Helende meditaties 
 om te verbinden, te her-inneren, te helen of te delen... 


Weet je nog wie je was voordat de wereld je vertelde, wie je hoort te zijn?
onbekend ~

Nog niet zo bekend met mij en/of energiewerk?

In dat geval raad ik je aan om eerst de Masterclass (hoog)gevoeligheid > te bekijken. Deze bevat ook een hele mooie meditatie om te gronden en te verbinden. De Masterclass is vrij beschikbaar in Nederlands en Engels.

de meditaties... enjoy... šŸŒ¹

Heb je vragen, of wil je meer weten?

Of heb je behoefte aan meer of 1-op-1 begeleiding op je pad? Maak hieronder gerust een afspraak voor een oriƫnterend gesprek om te onderzoeken waar jouw behoeften precies liggen en of ik je daarin van dienst kan zijn.

__CONFIG_local_colors __ {"colours": {"3b67c": "Text Background"}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__

'Als ik elke dag mediteer, dan voel ik me gewoon beter! En als ik me een dag wat minder voel, dan weet ik waar dat door komt.'


Claire over het programma Rust in je Hoofd & Ruimte om je Heen


Ik adem in en kom tot rust, ik adem uit en glimlach...
Thuisgekomen in het Nu, wordt dit moment een wonder...
~ Thich Nhat Hanh ~

Germaine Domatilia | Intuitive | Healer

Iets meer dan 10 jaar geleden was ik een gestreste werkende moeder van 3, die probeerde iedereen gelukkig te houden en putte ik mezelf daarbij volledig uit. Totdat ik erachter kwam dat ik gevoeliger was dan de mensen om me heen en ontdekte hoe ik dit schijnbare ongemak, kon omzetten in mijn kracht. Zelfs in mijn levensdoel. Sindsdien is het mijn missie om andere gevoelige en zeer gevoelige vrouwen te helpen om stress in hun leven te verminderen en ze te openen naar hun grotere potentieel door te ontdekken dat hun gevoeligheid juist hun kracht is.

Ben je al lid van de Kracht van Bewuste Intentie,
mijn community op Facebook?


Je bent van harte welkom in mijn besloten Facebookgroep De Kracht van Bewuste Intentie, een bron van inspiratie en informatie. Ik ont-moet je daar graag...