 er als zelfstudieprogramma** bij. 

** Dat is inclusief één intuïtieve bonussessie van 60 minuten twv €111, toegang tot de 2-wekeluckse  Q&A en Coaching calls en de Rust & Ruimte Facebookgroep. Ook krijg je toegang tot de andere bonussen: de mindset training en de Rite van de Heler, ben je welkom bij toekomstige groepstrainingen en kun je tegen gereduceerd tarief, extra intuïtieve sessies boeken.

Twijfel je of deze Mindset training wat voor je is?

Maak dan een afspraak voor een kort oriënterend gesprek via Zoom dan kijken we waar jouw uitdagingen liggen en of Mindset Training je daarbij kan helpen... Ik spreek je graag.

ervaringen...

Na een ernstige ziekte heb in overleg met Germaine besloten te starten met de Mindset. Ik had er al iets van meegekregen door de introductie van 1 week die Germaine heeft gegeven in de Facebook groep. Ik vond het heel interessant maar werken met energie voelde voor mij veel makkelijker dus ik vond het best spannend om erin te stappen. En ik kan zeggen de beste keuze die ik heb gemaakt. 
Wat Germaine aanbiedt is kennis wat heel diep gaat. Kennis die iedereen zich eigen zou moeten maken. Mijns inziens zou het aangeboden moeten worden aan kinderen zodat ze van jongs af aan weten hoe krachtig ze zijn. Ik ben heel dankbaar en blij dat ik dit heb mogen leren. Ik had het niet willen missen.
Dankjewel lieve Germaine voor alle wijsheid, aandacht, geduld en liefde die je aan ons hebt gegeven!’ 


Petra

‘Ik was erg benieuwd naar het mindset programma omdat ik vaak een erg drukke mind heb, veel gedachten. Dankzij het mindset programma ben ik me er bewust van geworden welke gedachten ik heb, ik heb meer kennis gekregen over hoe de mind werkt en ik heb leren werken met hele simpele tools om mijn gedachten als het ware te herprogrammeren. Germaine heeft het programma heel goed opgebouwd en biedt veel coaching, dat vond ik heel fijn. Over het algemeen lukt het me goed om in een positieve mindset te zitten. Ben blij dat ik dit traject bij je heb gevolgd en ook de pauze voelt even goed nu, weer even de yoga-boeken in. Veel liefs,'


Els

‘Ik weet nu dat het grootste deel wat je denkt onbewust is. Ik heb geleerd om deze onbewuste gedachten boven water te krijgen. Hoe fijn is het om te leren dat je onbewuste belemmerende gedachten kan omzetten in positieve gedachten. Ik weet nu dat gedachten je ervaringen in wereld creëren en alles wat ik in de buitenwereld zie komt door mijn bewuste dan wel onbewuste gedachten. Dat besef zet je volledig in je eigen kracht. En dat is zo fijn aan alles wat Germaine aanbiedt. Geen afhankelijkheid van haar of wat dan ook. Nee, ze leert je om zelf je leven in eigen handen te nemen. Het verbaast me ook altijd weer dat wat er ook gevraagd wordt Germaine heeft een antwoord.’


Petra

‘Het was echt een openbaring om aan deze training mee te doen, ik heb ontzettend veel over mezelf en mijn mind geleerd en kan mijn nieuwe kennis iedere dag toepassen. Ik heb nog steeds veel gedachten, maar ik weet nu hoe ik ermee om moet (/kan) gaan en hoe ik ze voor (in plaats van tegen) me kan laten werken. Echt een mega eye-opener, dankjewel lieve Germaine voor het delen van al deze kennis en je betrokkenheid!’ 


Els

In het mindset programma nam ik een beslissing: “Ik geef mezelf een halfjaar de tijd om me volledig te richten op mijn herstel” . We zijn nu een half jaar verder en ik ben precies klaar met mijn revalidatie. Het gaat goed! Verder had ik als doel een kerngezonde vrouw te zijn die 20 kilo lichter is. De kilo’s vlogen er met gemak af. En nu nog steeds zonder moeite. Eergisteren was het nog 4,5 kilo te gaan en nu nog 4. Ik wil 1 augustus op mijn streefgewicht zitten en ik ben er bijna! Het is nog nooit zo moeiteloos gegaan. Een goede, duidelijke beslissing nemen is heel krachtig en kan een hoop veranderen. Liefs, Petra’


Petra

En natuurluck de prachtige ervaring van mijn oudste dochter: '
Gisteren sprak ik mijn oudste dochter. Ze was helemaal in de wolken want: ze had een nieuwe kamer! Door omstandigheden was ze naarstig op zoek naar een andere kamer en nu had ze er ‘in no time’ (binnen een week!) een gevonden!

Ik was echt zo superblij voor haar, want ik wist dat er onverwacht best een beetje haast bij was en ik wist hoe graag ze dit wilde. En ik werd nog blijer toen ze tegen me zei: ‘Ik heb het zelf gecreëerd hè mam!’. WAT!?! Drop the mic…!!! Ze ging door: ‘Ik voelde elke avond hoe blij en dankbaar ik was voor mijn kamer hahaha. En toen er achter elkaar een aantal bezichtigingen werden afgezegd, zei ik tegen mezelf: ‘Er is een beter plekje voor me weggelegd…’.’

Echt hè… Lees verder...


Mijn oudste kind 😉

'Dankjewel lieve Germaine!

Afgelopen week hebben we een training (Mindset werk/ gedachten model) gevolgd.

We hebben heldere uitleg en handreikingen gekregen om zicht te hebben hoe onze gedachten met onszelf op de loop gaan waardoor we niet de juiste intentie zetten.

De sessie was in heel prettige en ontspannen sfeer. En we zijn ook goed aan het werk gezet.

We zijn heel dankbaar dat we deze ontmoeting mochten hebben op het voor ons juiste moment. En kunnen dit dan ook van harte aanbevelen. Germaine weet precies wat nodig is en wat genoemd mag worden tijdens de sessie. Het zet jezelf op een goede manier in bewuste beweging.

🙏🙏


Harold (naar aanleiding van een korte individuele Mindset workshop voor hem en zijn lieve partner)

Menu