Rust in je Hoofd, Ruimte om je Heen
In 7 stappen van Hooggevoelig naar Hoogbewust

Ben jij gevoelig of hooggevoelig en op zoek naar balans, rust en harmonie in je leven?

Leer hoe je de controle over je leven terugkrijgt door het ontwikkelen van balans tussen werk en privé en ontdek dat die gevoeligheid juist
je kracht is
(en iedereen om je heen profiteert hiervan mee)

Wil jij leren om je gevoeligheid te omarmen en ontdekken dat je kracht in je gevoeligheid zit?

Ik help je graag. Op basis van jarenlange ervaring en het werken met 100-en cliënten heb ik het Rust & Ruimte programma ontwikkeld. Je kunt het op verschillende manieren volgen.

Klik hier om meteen naar de informatie van de Rust & Ruimte programma's te gaan

Je kunt je ook aanmelden voor een Oriëntatie & Inspiratiegesprek waarin we kijken of, en zo ja welk Rust & Ruimte programma jou het best kan helpen. Bovendien krijg je dan inzicht of jouw klachten het gevolg zijn van een hoge gevoeligheid. Zodat je het heft van jouw leven weer in eigen hand kunt nemen en kunt gaan ontdekken dat je gevoeligheid juist je kracht is.


Twaalf jaar geleden was ik zelf totaal uitgeput door alles
wat het leven op mijn pad bracht.

Ik werkte op kantoor en was mezelf kwijtgeraakt in ‘de waan van de dag’. Ik gaf mezelf weg, cijferde mezelf weg in de zorg voor mijn kinderen, partner, familie, vrienden, het huis(houden), werk, etc..

Ik hield mezelf staande in alles waarvan ik dacht dat ik dat moest doen, alles wat het leven van me vroeg, de verwachtingen waarvan ik dacht dat ik daaraan moest voldoen en ik was het contact met mijn eigen passie, mijn eigen verlangens, dat wat ik zelf echt wilde in het leven, volledig kwijt.

Ik was zeer gevoelig voor wat er in mijn directe omgeving gebeurde, de behoeften van andere mensen. Ik zag en voelde een heleboel maar was me niet bewust van mijn gevoeligheid, noch van wat ik nu eigenlijk voelde, anders dan dat ik er last van had en dat het me uit balans bracht.

Ik kon me nauwelijks meer ontspannen, zat enorm in mijn hoofd, had geen contact meer met mijn lichaam en mijn eigen verlangens en ik deed mijn uiterste best om alles in mijn omgeving te controleren.

Diep van binnen verlangde ik naar rust en stilte maar ik dacht dat dat naïef was en dat de onrust en stress die ik voelde normaal was en bij het leven hoorde. Ik wist ook dat ik iets moest doen om overeind te blijven en stond overal voor open om mijn leven weer op de rails te krijgen…

Totdat, letterlijk van de ene op de andere dag, alles veranderde…

Door een bijzondere samenloop van omstandigheden, ontdekte ik dat ik hooggevoelig was en veel meer waarnam en voelde dan anderen. En dat veranderde mijn leven in van 'geleefd worden' en een leven vol spanning, onrust en stress in een leven van verwondering, verbazing, rust, ruimte, harmonie en balans… En van 'overleven' in Leven, met een hoofdletter L.

Herken jij dit ook?

 • Je loopt door de stad en plotseling word je overweldigd door een vermoeidheid of ergernis die je niet gemakkelijk kunt plaatsen.
 • Aan het einde van de werkdag, ben je volledig uitgeput.
 • Je raakt geïrriteerd zonder te weten waarom.
 • Je hebt een gesprek met iemand en daarna voel je je helemaal leeggezogen.
 • Het is moeilijk om je te ontspannen en los te laten.
 • Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt door je omgeving en de verwachtingen van andere mensen.
 • Je gedachten gaan maar door en door en vliegen alle kanten op.
 • Je vindt het moeilijk om je grenzen te stellen en te handhaven.
 • Je vraagt je af of dit 'het' is in het leven.

Als je jezelf herkent in één of meerdere situaties, dan is de kans groot dat je hoogsensitief of hooggevoelig bent en dat je je daar niet van bewust bent. En, belangrijker nog, dat je daar nooit de 'gebruiksaanwijzing' van hebt gekregen.

Wil jij ook meer rust in je leven? 

Een leven zonder stress en met een betere balans tussen je werk en privé waarin je je niet meer aan hoeft te passen?

