in Workshops

Lichtcirkel

Ogen die zonder verlangen kijken,
zijn open om te zien wat is.
Mooji

De Lichtcirkel kan ook een mooie gelegenheid zijn om kennis te maken met mij en mijn werkwijze. En je kunt hier terecht met vragen omtrent spiritualiteit of om je ervaringen te delen.

We werken deze avond in ieder geval samen met de Lichtwereld aan het verder ontwikkelen van jouw bewustZijn en jouw intuïtie.

Afhankelijk van wat er leeft onder de aanwezigen, de groepsenergie en wat zich aandient vanuit de Lichtwereld, gaan we aan de slag met Lichtwerk, energieoefeningen, Mediumschap en/of Trance-healing.

De Lichtcirkel is bedoeld voor iedereen die ervoor open staat en zich erdoor aangesproken voelt. Je hoeft geen specifieke talenten, vaardigheden of ervaring te hebben. Wat je wel nodig hebt, is een warm hart en een open mind. Daarnaast biedt de Lichtcirkel een oefenmogelijkheid voor cursisten Mediumschap & Trance-healing.

De energieavond duurt van 19.30 tot 21.30 uur, de investering in jezelf is 22 euro. Wil je erbij zijn, meld je dan van tevoren aan via de website, op 06 36 18 66 55 of per mail onder vermelding van je naam en een mobiel telefoonnummer.

Hartegroet,
Germaine

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu