Individuele intuïtieve sessie

Een probleem kun je niet oplossen op hetzelfde 
bewustzijnsniveau als waarop het is ontstaan
~ Albert Einstein ~

Individuele intuïtieve sessies vormen een belangrijk onderdeel van mijn programma's. Het is een 1-op-1 sessie waarin ik me vanuit mediumschap openstel om door te geven wat er vanuit jouw Ziel gezien en geheeld wil worden.

Het is Voeding voor de Ziel

In deze tijd van ingrijpende veranderingen, versnelde ontwikkelingen en intense energieën, is heling en inzicht nodig vanuit een ander perspectief, het perspectief van de Ziel.

Jouw Ziel die wil doorstromen, die zich wil manifesteren op Aarde maar daarin vaak wordt beperkt door de persoonlijkheid, het denken, de mind. Het mind-mechanisme dat getriggerd wordt, zodra er een emotionele wond wordt aangeraakt.

Whatever purifies you, is the correct road
~ Rumi ~

Wonden die zich bevinden in de diepere lagen van het emotioneel lichaam en die zich in het Hier & Nu op verschillende manieren manifesteren, zoals:

 • De angst om volledig in je kracht te staan.
 • De angst om je ruimte in te nemen.
 • Onverklaarbare gevoelens van schuld, schaamte of boosheid.
 • Een voortdurende onderstroom van onveiligheid.
 • Of een onverklaarbaar, donker verdriet dat je bij je draagt.

Wonden die je ervan weerhouden om je leven volledig te leven en daarvan te genieten. Kenmerkend is dat het steeds terugkerende situaties betreft, telkens in een andere vorm. Ofwel dezelfde wijn, steeds in een andere kruik…

Trauma's van de ziel

Vanuit mijn perspectief zijn dit niets anders dan liefdevolle uitnodigingen van het Universum om deze oude wonden te zien en te helen. Diepe lagen die opspelen, die gezien willen worden zodat je je daarvan vrij kunt maken en meer van jouw authentieke Zelf kunt manifesteren. Lagen waar we met ons dagelijks bewustzijn, met ons denken niet bij kunnen en waar we vaak onbewust, ‘nee’ tegen zeggen vanwege de emotionele lading die ze in zich dragen.

Lagen vaak afkomstig uit vorige levens en, als je intuïtie je naar mij leidt, is de kans groot dat deze overtuigingen en trauma’s vanuit de tijd van het oude Atlantis stammen.

Trauma’s van de Ziel die je ervan weerhouden om in je kracht te staan en die op dit moment willen worden gezien en geheeld. En wanneer je een ander perspectief kiest, is er vanuit het Universum ongelofelijk veel hulp beschikbaar om je hierbij te helpen.

 • In een Individuele sessie werk ik met de vraag vanuit jouw Ziel, jouw Wezen zodat jij meer van wie jij in Essentie bent, kunt belichamen en kunt leven.
 • Blokkades maken we bewust en transformeren we naar Licht zodat de energie weer kan stromen.
 • We houden rekening met je mind, je ego dat een filter vormt en je krijgt alle informatie aangereikt die voor jou nodig is om de healing te kunnen ontvangen.
 • Illusies prikken we door zodat jij steeds bewuster wordt.
 • Je wordt uitgedaagd om je gedachten te zien voor wat ze zijn – gedachten en niet per definitie waar – en ze te meesteren.
 • Zodat jij weer in contact kunt komen met je Hart, je Ziel, je diepe gevoel en vanuit die laag kunt gaan leven.

Deze sessies raken diepe lagen in je Bewustzijn aan. Bouw dus rust in na een sessie, de energie werkt nog door als wij klaar zijn en enige mate van gronding in jezelf is een pré. Ook zonder ervaring met innerlijk en energetisch werk ben je welkom mits je bereid bent om ten volle verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, jouw creatie.

'Dat de sessie zoveel veranderd heeft, had ik van tevoren niet kunnen denken. Heel blij mee! Zo heb ik nog altijd weinig hoofdpijn, voel ik me 'steviger' in mezelf en de wereld aanwezig, en voel ik meer bewust en gedetailleerd en vooral daar kan ik enorm van genieten...'


Anoniem

Fysieke klachten zijn voor mij niets anders dan een weerslag van energie die stagneert, een blokkade in het emotioneel lichaam, emoties die we wegdrukken. Het helen van jouw (fysieke) klachten hangt dan ook samen met de mate waarin jij bereid bent deze emoties onder ogen te zien, verantwoordelijkheid te nemen voor je lichaam en je energieveld en je leven weer in eigendom te nemen. Alle informatie die je nodig hebt om dit ook te kunnen doen, krijg je aangereikt.

Tijdens de sessies gaan we op zoek naar de oorspronkelijke wond, verbreken we karmische verbindingen, energetische koorden en contracten, zodat er weer ruimte komt voor jou. De verbinding met de Aarde, het Universum en je jouw Innerlijke Leiding wordt op een diepere laag geactiveerd.


Healing en transformatie kent een gelaagdheid. Wat zich tijdens een sessie aandient is afhankelijk van waar jij staat in het leven, in het ontwikkelen van je bewustzijn, wat je bereid bent toe te staan en in hoeverre je bereid bent volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je leven.

Mijn perspectief in een notendop

 • Hier & Nu is alles wat er is. Gisteren is een herinnering, een beeld, morgen een verwachting, een gedachte.
 • Jouw gedachten en overtuigingen, bewust en onbewust, creëren jouw werkelijkheid, waardoor je volledige verantwoordelijkheid kunt nemen voor alles wat zich in jouw leven aandient.
 • Goed en fout bestaat niet. Alles is precies zoals het voor jou nodig is op dit moment en bovendien dienstbaar aan jou en aan het ontwaken tot je Ware zelf.
 • Je bent niet je lichaam en je bent niet je gedachten. Jij bent het eindeloos Bewustzijn dat leeft in jouw lichaam, dat kijkt door jouw ogen en hoort door jouw oren. Jij bent de waarnemer van jouw denken.
 • Er is niets buiten jou, er is alleen maar jij en een projectie vanuit jezelf. We zijn allen één, al-één.

De Intuïtieve sessie is gericht op het aanraken van de diepere lagen in je bewustzijn. Enige ervaring op het gebied van persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling is dan ook een pré maar geen voorwaarde.

Zo ook dat je je Hart kunt openen naar projecties en dat je over voldoende zelfreflectie en zelfkennis beschikt om ego-projecties te herkennen. Het is belangrijk, als je een afspraak maakt dat je je bewust bent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de processen die worden opgeroepen.

Bij de bevestiging van jouw deelname aan een programma vraag ik je expliciet om hiermee akkoord te gaan om je hier (extra) bewust van te maken.

Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen?

 Individuele intuïtieve sessies zijn onderdeel van mijn programma's maar je kunt ook een afzonderlijke sessie boeken.


Heb je het gevoel dat dit iets voor je is maar weet je het niet zeker? Of heb je nog vragen?
Ik spreek je graag in oriënterend gesprek via Zoom om te kijken waar jouw behoeften precies liggen.
Dit gesprek brengt geen kosten met zich mee.