Wil jij ontspannen je grenzen aan kunnen geven, je waarheid spreken en vertrouwen op je intuïtie? Weer in contact zijn met je lichaam en jezelf weer op de eerste plaats zetten?

Dan kan het besef dat je gevoeliger bent dan anderen, heel veel voor je betekenen.

Ik weet dat, omdat ik weet waar je bent en ik weet dat het ook heel anders kan.

Hoe ik dat weet? Omdat ik, net als jij, een hogere hooggevoeligheid heb dan anderen.
Mijn verhaal lijkt waarschijnlijk op jouw verhaal…

 • Ik weet hoe het is om jezelf volledig kwijt te raken in wat anderen van je verlangen, het gevoel te hebben dat je je leven niet in de hand hebt, dat je slachtoffer bent van omstandigheden en geleefd wordt.
 • Ik weet hoe het is om niet op je intuïtie te durven vertrouwen en niet jezelf te durven te zijn.
 • Ik weet hoe het is om op zoek te gaan naar hulp en je daarin niet echt begrepen te voelen, gezien, gehoord.
 • Ik weet hoe het is om van binnen te voelen dat praten, pillen en poeders niet de oplossing zijn.
 • Ik weet hoe het is als de wereld aanvoelt als een onveilige plek, een plek waar je je een vreemde eend in de bijt voelt, waar je je anders voor moet doen dan je van binnen voelt

Allemaal dingen waar ik zelf mee worstelde totdat ik ontdekte dat ik hooggevoelig was en dat juist in die mijn gevoeligheid mijn kracht lag.

Wil jij stap-voor-stap begeleiding zodat je je gevoeligheid kunt omarmen en ontdekken dat je kracht in je gevoeligheid zit?

Ontdek:

Het volledige traject in groepsverband
 het Rust & Ruimte groepsprogramma

Het volledige traject in groepsverband
 het Rust & Ruimte fundament

Of meld je aan voor een oriëntatiegesprek waarin we kijken welk Rust & Ruimte programma jou kan helpen. En je krijgt inzicht of jouw klachten het gevolg zijn van een hoge gevoeligheid. Zodat je het heft van jouw leven weer in eigen hand kunt nemen en kunt gaan ontdekken dat je gevoeligheid juist je kracht is.

Hoe ik dat gedaan heb?

Hoe ik dat gedaan heb, is eigenlijk bedrieglijk eenvoudig. Daarom is het mijn passie en missie om vrouwen die gevoelig en hooggevoelig zijn, zoals jij, hiervan bewust te maken. En je te helpen om rust en balans in je leven te creëren en ook te ontdekken dat juist in die gevoeligheid – waar je waarschijnlijk zoveel last van hebt – je kracht ligt.

Zodat je kunt stoppen met overleven en eindelijk kunt
gaan leven!

Er is op het gebied van (hoog)gevoeligheid en intuïtie nog veel te ontdekken. Als je al eerder hulp hebt gezocht om in balans te komen, heb je waarschijnlijk ervaren dat deze hulp kortstondige verlichting brengt, maar op de lange termijn niet werkt. Dat is tenminste wat ik vaak hoor van clienten.

Dit komt omdat een aspect van de werkelijkheid dat heel erg belangrijk voor je is als je (hoog)gevoelig bent, namelijk het energetisch aspect en de invloed daarvan op jou, veelal buiten beschouwing wordt gelaten. En daarmee wordt de kern van het probleem niet aangepakt.

Je krijgt als het ware een aspirine aangereikt die de pijn tijdelijk verlicht, maar die de oorzaak van jouw pijn niet wegneemt.

Sterker nog, vaak brengt deze hulp je nog verder van jezelf af en zet die je nog meer in je hoofd omdat je hulpmiddelen, ‘aspirines’ bij wijze van spreken, krijgt aangeleerd. Die je vervolgens weer moet onthouden. Vervolgens moet je continue waakzaam zijn op je omgeving en afhankelijk daarvan het juiste hulpmiddel, de juiste aspirine toepassen, zoals je het hebt geleerd.

Op de langere termijn kan dit voelen alsof je nog dieper verstrikt raakt in alle dingen die je moet doen om in balans te blijven. Wat je uiteindelijk alleen maar verder uit balans brengt.

Dat wil ik niet voor jou. Ik wil niet dat je steeds opnieuw terugvalt in oude problemen en vastloopt in patronen van symptoombestrijding waarbij het probleem niet wordt opgelost maar slechts tijdelijk verlicht.

