Individuele intuïtieve sessie
A Sacred Journey

'Your Heart is the Light of this world.
Don't cover it with your mind.'
~ Mooji ~

 • Heb je wat meer ervaring in bewustzijnswerk en ervaar je specifieke blokkades waar je steeds tegenaan loopt?
 • Stuit je op een probleem dat telkens op net een andere manier terugkomt en waarvan je het gevoel hebt dat je er zelf niet bij kunt?
 • Diep en donker verdriet waarvan je geen idee hebt wat het is?
 • Of situaties die steeds opnieuw opspelen in (intieme) relaties of in relatie tot bijvoorbeeld mannen of vrouwen, waarvan je het gevoel hebt dat daar een diepere laag onder zit?
 • Onverklaarbare angsten waarvan je voelt dat ze heel oud zijn, niet uit dit leven en die je ervan weerhouden om in je kracht te staan en waar je helemaal klaar mee bent?
 • Wil je jezelf daarvan vrijmaken omdat ze jouw vrijheid belemmeren en je ervan weerhouden om een volgende stap te zetten in je ontwikkeling en je leven?

Een probleem kun je niet oplossen op hetzelfde
bewustzijnsniveau als waarop het is ontstaan

In dit soort gevallen kun je te maken hebben met wonden die niet uit dit leven zijn. Oeroude verwondingen op jouw Ziel die naar je bewustzijn willen komen, zodat je ze kunt helen en jezelf ervan vrij kunt maken en jij meer van wie jij in Essentie bent, kunt belichamen. 

Einstein zei het al: ‘Een probleem kun je niet oplossen op hetzelfde bewustzijnsniveau als waarop het is ontstaan', daar is een ander perspectief voor nodig. Daarnaast laten deze ‘trauma’s van de Ziel’ zich doorgaans niet via de reguliere weg helen.

Hi Germaine, 
Het is weer een poos geleden maar ik voel dat ik nu toe ben aan het onder ogen zien van iets wat heel, heel diep is weggestopt en dat mij tegenhoudt van het volledig openstellen en aanvaarden van wie ik ben. Ik weet dat jij degene bent die mij zo ver kan brengen. Het heeft met iets heel ouds te maken. Vanuit Atlantis volgens mij omdat ik daar steeds hele sterke emotionele reacties op krijg. Ik zou daar graag duidelijkheid over krijgen. Wanneer heb je een plekje voor me?


Liefs, Marianne

In een intuïtieve sessie werk je samen met mij, 1-op-1

In een intuïtieve sessie werk je samen met mij, 1-op-1, heel specifiek en heel gericht aan het blootleggen en helen van dit soort dieperliggende blokkades.

Het is een intensieve en uitgebreide persoonlijke sessie, een Sacred Journey, een Gewijde Reis. Een reis waarin we door alle emotionele lagen heengaan die nodig zijn om tot de kern te komen van het probleem dat je in het hier & nu ervaart. Zodat we de kernoorzaak, de oorspronkelijke wond kunnen helen. Het is letterlijk Voeding voor de Ziel.

Hi lieve Germaine,
Het gaat heel goed met me. Er is een enorme last van me afgenomen en mijn schuldgevoel is weg maar ook de boosheid en angst. De pijn bij mijn hart is ook weg. Het voelde altijd of er een dolk instak. Zou me niet verbazen dat ik dat daar toen ook heb gedaan na mijn daad.
Ik ben heel dankbaar dat je me begeleid hebt in die duisternis en ik vertrouwde er volledig op dat het met jou kon.
Het zou prachtig zijn als meer vrouwen die weg durven gaan en zichzelf zo kunnen vergeven en daarna in hun kracht te staan want dat is wat tegenhoudt.


Heel veel liefs, Marianne

In deze sessie van 90 tot 120 minuten hebben we alle tijd, alle rust en alle ruimte om heel gefocust te werken aan de uitdaging die jij ervaart.

Afhankelijk van wat er in de sessie geheeld wil worden, waar je staat op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling, in hoeverre je je kunt openstellen en wat je kunt toelaten, kan er meer dan één sessie nodig zijn. 

germaine domatilia intuitive coach
INTUÏTIEVE COACHING

Heb je het gevoel dat je meer dan één sessie nodig hebt of wil je graag wat langduriger begeleiding, dan kun je kiezen voor een Intuïtief Coachingstraject. Dit traject bestaat uit 3 intuïtieve- of coachingsessies met steeds ongeveer vier weken ertussen en tussentijdse begeleiding. Na afloop hebben we een afrondend gesprek om te kijken waar je staat en wat er nog nodig is in het moment.

Dus, het Intuïtieve Coachingstraject bestaat uit:

 • 3 intuïtieve- of coachingsessies van ongeveer 90 minuten
 • Je ontvangt een opname van iedere sessie
 • Online via Zoom of live in Wassenaar
 • Tussentijdse begeleiding via email of voicemessenger
 • Afrondend gesprek

Heb je interesse in Intuïtieve coaching? Neem dan contact met me op > of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek >. Dan kijken we samen of dit traject aansluit op jouw wensen en behoeften.

germaine domatilia intuitive coach
Intuïtieve sessie

Praktische informatie

 • De intuïtieve sessie van 60 minuten vindt online plaats via Zoom.
 • De intuïtieve sessie van 120 minuten vindt ofwel online plaats via Zoom ofwel life in Wassenaar, afhankeluck van jouw wens.
 • Je mag de sessie opnemen zodat je alles achteraf in alle rust nogmaals kunt beluisteren.
 • Bij een live sessie adviseer ik je om opname apparatuur mee te nemen (de meeste moderne telefoons hebben een opnamefunctie)
 • Het is prettig als je na de sessie rust inbouwt om de energie en de informatie te laten indalen. Deze werkt nog door als wij al klaar zijn.
 • Omdat we met energie werken raad ik je aan om - indien van toepassing - de avond van tevoren te matigen met alcohol en rood vlees.
 • In de dagen na de sessie begeleid ik je - indien nodig - telefonisch om het nieuwe te integreren.
 • Na ongeveer 2 weken hebben we een afrondend gesprek om te kijken waar je nu staat en wat er eventueel nog nodig is in het moment.

De Intuïtieve sessie omvat:

 • Informatie om je voor te bereiden op de sessie, zodat we het meeste uit onze tijd samen kunnen halen;
 • Informatie over de Mystieke leer van de Andes, zodat we bij aanvang van de sessie dezelfde taal spreken;
 • Een audio met een geleide meditatie om te gronden;
 • Een audio met een geleide meditatie om voorafgaand aan de sessie jouw intentie te zetten.
 • Een afrondend gesprek na ongeveer 2 à 3 weken.

Als je hiertoe besluit kun je na betaling meteen aan de slag. Daarmee zet je de energie alvast in werking, zodat we onze tijd samen optimaal kunnen benutten. Dit betekent ook dat de periode voorafgaand aan onze afspraak intens kan zijn qua gebeurtenissen en/of dromen. Het kan ook zijn dat je na het maken van de afspraak meer rust ervaart.


Heb jij het gevoel dat een intuïtieve sessie voor jou de volgende stap is om nog meer in je kracht te staan? Om jezelf vrij te maken van emotionele blokkades zodat je meer balans en vrijheid kunt ervaren in je leven?

Kom in actie en boek hieronder jouw sessie
Weet je niet zeker of dit wat voor je is?

Neem dan contact met me op > of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek >, dan kijken we samen of een intuïtieve sessie kloppend voor je is. 

Ik spreek en ont-moet je in ieder geval graag...
Tot snel!