Intuïtieve sessie
​A Sacred Journey

'Your Heart is the Light of this world.
Don't cover it with your mind.'
~ Mooji ~

 • Ben je ervaren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en energetisch werk en heb je een specifieke blokkade waar je steeds tegenaan loopt?
 • Stuit je op een probleem dat telkens op net een andere manier terugkomt en waarvan je het gevoel hebt dat je er zelf niet bij kunt?
 • Een diep en donker verdriet waarvan je geen idee hebt wat het is?
 • Of een situatie die steeds opnieuw opspeelt in je intieme relatie of in relatie tot bijvoorbeeld mannen of vrouwen waarvan je weet dat daar een diepere laag onder zit die je zelf niet kunt aanraken?
 • Onverklaarbare angsten waarvan je weet dat ze heel oud zijn, niet uit dit leven die je ervan weerhouden om in je kracht te staan en ben je daar klaar mee?
 • Wil je jezelf daarvan vrijmaken omdat ze jouw vrijheid belemmeren en je ervan weerhouden om een volgende stap te zetten in je leven?

​Een probleem kun je niet oplossen op hetzelfde
bewustzijnsniveau als waarop het is ontstaan

In dit soort gevallen heb je vaak te maken met wonden die niet van dit leven zijn. Oeroude verwondingen op jouw Ziel
die naar je bewustzijn willen komen, zodat je ze kunt helen en jezelf ervan vrij kan maken en jij meer van wie jij in
Essentie bent, kunt belichamen. 

Einstein zei het al: ‘een probleem kun je niet oplossen op hetzelfde bewustzijnsniveau als waarop het is ontstaan', daar is een ander perspectief voor nodig. Daarnaast laten deze ‘trauma’s van de Ziel’ zich doorgaans niet via de reguliere weg helen.

Hi Germaine, 
Het is weer een poos geleden maar ik voel dat ik nu toe ben aan het onder ogen zien van iets wat heel, heel diep is weggestopt en dat mij tegenhoudt van het volledig openstellen en aanvaarden van wie ik ben. Ik weet dat jij degene bent die mij zo ver kan brengen. Het heeft met iets heel ouds te maken. Vanuit Atlantis volgens mij omdat ik daar steeds hele sterke emotionele reacties op krijg. Ik zou daar graag duidelijkheid over krijgen. Wanneer heb je een plekje voor me?


Liefs, Marianne

In een intuïtieve sessie werk je samen met mij, 1-op-1

In een intuïtieve sessie werk je samen met mij, 1-op-1, heel specifiek en heel gericht aan het blootleggen en helen van dit soort dieperliggende blokkades.

Het is een intensieve en uitgebreide persoonlijke sessie, een Sacred Journey, een Gewijde Reis. Een reis waarin we door alle emotionele lagen heengaan die nodig zijn om tot de kern te komen van het probleem dat je in het hier & nu ervaart. Zodat we de kernoorzaak, de oorspronkelijke wond kunnen helen. Het is letterlijk Voeding voor de Ziel.

​Hi lieve Germaine,
Het gaat heel goed met me. Er is een enorme last van me afgenomen en mijn schuldgevoel is weg maar ook de boosheid en angst. De pijn bij mijn hart is ook weg. Het voelde altijd of er een dolk instak. Zou me niet verbazen dat ik dat daar toen ook heb gedaan na mijn daad.
Ik ben heel dankbaar dat je me begeleid hebt in die duisternis en ik vertrouwde er volledig op dat het met jou kon.
Het zou prachtig zijn als meer vrouwen die weg durven gaan en zichzelf zo kunnen vergeven en daarna in hun kracht te staan want dat is wat tegenhoudt.


Heel veel liefs, Marianne

In de sessie hebben we alle tijd, alle rust en alle ruimte om heel gefocust te werken aan de problemen die jij ervaart.

Afhankelijk van wat er in de sessie geheeld wil worden, waar je staat op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling, in hoeverre je je kunt openstellen en wat je kunt toelaten, kan er meer dan 1 sessie nodig zijn.

Praktische informatie

 • De intuïtieve sessie vindt online plaats via Zoom en duurt ongeveer 2 uur.
 • Na afloop ontvang je een opname zodat je alles achteraf in alle rust nogmaals kunt beluisteren.
 • Het is prettig als je na de sessie rust inbouwt om de energie en de informatie te laten indalen. Deze werkt nog door als wij al klaar zijn.
 • Omdat we met energie werken raad ik je aan om - indien van toepassing - de avond van tevoren te matigen met alcohol en rood vlees.
 • In de dagen na de sessie begeleid ik je - indien nodig - telefonisch om het nieuwe te integreren.
 • Na ongeveer 2 weken hebben we aan afsluitend gesprek van om te kijken waar je nu staat en wat er eventueel nog nodig is in het moment.

De investering in jezelf bedraagt €497. Na ontvangst van je betaling krijg je meteen toegang tot:

 •  Informatie om je voor te bereiden op de sessie, zodat we het meeste uit onze tijd samen kunnen halen;
 • Informatie over de Mystieke leer van de Andes, zodat we bij aanvang van de sessie meteen al dezelfde taal spreken;
 • Een audio met een geleide meditatie om te gronden;
 • Een audio met een geleide meditatie om voorafgaand aan de sessie, op krachtige wijze jouw intentie neer te zetten.

Met andere woorden, na ontvangst van jouw betaling kun je meteen aan de slag. We zetten de energie meteen al in werking, zodat we onze tijd samen optimaal kunnen benutten. Dit betekent ook dat de periode voorafgaand aan onze afspraak intens kan zijn qua gebeurtenissen of dromen. Het kan ook zijn dat je na het maken van de afspraak een diepe rust ervaart.

Heb jij het gevoel dat een intuïtieve sessie voor jou de volgende stap is om nog meer in je kracht te gaan staan? Om door te breken naar jouw next level? Om jezelf vrij te maken van diepe emotionele blokkades zodat je meer balans en vrijheid kunt gaan ervaren in je leven?
Maak dan meteen een afspraak. Ik ont-moet je graag.

Je kunt hieronder jouw sessie boeken.
Na ontvangst van je betaling krijg je toegang tot de voorbereidende informatie en kun je
zelf de afspraak inplannen.


De investering in jezelf  
€397 

Om je te ondersteunen in deze tijd van veranderingen ontvang je tijdelijk 50% korting op een intuïtieve sessie.

Gebruik daarvoor bij betaling kortingscode APRXO4