Rust in je Hoofd, Ruimte om je Heen
In 7 stappen van Hooggevoelig naar Hoogbewust
Individuele programma

Een Magische Reis naar Balans in jezelf,
je werk en je privé

Herken je dit?

 • Je loopt door de stad en plotseling word je overweldigd door een vermoeidheid of ergernis die je niet gemakkelijk kunt plaatsen.
 • Aan het einde van de werkdag ben je volledig uitgeput.
 • Je raakt geïrriteerd zonder te weten waarom.
 • Je hebt een gesprek met iemand en daarna voel je je helemaal leeggezogen.
 • Het is moeilijk om je te ontspannen en los te laten.
 • Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt door je omgeving en de verwachtingen van andere mensen.
 • Je gedachten gaan maar door en door en vliegen alle kanten op.
 • Je vindt het moeilijk om je grenzen te stellen en te handhaven.
 • Je vraagt je af of dit 'het' is in het leven...

Kortom je bent niet in balans, hebt moeite om overeind te blijven en bent de verbinding met wat je zelf nou eigenlijk wilt, met jouw passie, kwijt… Dingen waar ik 10 jaar geleden last van had toen ik nog niet wist dat dit een gevolg was van mijn hoge gevoeligheid…

Sindsdien is er veel veranderd en om mensen zoals jij te helpen, heb ik het Rust & Ruimte programma ontwikkeld. Een programma waarin je het pad loopt van gevoelig of hooggevoelig naar hoogbewust en ontdekt je dat in jouw gevoeligheid, waar je eerder vooral last van had, juist je kracht ligt. Het programma kent een gelaagdheid waarbij ieder onderdeel voortbouwt op het voorgaande. Zo krijg je alle kennis, informatie, inzichten, hulpmiddelen en healing aangereikt die nodig is om je te brengen van waar je bent naar waar je wil zijn:

 • Je kunt weer ontspannen in het moment
 • Je vertrouwt op je intuïtie
 • Je bent weer verbonden met je gevoel
 • Je durft je waarheid te spreken
 • Je geeft op een natuurlijke manier je grenzen aan
 • Je zet jezelf op de eerste plaats
 • Je bent geen slachtoffer meer en hebt je leven weer in eigen hand
 • Je kunt weer contact maken met jouw passie

Met Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen…

Wat ga je ontdekken?

7 Modules, 6 individuele intuïtieve sessies, Rust & Ruimte Facebookgroep, maandelijkse live Q&A calls 

MODULE 1

Een ander Perspectief

het fundament voor deze Magische Reis

 • Ontdek nieuwe perspectieven om jezelf te openen naar transformatie
 • Leer over een ander perspectief zodat we dezelfde taal spreken
 • Zet je intentie voor deze Reis

MODULE 2

Gevoeligheid en Hooggevoeligheid

wat is dat en wat gebeurt 
er nou echt?

 • Krijg inzicht in je (hoog)gevoeligheid vanuit een ander, energetisch perspectief 
 • Dit stelt je in staat om anders naar je ervaringen te kijken en ze op een andere manier te beleven
 • Leer je te verbinden met het Universum, de Aarde en jezelf zodat je veel beter in balans en gecentreerd kunt blijven

MODULE 3

Jouw Ruimte Ontdekken en in Eigendom nemen

duiken in de wereld van energie

 • Ervaar de invloed die energie heeft op hoe je je voelt en wat je ervaart en leer hoe je dit zelf kunt beïnvloeden en veranderen
 • Leer hoe je die energie kunt gebruiken  om jezelf te helen
 • Voel dat je weer controle krijgt over je eigen leven

MODULE 4

Krachtige & 
Gezonde Grenzen

 jouw eigen ruimte koesteren

 • Ontvang een oeroude energetische bescherming vanuit het Inca Sjamanisme zodat je moeiteloos en op een natuurlijke manier, krachtige en gezonde grenzen neer kunt zetten
 • Voel hoe je je je hierdoor weer veilig voelt en je op een dieper niveau kunt ontspannen
 • Voel hoe je de controle en oude beschermingsmechanismen los kunt gaan laten

