VIP-sessie
​A Sacred Journey

'Your Heart is the Light of this world.
Don't cover it with your mind.'
~ Mooji ~

  • Ben je ervaren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en energetisch werk en heb je een specifieke blokkade waar je steeds tegenaan loopt?
  • Stuit je op een probleem dat telkens op net een andere manier terugkomt en waarvan je het gevoel hebt dat je er zelf niet bij kunt?Een diep en donker verdriet waarvan je geen idee hebt wat het is?
  • Of een situatie die steeds opnieuw opspeelt in je intieme relatie of in relatie tot bijvoorbeeld mannen of vrouwen waarvan je weet dat daar een diepere laag onder zit die je zelf niet kunt aanraken?
  • Onverklaarbare angsten waarvan je weet dat ze heel oud zijn, niet uit dit leven die je ervan weerhouden om in je kracht te staan en ben je daar klaar mee?
  • Wil je jezelf daarvan vrijmaken omdat ze jouw vrijheid belemmeren en je ervan weerhouden om een volgende stap te zetten in je leven?

​Een probleem kun je niet oplossen op hetzelfde
bewustzijnsniveau als waarop het is ontstaan

In dit soort gevallen heb je vaak te maken met wonden die niet van dit leven zijn. Oeroude verwondingen op jouw Ziel die naar je bewustzijn willen komen, zodat je ze kunt helen en jezelf ervan vrij kan maken en jij meer van wie jij in Essentie bent, kunt belichamen. 

Einstein zei het al: ‘een probleem kun je niet oplossen op hetzelfde bewustzijnsniveau als waarop het is ontstaan', daar is een ander perspectief voor nodig. Daarnaast laten deze ‘trauma’s van de Ziel’ zich doorgaans niet via de reguliere weg helen.

Hi Germaine, 
Het is weer een poos geleden maar ik voel dat ik nu toe ben aan het onder ogen zien van iets wat heel, heel diep is weggestopt en dat mij tegenhoudt van het volledig openstellen en aanvaarden van wie ik ben. Ik weet dat jij degene bent die mij zo ver kan brengen. Het heeft met iets heel ouds te maken. Vanuit Atlantis volgens mij omdat ik daar steeds hele sterke emotionele reacties op krijg. Ik zou daar graag duidelijkheid over krijgen. Wanneer heb je een plekje voor me?
Liefs


Marianne

In een VIP-sessie werk je samen met mij, 1-op-1

In een VIP-sessie werk je samen met mij, 1-op-1, heel specifiek en heel gericht aan het blootleggen en helen van deze diepliggende blokkades.

Het is een intensieve en uitgebreide 2 tot 2½ uur durende persoonlijke sessie waarin we door alle emotionele lagen heengaan die nodig zijn om tot de kern van de blokkade te kunnen komen, om de kernoorzaak, de oorspronkelijke wond te helen.

Afhankelijk van de aard van het trauma en waar je zelf staat op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling, kan het zijn dat hier meer dan 1 sessie voor nodig is.

​Hi lieve Germaine,
Het gaat heel goed met me. Er is een enorme last van me afgenomen en mijn schuldgevoel is weg maar ook de boosheid en angst. De pijn bij mijn hart is ook weg. Het voelde altijd of er een dolk instak. Zou me niet verbazen dat ik dat daar toen ook heb gedaan na mijn daad.
Ik ben heel dankbaar dat je me begeleid hebt in die duisternis en ik vertrouwde er volledig op dat het met jou kon.
Het zou prachtig zijn als meer vrouwen die weg durven gaan en zichzelf zo kunnen vergeven en daarna in hun kracht te staan want dat is wat tegenhoudt.
Heel veel liefs


Marianne

Voorafgaand aan de VIP-sessie spreek ik je graag om te kijken of een VIP-sessie jou kan helpen met de problemen waar je tegenaan loopt.

Als blijkt dat we een goede match zijn ontvang je informatie om je zo goed mogelijk voor te bereiden zodat jij het meeste uit de sessie kunt halen en wij onze tijd samen zo efficiënt mogelijk kunnen benutten.

Praktische informatie

  • De VIP-sessie vindt online plaats via Zoom.
  • Na afloop ontvang je een opname zodat je alles achteraf in alle rust nogmaals kunt beluisteren.
  • In de dagen na de sessie begeleid ik je - indien nodig - telefonisch om het nieuwe te integreren.

Heb jij het gevoel dat een VIP-sessie voor jou de volgende stap is om nog meer in je kracht te gaan staan? Om door te breken naar jouw next level? Om jezelf vrij te maken van diepe emotionele blokkades zodat je het leven kunt gaan leven waar je van droomt?

Ik kijk graag met je mee of een VIP-sessie jou kan helpen om jouw energie weer te laten stromen en nodig je uit dit te onderzoeken in een oriënterend gesprek. Dit gesprek vindt plaats via Zoom en brengt geen kosten met zich mee.