Ben jij een jongere, jongvolwassene of student (18-25 jaar)?
Dan is deelname aan het Rust & Ruimte groepsprogramma vrij beschikbaar voor jou

Omdat in mijn ogen iedereen en helemaal jonge mensen over de informatie uit het Rust & Ruimte programma hoort te beschikken, is deelname aan het Rust & Ruimte groepsprogramma kosteloos als je tot bovenstaande leeftijdsgroep behoort.

'Wat voor mij de belangrijkste inzichten en ervaringen waren, is dat je controle hebt over je leven, door middel van je gedachtes en daar als een toeschouwer naar te kijken.
Tegelijkertijd heb je geen controle op je leven en gebeurt alles voor een rede om dichter bij jouw ware ik en zielepad te komen.'


Wat is jouw investering?

  • Je bent gecommitteerd om actief met de informatie aan de slag te gaan, de online groepscalls bij te wonen en actief deel te nemen in de Rust & Ruimte FB-groep.
  • Je hebt dagelijks ongeveer een half uur beschikbaar voor het Rust & Ruimte programma.
  • Je helpt de informatie te delen met vrienden en bekenden zodat zoveel mogelijk jongeren/studenten de informatie krijgen en mee kunnen doen als ze dat willen.
  • Je deelt achteraf jouw ervaring in de vorm van een testimonial, een kort interview, social media posts, etc. om andere jongeren te informeren en inspireren om mee te doen.

Bovendien heb je, voordat je een afspraak maakt voor de intake, de volgende informatie doorgenomen:

Je hebt van tevoren dus goed nagedacht over deelname en maakt deze afspraak omdat je er ook voor wilt gaan.

Zo ja, plan dan hiernaast je afspraak >

In de intake kijken we vervolgens samen of het Rust & Ruimte groepsprogramma een goede match voor je is.

Zo ja, dan ontvang je een inschrijfformulier. Nadat ik dat ingevuld retour heb ontvangen, voeg ik je toe aan het Rust & Ruimte programma en kun je meteen aan de slag.

Alle liefs & tot snel!
Germaine 🌹
PS1. De intake vindt online plaats via Zoom en ook hier zijn geen kosten aan verbonden.

PS2: Mocht je niet eerder gebruik hebben gemaakt van Zoom, dan raad ik je aan om dit van tevoren met iemand te testen (het is gratis), zodat wij onze tijd samen optimaal kunnen benutten.
Menu