MODULE 5

Emotionele Helderheid

ontspannen in het moment, 
elk moment

 • Leer hoe om te gaan met emoties: om open te blijven en emoties in vertrouwen te ontmoeten en leer hoe je bewust en aanwezig kunt blijven, ongeacht de externe omstandigheden
 • Begin met het ontvangen van de boodschappen en de wijsheid die emoties in zich dragen
 • Leer je emoties te herkennen als liefdevolle wegwijzers en een uitnodiging tot groei, zodat je meer en meer je authentieke zelf kunt zijn en in je kracht kunt staan

MODULE 6

Vertrouwen op je intuitie

rust in je hoofd

 • Verken je verbinding met je Gidsen en jouw Innerlijke Leiding
 • Leer hoe je je daar op een dieper niveau mee kunt verbinden.
 • Leer luisteren naar en vertrouwen op je Intuïtie zodat je de Taal van het Universum kunt gaan verstaan en spreken

MODULE 7

Van jezelf houden

goed voor jezelf zorgen

 • Leer in vertrouwen naar je Hart te luisteren, van jezelf te houden en jezelf op de eerste plaats te zetten, zodat je eindelijk die Liefde die je in je draagt, kunt geven aan de mensen om je heen zonder jezelf te verliezen
 • Ervaar dat je zelf die Liefde bent en begin je te herinneren wat je hier en nu bedoeld bent te doen en te Zijn
 • Maak weer contact met jouw verlangens, jouw innerlijke vuur, jouw passie en jouw doel, jouw bezieling

Hoe is het programma opgebouwd?

Zes individuele intuïtieve sessies

 • Iedere twee weken een 1-op-1 sessie van 60 tot 90 minuten (live of online)
 • Hoe verloopt jouw proces en wat is er nodig: healing, mindset-werk of coaching

De informatie uit iedere module heeft invloed op jouw bewustzijn en op hoe je de wereld ziet. Waarschijnlijk komen er herinneringen naar boven van dingen die jou er op dit moment van weerhouden om in je kracht te staan. In de intuïtieve sessies bekijken we wat er gezien en geheeld mag worden.

Zeven Modules

 • Elke twee weken een nieuwe module
 • Informatieve video’s
 • Geleide meditaties (audio’s)
 • Hand-out’s (pdf)
 • Oefeningen, opdrachten, informatie en inspiratie

De hoeveelheid en samenstelling varieert per module. Er zitten telkens 2 weken tussen de verschillende modules zodat je voldoende tijd hebt om vertrouwd te raken met de nieuwe informatie, om het nieuwe te verinnerlijken, om te gronden, te oefenen en te transformeren… Na afloop blijft de informatie voor je beschikbaar.

De Rust & Ruimte Facebook-groep

 • Een veilige container voor support, vragen en het delen van ervaringen
 • In verbinding met gelijkgestemden van elkaar leren
 • Ervaren dat je niet alleen en niet de enige bent

Een plek om met andere (oud-)deelnemers te delen waar je doorheen gaat en wat je meemaakt omdat hier in je directe omgeving niet altijd ruimte en begrip voor is.

Ik ben dagelijks aanwezig in de groep. Als je tussentijds een vraag hebt, kun je me taggen in een bericht. Hoe actief je bent, bepaal je zelf.

Eens per maand een live Q&A of coachingscall

 • Live vragen stellen, coaching ontvangen, meeluisteren met anderen
 • Zodat je inzicht krijgt in het toepassen van de leerstof in jouw leven hier en nu
 • Zodat je de informatie kunt vertalen naar jouw ervaring in het dagelijks leven

De live calls zijn bedoeld om je inzicht te geven in hoe de misschien ‘abstracte’ concepten, concreet uitwerken in jouw leven.

Bonussen

 • Een 1-op-1 bonus-sessie van 60 minuten
 • De Rite van de Heler, een inwijding vanuit de Inca Mystiek om jezelf en anderen te helen.
 • Een bonus Mindset-training, om bewust vorm te geven aan je gedachten.