De afgelopen jaren heb ik heel veel mensen geholpen om zich bewust te worden wat het 'probleem' nu precies is en hoe hiermee om te gaan. En met het helen van de kernoorzaak.

Door zich bewust te worden van hun gevoeligheid en vooral van de kracht die in hun gevoeligheid verborgen ligt, kregen ze weer grip op hun leven. Ze kregen weer rust in hun hoofd en ruimte om zich heen en kwamen weer in contact met hun eigen antwoorden.

'Fijn om jouw wijsheid en liefde te mogen ontvangen! Bedankt voor het geven en doorgeven van alle krachten en beschermers die er voor mij zijn. Wat geniet ik van mijn helende reis terug op deze aarde.
Warme omhelzing, Denise' 


Denise

Ik hielp ze door ze bewust te maken van hun gevoeligheid en hoe daarmee om te gaan. En door de kernoorzaak van diepliggende emotionele blokkades waardoor ze uit balans raakten, te helen.
Het belangrijkste wat ik ze daarin heb kunnen meegeven, is:

 • Helderheid en inzicht in hun eigen prachtige gevoeligheid,
 • het herstel van het contact met hun intuïtie en hun innerlijke wijsheid,
 • het besef dat in die hogere gevoeligheid juist hun kracht ligt.

Zodat ze weer op hun eigen innerlijk kompas durfden te vertrouwen en daar weer op durfden te navigeren. Zodat ze konden stoppen met overleven en konden gaan leven. De verandering en de richting die je zoekt in je leven, komt dan van binnenuit. Jaren geleden zei een cliënte (ik weet helaas haar naam niet meer): ‘Anderen laten je een stukje van het pad zien, jij zet me erop en geeft me een lantaren.'

Al mijn kennis, ervaring en wijsheid van jaren heb ik nu gebundeld in één programma:

Rust in je Hoofd, Ruimte om je Heen
In 7 stappen van Hooggevoelig naar Hoogbewust

Rust en ruimte online programma

Voordat ik startte met het traject, had ik te kampen met een burn-out. Door jarenlang niet goed voor mezelf te zorgen, maar wel voor anderen, was ik mezelf kwijt en op zoek naar wat mij nu echt blij maakt. Het traject heeft mij ‘basisrust’ gegeven. Ik voel me geen slachtoffer van wat er om mijn heen gebeurt omdat ik zelf de touwtjes in handen heb om daar mee te kunnen dealen. Dat is bevrijdend! Ik voel me blijer, opener en krachtig. Mijn directe omgeving profiteert hiervan mee.’


Petra

Meedoen met het programma
Rust in je Hoofd, Ruimte om je Heen
kan heel veel verhelderen.

Het is een stap-voor-stap methode die ik heb ontwikkeld op basis van mijn eigen ervaring. Een methode waarin  ik alles heb verwerkt wat mij heeft geholpen om te komen van waar ik was, 'lost', overbelast, bezorgd en angstig, tot waar ik nu ben. Het is een programma dat een blijvende impact zal hebben op de kwaliteit van je leven, de mensen om je heen en je vermogen om een harmonieus en stressvrij leven te leiden.

Stel je eens voor dat je:

 • je veilig en geborgen voelt, op de aarde en in je lichaam, altijd.
 • hulpmiddelen en instrumenten hebt om jezelf te centreren als je een even uit balans raakt.
 • alles los kunt laten en je kunt ontspannen in het moment.
 • moeiteloos gezonde grenzen kunt aangeven.
 • weet wanneer je intuïtie tot je spreekt, daarop durft te vertrouwen en je Hart durft te volgen.
 • niet langer slachtoffer bent van omstandigheden en de controle terugkrijgt over je leven.
 • je jezelf weer op de eerste plaats kunt zetten.
 • en stevig in je eigen kracht staat.

 Want dat is wat het programma
‘Rust in je Hoofd, Ruimte om je Heen’ voor je kan doen.

