Healing & Meditatie
the Sacred Circles

When we,
the Sisters of the World 
unite,
the World
will heal…

Op deze pagina vind je de opnamen van Meditatiecirkels, Sacred Circles en workshops.
Meld je aan voor Nieuws & Inspiratie dan vindt de informatie vanzelf zijn weg naar jouw mailbox. 


Hieronder kun je de opname van eerdere cirkels bestellen...

Investering: €22

Healing & Meditatiecirkel: Silent Consent
In deze Healing & Meditatiecirkel werken we opnieuw werken met een bijzondere energie. Dit keer de energie die je onbewust weggeeft wanneer je, zonder dat je dat weet, instemt met zaken die tegen het leven ingaan, niets zegt en daarmee stilzwijgend instemt of meebeweegt met een agenda waarvan je van binnen voelt dat het niet klopt.

Replay bestellen >
Investering: €22

Healing & Meditatiecirkel: Pleiadische Familie van Licht
In deze cirkel mag je je bewust worden van en kennismaken met het veld van buitenaardsen en jouw Pleiadische Familie van Licht, van jouw connectie met de Sterren en hoe deze connectie kan werken in jouw leven. En van de oneindige kracht die in ons allemaal verborgen ligt. De cirkel wordt geleid door de Lichtwereld vanuit de intentie om je (verder) te openen naar andere dimensies en werkelijkheden. Om jou te bekrachtigen in jezelf en jouw connectie met de Lichtwereld. 

Replay bestellen >
Investering: €22

Healing & Meditatiecirkel: Hoe wakker sta jij 's morgens op?
In deze cirkel werken we met het fenomeen: gedachten in je hoofd of wakker worden met bepaalde gedachten en zijn die wel van mij? Zie de post Hoe wakker sta jij 's morgens op? Met behulp van de Lichtwereld worden we bewust van en zuiveren we niet eigen energieen van gedachten en substanties uit, je trekt jouw toestemming in en leert hoe je zelf de invloed van toxines kunt decoderen. 

Replay bestellen > 


Investering: €11

Healing & Meditatiecirkel: Opruimen belemmerende overtuigingen
Wil jij weten wat je ertoe aanzet om actie te nemen? Of juist niet? Wat ervoor zorgt dat je iets zegt of juist niet zegt? Onder de oppervlakte, net als bij een ijsberg, liggen onze overtuigingen verscholen. Meestal onbewust bepalen voor 90 tot 95% onze gedachten. Als je weet dat gedachten jouw werkelijkheid creëren, ben jij dan ook niet benieuwd wat zich daar allemaal schuilhoudt? In deze meditatie duik je diep in je onderbewuste om alle beperking op te ruimen.

Replay bestellen > 

Investering: €99

Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix!
Een Stille Revolutie die bestaat uit een 3-tal meditatiecirkels.  De eerste, Brainstorm, om de controle over je eigen brein en bewustzijn weer terug te pakken. Vervolgens healen en activeren we de Pijnappelklier zodat we weer een zuiver kanaal worden en als derde stap verbinden we met de energie van de Nieuwe Aarde, de Nieuwe Tijd en helpen we de Nieuwe Tijd om geboren te worden in jou en in mij.

Replay bestellen > 

Investering: €33

Sacred Circle: Whale Code Mandala's
In deze cirkel werken we met de energie van Whale Code Mandala’s, krachtige healinginstrumenten die een veld vormen van krachtige, helende energieen die helpen om onze demonen vanuit Liefde aan te kijken, te omarmen en te transformeren. En zodoende onszelf vrij te maken van angst en beperking.

Replay bestellen >

Investering: €22

Sacred Circle: Mannelijke & Vrouwelijke Energie
In deze cirkel werken we aan het helen van het mannelijk en het vrouwelijk in onszelf. Om balans te brengen in onze mannelijke en vrouwelijke energie en ons potentieel kunnen gaan leven. Na tijden van onderdrukking is de vrouwelijke energie in alle hevigheid aan haar opmars bezig. Ze wil weer gezien worden. De vrouwelijke energie, de energie van het Hart en de oeroude, diepe Wijsheid van de Aarde.

Replay bestellen >

Investering: €11

Workshop: De keuze voor het Licht
Een workshop waarin we op alle lagen voor het Licht kiezen. In deze turbulente tijd kun je het gevoel hebben dat je in je ontwikkeling twee stappen vooruit doet en één stap achteruit. Door heel bewust voor het Licht te kiezen, maak je jezelf vrij van oude beperking die je ervan weerhield om in je kracht te staan.

Replay bestellen >

I did not come to teach you
I came to love you 
love will teach you...

germaine domatilia intuitive coach

Regelmatig verschijnen hier replays van Sacred Circles.
Wil je Live aanwezig zijn, meld je dan aan voor Nieuws & Inspiratie, dan houd ik je op de hoogte.

Ik ont-moet je graag...

Of meld je aan voor een oriënterend gesprek via Zoom.
Dit gesprek brengt geen kosten met zich mee.

Menu