En natuurlijk een beetje Magie…

 • Je leert de lichtwereld van Energie en Magie (die er voor iedereen is) kennen
 • Je wordt je bewust van deze enorm krachtige, helende en liefdevolle wereld
 • Zodat je kunt gaan ervaren: je bent nooit alleen…

Vanaf het begin van mijn bewustwording (eigenlijk daarvoor ook al, alleen toen was ik me er niet van bewust), ben ik sterk geleid door wat wij ‘de andere kant’ noemen. Ik noem het de Lichtwereld. Deze wereld maakt onlosmakelijk deel uit van mijn Wezen en dus ook van dit programma. In al haar verschijningsvormen stroomt ze in en door iedere module en in en door alles wat ik doe.  Een wereld die maakt dat dit traject niet zomaar een reis is, maar een Magische Reis.


Na afloop van het programma

 • Blijft de informatie uit de modules beschikbaar
 • Blijf je toegang behouden tot de Facebook-groep
 • Blijf je toegang houden tot de maandelijkse Q&A coachingcalls

We hebben een afrondend gesprek waarin we bespreken waar je nu staat en wat er nog nodig is voor jou. Aan de hand daarvan bepalen we eventuele volgende stappen.

Is het Rust & Ruimte programma voor jou?

Jouw volgende stap

Heb je het gevoel dat het Rust & Ruimte programma je kan helpen om dichter bij jezelf te komen, om angst en stress los te laten, om in je kracht te gaan staan, te leren vertrouwen op je intuïtie en (nog meer) jouw authentieke zelf te zijn? 

Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Een online, vrijblijvend gesprek om:

 • elkaar even te zien en te leren kennen,
 • jouw uitdagingen in kaart te brengen,
 • te onderzoeken of het Rust & Ruimte programma je kan helpen bij een volgende stap in jouw leven.
Is dit laatste het geval, dan kijken we hoe een mogelijke samenwerking eruit kan zien*. 
Ik zie er in ieder geval naar uit om je binnenkort te ont-moeten... 🌹

PS. Dit gesprek vindt online plaats via Zoom

Waar kan jij over 3 maanden staan…

 • Weer stevig in je basis
 • Je bent goed gegrond
 • Je hebt hulpmiddelen om terug in je centrum te komen als je even uit balans raakt
 • Je kunt ontspannen in het moment
 • Je weet wanneer jouw intuïtie tot je spreekt
 • Je durft op je intuïtie te vertrouwen en je gevoel te volgen
 • Je kent het onderscheid tussen de stem van je hoofd en de stem van je hart
 • Je gaat je herinneren wie je werkelijk bent en wat je hier te doen hebt
 • Je voelt weer contact met je passie, je diepste verlangens en je creativiteit
 • Je ben je weer in contact met je blijdschap
 • Je staat weer in verbinding met je intuïtie, de natuur om je heen en met je lichaam
 • Je herinnert je dat je nooit alleen bent
 • Je durft te vertrouwen op jouw begeleiders en het oneindige intelligente Universum
 • Je laat je in vertrouwen leiden naar de plek waar je bedoeld bent te zijn
 • Je weet dat je veilig bent en dat er voor je wordt gezorgd
 • Je bent nog wel in de wereld, maar niet meer van de wereld
 • Je bent geen slachtoffer meer maar hebt je leven weer in eigen hand
 • Je staat in je eigen kracht

Ok… om dit volledig te realiseren, is er wellicht een vervolg-, of herhalingstraject nodig 😊. Bottom-line is echter dat je met dit programma stevig in je basis komt te zitten. Je kunt in vertrouwen je weg vervolgen en je hebt in essentie alle kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om met de situatie genaamd ‘het leven’ om te gaan…

Werkt het Rust & Ruimte programma ook echt?

Ikzelf ging van gestrest, overbelast en volledig in mijn hoofd levend naar een totaal ander leven in minder dan een jaar tijd. Ik heb mijn (goed betaalde) baan opgezegd en ben mijn eigen praktijk begonnen. Ik ben gaan doen waar ik echt blij van werd en was in staat om in vertrouwen naar mijn hart te luisteren en mijn intuïtie te volgen.

Ik kon me weer verbinden met mijn passie en missie in het leven en sindsdien heb ik een heleboel mannen, vrouwen kinderen en dieren mogen helpen om blokkades te doorbreken, in hun kracht te stappen en hun eigen kracht te hervinden. Dus ja, het is mogelijk.

Dit is wat het Rust & Ruimte programma is… en wat het niet is! 