‘Ik ben blij want het gaat steeds beter! Ik kan zelfs zeggen het gaat goed. Ik heb me nog nooit zo rustig gevoeld, wat heerlijk is dat. Ik heb keihard gewerkt 9 maanden lang om uit mijn burn out te komen. Ik heb traumatherapie gehad bij een psycholoog en moest medicatie slikken voor depressie en paniek. Mijn afspraken bij de psycholoog zijn nu van eens per 2 weken naar eens per 6 weken gegaan en ik heb me voorgenomen om ermee te stoppen. Mijn medicatie is op mijn verzoek sinds gister gehalveerd en volgende maand kan ik nog meer afbouwen en uiteindelijk stoppen. Ik ben gestart om 3 dagen per week naar mijn werk te gaan. Nog niet mijn volledige uren maar wat een vooruitgang! Het hele traject past precies als laatste puzzelstukje in mijn heling. Ik ben zo benieuwd naar de toekomst! Wat die bloem is die ik in essentie ben. Ik kijk ernaar uit en heb er vertrouwen in. Als je bedenkt hoe ik er 9 en 3 maanden geleden bij zat is het een wonder. Wonderen bestaan en ik hoop dat iedereen zijn wonder snel ontdekt. Dank je wel Germaine’ 


Petra

Misschien denk je nu ‘Maar ik kan mezelf toch niet op de eerste plaats zetten? Dat is toch egoïstisch?’

In plaats van egoïstisch noem ik jezelf op de eerste plaats zetten, zelfliefde. Immers als jij er wilt zijn voor anderen, kan dat alleen maar als je er ook werkelijk kunt zijn voor jezelf…
Vergelijk het maar met geven van geld aan een goed doel. Om dat te kunnen doen, moet je ook iets hebben om weg te geven. Met andere woorden, er moet eerst geld in je portemonnee zitten, anders kun je het niet weggeven. Zo is het ook met liefde.
Je kunt pas werkelijk van een ander houden als je ook werkelijk van jezelf houdt… 

En dat leer je in het Rust & Ruimte programma…

Anders blijf je bezig met symptoombestrijding. Je blijft brandjes blussen waardoor je je tijdelijk beter voelt, maar de kernoorzaak blijft bestaan. 

Je valt steeds terug in oude patronen en oud gedrag. Patronen en gedrag die ertoe hebben geleid dat je je in de situatie bevindt waar je je nu bevindt en je je voelt zoals je je nu voelt.

Als je niet verandert wat je vandaag doet,
ziet je toekomst eruit als gisteren.


Ik help je stap voor stap 

Het Rust & Ruimte programma daarentegen brengt je stap-voor-stap van waar je nu bent naar waar je wilt zijn, en leert je daar ook te blijven.

 • Dus, ben jij er klaar voor om je leven weer in eigen hand te nemen en te transformeren?
 • Ben jij klaar met overleven en wil je eindelijk gaan leven? Gaan genieten?
 • Wil jij de kracht in jouw gevoeligheid gaan ervaren?

Dan biedt het Rust & Ruimte programma jou een belangrijk, waardevol en compleet traject om je leven weer op de rails te krijgen en zelf de regie weer in handen te nemen.

Wil jij stap-voor-stap begeleiding zodat je je gevoeligheid kunt omarmen en ontdekken dat je kracht in je gevoeligheid zit?
Ontdek dan nu:

Het individuele traject
het volledige Rust & Ruimte programma

Het volledige traject in groepsverband
 het Rust & Ruimte groepsprogramma

Het volledige traject in groepsverband
 het Rust & Ruimte fundament

Of meld je aan voor een Oriëntatie & Inspiratiegesprek waarin we samen kijken welk Rust & Ruimte programma jou het best kan helpen.
Bovendien krijg je inzicht of jouw klachten het gevolg zijn van een hoge gevoeligheid. Zodat je het heft van jouw leven weer in eigen hand kunt nemen en kunt gaan ontdekken dat je gevoeligheid juist je kracht is.

Alle informatie, hulpmiddelen, kennis en vaardigheden die op mijn pad zijn gekomen en die mij hebben geholpen te komen van waar ik toen was naar waar ik nu ben, heb ik gebundeld in het Rust & Ruimte programma.

Ik neem je aan de hand mee en laat je stap-voor-stap zien hoe je dit op de meest efficiënte manier kunt doen en toepassen.

Jij hoeft zelf niet op zoek naar al die informatie, hulpmiddelen, bronnen en leraren, want ik heb ze allemaal voor je verzameld en samengebracht.

Zodat jij in een paar maanden kunt doen, waar ikzelf in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, jaren over heb gedaan, de halve wereld voor heb afgereisd en heel veel tijd en geld in heb geïnvesteerd.

‘Ik had niet gedacht dat het me zo goed zou doen. Ik heb meer rust. Door middel van de meditaties en de wijze woorden van Germaine is mijn visie op het leven en hoe ik met mijn gevoel om kan gaan, veranderd. De persoonlijke sessies zijn erg prettig en ik vind het tof dat we op facebook een pagina hebben waarin ervaringen gedeeld worden. Ik vind het interessant om andermans ervaringen te lezen!


