Healing & Meditatie
the Sacred Circles

When we,
the Sisters of the World 
unite,
the World
will heal…

Binnenkort vind je hier meer informatie over de Meditatiecirkels, de Sacred Circles.
Meld je aan voor Nieuws & Inspiratie dan vindt de informatie vanzelf zijn weg naar jouw mailbox. 


Of bestel hieronder de opname van eerdere cirkels...

Investering: €5

Healing & Meditatiecirkel: Opruimen belemmerende overtuigingen
Wil jij weten wat je ertoe aanzet om actie te nemen? Of juist niet? Wat ervoor zorgt dat je iets zegt of juist niet zegt? Onder de oppervlakte, net als bij een ijsberg, liggen onze overtuigingen verscholen. Meestal onbewust, bepalen voor 90 tot 95% onze gedachten. Als je weet dat gedachten jouw werkelijkheid creëren, ben jij dan ook niet benieuwd wat zich daar allemaal schuilhoudt? In deze meditatie duik je diep in je onderbewuste om alle beperking op te ruimen.

Replay bestellen > 

Investering: €77
Gebruik kortingscode 31FA9N

Sacred Circle: Let’s Hack the Matrix!
Een Stille Revolutie en bestaat uit een 3-tal cirkels als eerst de controle over ons eigen brein en bewustzijn weer terugpakken. Vervolgens healen en activeren we de Pijnappelklier zodat we weer een zuiver kanaal worden, en als derde stap verbinden we met de energie van de Nieuwe Aarde, de Nieuwe Tijd en helpen we de Nieuwe Tijd om geboren te worden in jou en in mij.

Replay bestellen > 

Investering: €22
Gebruik kortingscode BU1Z05

Sacred Circle: Whale Code Mandala's
In deze cirkel werken we met de energie van Whale Code Mandala’s, krachtige healinginstrumenten die een veld vormen van krachtige, helende energieen die helpen om onze demonen vanuit Liefde aan te kijken, te omarmen en te transformeren. En zodoende onszelf vrij te maken van angst en beperking.

Replay bestellen >

Investering: €22

Sacred Circle: Mannelijke & Vrouwelijke Energie
In deze cirkel werken we aan het helen van het mannelijk en het vrouwelijk in onszelf. Om balans te brengen in onze mannelijke en vrouwelijke energie en ons potentieel kunnen gaan leven. Na tijden van onderdrukking is de vrouwelijke energie in alle hevigheid aan haar opmars bezig. Ze wil weer gezien worden. De vrouwelijke energie, de energie van het Hart en de oeroude, diepe Wijsheid van de Aarde.

Replay bestellen >

Investering: €5

Workshop: De keuze voor het Licht
Een workshop waarin we op alle lagen voor het Licht kiezen. In deze turbulente tijd kun je het gevoel hebben dat je in je ontwikkeling 2 stappen vooruit doen en tweet stappen achteruit. Door heel bewust de keuze voor het Licht te maken, maak je jezelf vrij van oude beperking  die je ervan weerhield om in je kracht te staan.

Replay bestellen >

I did not come to teach you
I came to love you 
love will teach you...

germaine domatilia intuitive coach

Regelmatig verschijnen hier replays van Sacred Circles.
Wil je Live aanwezig zijn, meld je dan aan voor Nieuws & Inspiratie, dan houd ik je op de hoogte.

Ik ont-moet je graag...

Of meld je aan voor een oriënterend gesprek via Zoom.
Dit gesprek brengt geen kosten met zich mee.

Menu