Het Rust & Ruimte programma is niet:

 • Een programma dat pleisters aanreikt om met specifieke situaties om te gaan dat bestaat uit een verzameling onsamenhangende en losstaande meditaties, oefeningen en informatie die tijdelijk verlichting brengen.
 • Een passief programma dat je kennis en informatie aanreikt die je vervolgens moet onthouden (maar een programma dat je helpt herinneren wat je diep van binnen al weet).
 • Een programma dat je leert om je aan te passen aan verschillende omstandigheden (maar dat je juist leert ontspannen jezelf te zijn in het moment en gewenste omstandigheden aan te trekken).
 • Een programma dat je leert je redelijk goed te voelen ondanks je gevoeligheid (maar je goed te voelen dankzij je gevoeligheid).

Dit is wat het Rust & Ruimte programma wel is:

 • Een compleet, intuïtief programma dat je inzicht geeft in de diepte van jouw gevoeligheid en je leert hoe je hiermee om kunt gaan zodat je gaat begrijpen waarom bepaalde dingen, mensen of omstandigheden je uit balans brengen en je werkelijk zelf kunt gaan ervaren dat in jouw gevoeligheid je kracht ligt.
 • Een programma dat je een ander perspectief aanreikt, waardoor de dingen die je ervaart en waar je last van hebt, logisch voor je worden. Een perspectief dat je in staat stelt om je gevoeligheid anders te ervaren waardoor je tot een diep inzicht over jezelf en de wereld om je heen kunt komen en we diepliggende emotionele blokkades (kernoorzaken) helen zodat, zodat je steeds meer vrijheid, rust en balans gaat ervaren.
 • Een programma dat er stap-voor-stap voor zorgt dat jij volmondig ‘ja’ kunt zeggen tegen jezelf, voor jezelf kunt kiezen en van jezelf kunt houden, zonder dat je het gevoel hebt dat je daarmee anderen tekort doet.
 • Een programma dat je helpt om je focus naar jezelf te verleggen, zodat je je eigen kracht kunt gaan ervaren. Kunt gaan ervaren dat je alle antwoorden in je hebt en je gaat begrijpen dat je je eigen werkelijkheid creëert.

Het Rust & Ruimte programma is geschikt voor jou als:

 • Je er klaar mee bent om het slachtoffer te zijn van je omstandigheden.
 • Je bereid bent om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je leven.
 • Je bereid bent om je schaduwen aan te kijken.
 • Je open staat voor andere waarheden en realiteiten.
 • Je bereid bent om volmondig 'ja!' te zeggen tegen jezelf en voor jezelf te kiezen.

Wat anderen zeggen

‘Ik voel mijn hart weer stromen en daar ben ik heel blij mee! Ik heb de afgelopen weken weerstand gehad en mezelf vaak afgevraagd “doe ik hier nu wel goed aan”? Ik ben zo blij dat ik op mijn intuïtie heb durven vertrouwen, heb doorgezet en dat ik mezelf dit programma heb gegund. Ik durf te hopen dat er over een aantal maanden een “nieuwe” ik staat, dank je wel daarvoor lieve Germaine!’


Petra

‘Ik had niet gedacht dat het me zo goed zou doen. Ik heb meer rust. Door middel van de meditaties en de wijze woorden van Germaine is mijn visie op het leven en hoe ik met mijn gevoel om kan gaan, veranderd. De persoonlijke sessies zijn erg prettig en ik vind het tof dat we op facebook een pagina hebben waarin ervaringen gedeeld worden. Ik vind het interessant om andermans ervaringen te lezen!’


Claire

‘Wat ik zo fijn vind is dat de cursus zo compleet is; laagje voor laagje wordt alles opgebouwd: energie, gedachten, emoties, patronen, werken aan jezelf, eigen verantwoordelijkheid, grenzen aangeven, omgaan met mijn (hoog) gevoeligheid… niets wordt overgeslagen.’


Coby

‘Voordat ik startte met het traject, had ik te kampen met een burn-out. Door jarenlang niet goed voor mezelf te zorgen, maar wel voor anderen, was ik mezelf kwijt en op zoek naar wat mij nu echt blij maakt. Het traject heeft mij ‘basisrust’ gegeven. Ik voel me geen slachtoffer van wat er om mijn heen gebeurt omdat ik zelf de touwtjes in handen heb om daar mee te kunnen dealen. Dat is bevrijdend! Ik voel me blijer, opener en krachtig. Mijn directe omgeving profiteert hiervan mee.’