Claire

Dit is wat het Rust & Ruimte programma is… en wat het niet is! 

Het Rust & Ruimte programma is niet:

 • Een programma dat pleisters aanreikt om met specifieke situaties om te gaan dat bestaat uit een verzameling onsamenhangende en losstaande meditaties, oefeningen en informatie die tijdelijk verlichting brengen.
 • Een passief programma dat je kennis en informatie aanreikt die je vervolgens moet onthouden (maar een programma dat je helpt herinneren wat je diep van binnen al weet).
 • Een programma dat je leert om je aan te passen aan verschillende omstandigheden (maar dat je juist leert ontspannen jezelf te zijn in het moment en gewenste omstandigheden aan te trekken).
 • Een programma dat je leert je redelijk goed te voelen ondanks je gevoeligheid (maar je goed te voelen dankzij je gevoeligheid).

Dit is wat het Rust & Ruimte programma wel is:

 • Een compleet, intuïtief programma dat je inzicht geeft in de diepte van jouw gevoeligheid en je leert hoe je hiermee om kunt gaan zodat je gaat begrijpen waarom bepaalde dingen, mensen of omstandigheden je uit balans brengen en je werkelijk zelf kunt gaan ervaren dat in jouw gevoeligheid je kracht ligt.
 • Een programma dat je een ander perspectief aanreikt, waardoor de dingen die je ervaart en waar je last van hebt, logisch voor je worden. Een perspectief dat je in staat stelt om je gevoeligheid anders te ervaren waardoor je tot een diep inzicht over jezelf en de wereld om je heen kunt komen en we diepliggende emotionele blokkades (kernoorzaken) helen zodat, zodat je steeds meer vrijheid, rust en balans gaat ervaren.
 • Een programma dat er stap-voor-stap voor zorgt dat jij volmondig ‘ja’ kunt zeggen tegen jezelf, voor jezelf kunt kiezen en van jezelf kunt houden, zonder dat je het gevoel hebt dat je daarmee anderen tekort doet.
 • Een programma dat je helpt om je focus naar jezelf te verleggen, zodat je je eigen kracht kunt gaan ervaren. Kunt gaan ervaren dat je alle antwoorden in je hebt en je gaat begrijpen dat je je eigen werkelijkheid creëert.

Het Rust & Ruimte programma is geschikt voor jou als:

 • Je er klaar mee bent om het slachtoffer te zijn van je omstandigheden.
 • Je bereid bent om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je leven.
 • Je bereid bent om je schaduwen aan te kijken.
 • Je open staat voor andere waarheden en realiteiten.
 • Je bereid bent om volmondig 'ja!' te zeggen tegen jezelf en voor jezelf te kiezen.

Wat ik zo fijn vind is dat de cursus zo compleet is; laagje voor laagje wordt alles opgebouwd: energie, gedachten, emoties, patronen, werken aan jezelf, eigen verantwoordelijkheid, grenzen aangeven, omgaan met mijn (hoog) gevoeligheid... niets wordt overgeslagen.’


Coby

Rust in je Hoofd, Ruimte om je Heen
In 7 stappen van Hooggevoelig naar Hoogbewust

Rust en ruimte online programma

Stel je voor hoe je leven eruit kan zien als je over een paar maanden:

 • De uitdagingen van je werkdag gemakkelijk kunt loslaten, zodat je bij thuiskomst nog de energie hebt om echt contact te maken met je familie en vrienden (in plaats van op de bank te willen ploffen en je te willen afsluiten).
 • Niet langer het gevoel hebt dat het jouw taak is om iedereen om je heen gelukkig te maken en te houden.
 • Gemakkelijk je grenzen kunt aangeven op basis van hoe je je voelt en je wat je behoeften zijn in het moment.
 • Te allen tijde jezelf kunt zijn zonder je zorgen te maken over wat anderen van je denken.
 • Een leven leeft waarin je gemakkelijk om de stressfactoren van het leven heen kunt navigeren.