Petra

Ik weet niet goed welke woorden ik kan geven aan wat ik ervaren heb. Ik kan vertellen wat ik nu ervaar en voel. Ik voel me vervuld, ik word geraakt en al mijn cellen trillen van leven. En ja er is ook meer rust in mijn hoofd. Ik voel wat ik voel, ongeacht wat dat is. Ik hoef nergens heen en daarin voel ik een vrijheid die ik eerder in mijn leven van heb mogen proeven en nu als een constante bron ervaar. Het maakt me niet uit wat de uitkomst is (in het concrete en tastbare aardse) en dat voelt als wezenlijke vrijheid. Ik heb nieuwe inzichten over wat ik essentieel vind en ook in mijn werkende leven neem ik het mee.’


Bibi

‘Het programma heeft diepe indruk gemaakt. Ik vind het lastig dat het traject ten einde is. Vroeg me af “en dan, het kan toch niet klaar zijn, ik heb nog zoveel te doen”. Maar ik weet welke richting mijn reis uit moet gaan. Mijn lichaam heb ik zo ontzettend verwaarloosd. Vervloekt heb ik het omdat ik het te dik vond en niet mooi genoeg. Ja, natuurlijk hou ik van dit lichaam. Hoe kan het anders? Blij dat ik dat nu kan gaan zien. Ik ga zorgen voor mijn lichaam, voelen, dat is mijn nieuwe intentie. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor de wijze lessen en had het voor geen goud willen missen.’


Petra

‘Lieve Germaine, bedankt voor de Q&A meeting van gister. Het heeft voor mij een hoop duidelijk gemaakt. Mijn ego schreeuwt zelfs tijdens de meditatie door. Probeert van alles te pakken zodat ik mee ga in het verhaal. Maar ik zie het nu. Ik heb er vertrouwen in dat ik kan dealen met de schreeuwlelijk en dat is vooruitgang, thanks!’


Petra

‘Lieve Germaine, wat bijzonder dat ik in deze periode zoveel mooie inzichten krijg in mezelf waardoor mijn leven zoveel rijker, gelukkiger en liefdevoller wordt en al is geworden mede dankzij jouw aandacht en liefde.’


Coby

Veel gestelde vragen

Kan het Rust & Ruimte programma mij echt helpen?

Hoe weet ik zeker dat ik daarna van mijn problemen af ben?

Ik heb nog nooit gemediteerd. Kan ik dan meedoen?

Hoeveel tijd ben ik aan dit programma kwijt?

Ik vind het moeilijk om geld aan mezelf uit te geven

Germaine Domatilia  |  Intuitive  |  Soul-healer

Een moeder van drie dochters die in 2007, als in een droom, door de Lichtwereld uit haar bureaustoel van een groot kantoor werd geplukt. Er werd haar op een krachtige manier ‘ingefluisterd’ dat ze hier op aarde iets heel anders te doen heeft… Het leek een droom maar dat was het niet want al in 2008 startte Germaine haar eigen praktijk om mensen te helpen te worden wie ze werkelijk zijn en vanuit een heel ander perspectief naar het leven en naar zichzelf te kijken.

Mede door haar krachtige verbinding met de Lichtwereld, door communicatievormen die meer omvatten dan horen, zien en voelen kan Germaine je helpen bewust te worden, je als het ware wakker schudden. Ze helpt je deuren te openen waarvan je niet wist dat ze er zaten, ze nodigt je uit om daar doorheen te gaan en je te verwonderen over hoe mooi het leven kan zijn als je het vanuit een ander perspectief bekijkt. Vanuit haar praktijk ontwikkelt ze diverse activiteiten op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en zelfrealisatie.

Heb je het gevoel dat het Rust & Ruimte-programma jou kan helpen en wil je er graag meer over weten? 

Maak dan snel een afspraak met me... ik spreek je graag 

germaine domatilia intuitive coach

I doesn't matter
what you've heard
Impossible is not a word,
just a reason not to try...

~ unknown ~

Insert Content Template or Symbol