'Het programma heeft diepe indruk gemaakt. Ik vind het lastig dat het traject ten einde is. Vroeg me af 'en dan, het kan toch niet klaar zijn, ik heb nog zoveel te doen'. Maar ik weet welke richting mijn reis uit moet gaan. Mijn lichaam heb ik zo ontzettend verwaarloosd. Vervloekt heb ik het omdat ik het te dik vond en niet mooi genoeg. Ja, natuurlijk hou ik van dit lichaam. Hoe kan het anders? Blij dat ik dat nu kan gaan zien. Ik ga zorgen voor mijn lichaam, voelen, dat is mijn nieuwe intentie. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor de wijze lessen en had het voor geen goud willen missen.'


Petra

Wil jij stap-voor-stap begeleiding zodat je je gevoeligheid kunt omarmen en ontdekken dat je kracht in je gevoeligheid zit?

Of meld je aan voor een gratis Oriëntatie & Inspiratiegesprek waarin we kijken welk Rust & Ruimte programma jou het best kan helpen. Bovendien krijg je inzicht of jouw klachten het gevolg zijn van jouw gevoeligheid. Zodat je het heft van jouw leven weer in eigen hand kunt nemen en kunt gaan ontdekken dat je gevoeligheid juist je kracht is.

Dus, wil jij:

 • Niet meer jezelf verliezen in anderen omdat je moeiteloos gehandhaafde, stevige en gezonde grenzen hebt.
 • Geen stress meer omdat je nu jezelf op de eerste plaats zet en heel goed voor jezelf zorgt.
 • Geen angst meer omdat je je veilig en zeker voelt en weet hoe je in het moment kunt blijven.
 • Geen slapeloze nachten meer omdat je weet hoe je kunt loslaten en diep kunt ontspannen.

Dan laat dit programma je precies zien hoe je dat kunt bereiken

Het Rust & Ruimte programma laat je precies zien hoe
je dat van begin tot eind kunt bereiken. Hoe je balans 
in werk en privé kunt ontwikkelen en om de kracht te ontdekken in je gevoeligheid.

Je krijgt alle stappen om te komen van waar je bent naar waar je wilt zijn.

Het is een duidelijk programma, praktisch en realistisch. Het is gemakkelijk te begrijpen en te doen en je kunt meteen van start.

Je werkt 1-op-1 met mij samen in individuele sessies om belemmerende overtuigingen op te ruimen en emotionele blokkades te transformeren. Via mediumschap en trance-healing komen we snel tot de kern. Daarnaast maak ik gebruik van energetische technieken zoals intuïtieve coaching, EFT Tapping en de oeroude wijsheid en rituelen vanuit de Inca mystieke leer.

Een werkwijze die ik al jaren succesvol toepas in mijn praktijk en waarmee ik echt al heel veel mensen heb mogen helpen. Een werkwijze die heel snel tot de kern kan komen en die in het moment kan helen.

We werken met de energie en de vraag vanuit jouw Ziel. Dit is denk ik een van de sleutels tot succes van deze manier van werken en ook waarom andere oplossingen vaak geen langdurig resultaat opleveren. Ik help je herinneren aan wat je diep van binnen al lang weet. Aan wie je Bent en wat je hier bedoeld bent te Zijn en te Doen.

Daarvoor heb je de juiste informatie, de juiste mindset en de juiste helingtechnieken nodig om succesvol te zijn en langdurig resultaat te bereiken.

We gebruiken deze technieken niet alleen, je leert ze ook voor jezelf toe te passen en voor ieder ander aspect van je leven.

'Ik voel mijn hart weer stromen en daar ben ik heel blij mee! Ik heb de afgelopen weken weerstand gehad en mezelf vaak afgevraagd 'doe ik hier nu wel goed aan'? Ik ben zo blij dat ik op mijn intuïtie heb durven vertrouwen, heb doorgezet en dat ik mezelf dit programma heb gegund. Ik durf te hopen dat er over een aantal maanden een 'nieuwe' ik staat, dank je wel daarvoor lieve Germaine!'


Petra

Dus ben je klaar om in je toekomst te stappen, om balans en harmonie in je leven te vinden en te ontdekken dat je gevoeligheid je kracht is?
Ontdek dan nu:

Of meld je aan voor een gratis Oriëntatie & Inspiratiegesprek waarin we kijken of een van de Rust & Ruimte programma's jou kan helpen. Bovendien krijg je inzicht of jouw klachten het gevolg zijn van jouw gevoeligheid. Zodat je het heft van jouw leven weer in eigen hand kunt nemen en kunt gaan ontdekken dat je gevoeligheid juist je kracht is.

Of vraag hier de gratis Gevoeligheidsanalyse aan zodat ik je alvast op weg kan helpen >>