in Workshops

Mediumschap Intensive – van Hooggevoelig naar Hoogbewust…

Een week lang groeien in bewust Zijn van wie je werkelijk bent…
Zondag 18 tot vrijdag 23 oktober 2015. Een intensieve trainingsweek in Centre Buirefontaine, Aubenton, Noord-Frankrijk.
Ga je mee…?

De Mediumschap Intensive – Van hooggevoelig naar hoogbewust… Woorden die een lieve cliënte in haar reactie schreef na het volgen van de workshop Omgaan met Hooggevoeligheid.

Een week lang werken met ieders (hoog-)gevoeligheid. Ontdekken, spelen, helen… Het is niet de bedoeling dat je na deze week een medium bent, dat was je namelijk al, maar dat je je na deze week bewust bent van de kracht die in jouw gevoeligheid verscholen ligt… Dat je werkelijk gaat ervaren dat jouw gevoeligheid, waar je tot nu toe waarschijnlijk voornamelijk last van had, in werkelijkheid je kracht is. Werken we aan het ontwapenen van al die beschermingsmechanismen die we bewust en onbewust hebben ontwikkeld en die je gevangen houden in je mind houden… uit je kracht. En wanneer jij je niet meer hoeft te beschermen, hoeft te verdedigen, kan het prachtige wezen dat jij bent zich eindelijk gaan ontvouwen…

We werken aan het kanaal zijn, in de meest brede zin van het woord. Aan het zijn van een zuiver medium, een helder kanaal waardoor de energie vanuit het universum ongehinderd kan stromen… niet beperkt door het ego of door gedachten… Zodat jij weer ‘in tune’ en in lijn komt met jouw eigen Wezen, jouw eigen centrum, jouw eigen kracht.

Of jij vervolgens jouw mediumschap inzet in een praktijk of in je gebruikelijke werkzaamheden, maakt niet uit. Zolang het goed voelt voor jou en jij weer dat kanaal kunt zijn: zuiver, sterk, stromend…

Uiteraard werken we daarbij nauw samen met de lichtwereld, maar ook met de Magie van de Aarde, van de Andes en van Moeder Aarde. Met het prachtige en krachtige rituelen en ceremoniën… en de helende kracht van het centrum waar we te gast zijn…

Zodat jij na afloop en waarschijnlijk tot ver daarna de verbinding met de Aarde weer kunt voelen en belichamen. Je weer kunt wandelen in schoonheid en verwondering. Bij jezelf, in je kracht en in verbinding… zodat iedere stap een bloem laat bloeien…

Kortom: een week helemaal voor jezelf. Om grote stappen te zetten in het Zijn wie je werkelijk bent. Heb je belangstelling? Of voel je iets kriebelen van binnen? Laat het me weten, want:

Het mooiste wat je kunt worden, is… jeZelf!

De Accomodatie: spiritueel centrum Buirefontaine

Foto550-EERFYLSSBuirefontaine is het Noord-Franse Aubenton is een heerlijke plek om te Zijn vanwege de rustgevende energie en de ruimte in de omgeving. Een plek om er gewoon even helemaal uit te zijn. We zijn te gast bij de Nederlandse Chantal en Rene. Het centrum biedt slaapgelegenheid in nette twee-persoonsslaapkamers. Er is ook een slaapkamer en badkamer voor gehandicapten. Je neemt zelf een slaapzak en handdoek mee, het centrum zorgt voor de kussens en de dekens. Je kunt er echter ook voor kiezen om een dekbed en handdoek te huren tegen een vergoeding. Je maakt gebruik van gedeelde douche- en toiletfaciliteiten en er is een gezamenlijke eet- en verblijfsruimte voor de maaltijden en ontspanning. Met mooi weer kunnen we op het balkon genieten van het uitzicht over de tuin of van de tuin zelf.

Om het gebouw is een hectare grond, ingericht als park, met diverse zitjes om je tijdens of buiten de workshop om even lekker terug te kunnen trekken in het groen. En er is een vuurplaats om ‘s avonds vuur te maken.

De cursusruimte bevindt zich in het complex en er zijn meditatiekussens, matrassen, dekens, etc. aanwezig. Er is een atelier voor als je wilt schilderen, beeldhouwen of andere creatieve uitingen.
De maaltijden zijn vegetarisch en zoveel mogelijk bereid met biologische ingredienten. Zo hoef je je als deelnemer aan deze week alleen maar met de cursus bezig te houden.

Nadere informatie over Buirefontaine vind je hier. Voor nadere informatie over de week kun je contact opnemen met mij. Op de site staan meer reacties van deelnemers aan eerdere weken…

Waar: Aubenton, Noord-Franse Ardennen (+/- 300 km vanaf Breda)
Wanneer: zondag 18 tot vrijdag 23 oktober 2015
Investering: € 555 all-in (exclusief de reis)

een intensieve weektraining in Noord-Frankrijk

Van 19-24 oktober a.s. in het Noord-Franse Aubenton de Mediumschap Intensive: ‘van hooggevoelig naar hoogbewust’. In deze intensieve training mag je Mediumschap opvatten in de meest brede zin van het woord. We werken met een ieders (hoog-)gevoeligheid, aan het worden en zijn van een zuiver kanaal. Via Reading, Healing & More… Dat betekent dat naast mediumschap & trance-healing, de Magie van de Andes, de Nusta’s en hun ceremonie en rituelen niet zullen ontbreken.

Informatie op de website volgt z.s.m.. Als je een voorproefje wilt kun je kijken bij weektraining Frankrijk. Daar staat ook informatie over de locatie.
Heb je belangstelling? Laat het me weten. Dan weet ik of er voldoende deelnemers zijn om de week door te laten gaan.

Schrijf je je voor 15 september a.s. in, dan ontvang je bovendien 50 euro vroegboek-korting (505 ipv 555 euro all in, ex reis).

Heb je interesse of vragen? Laat het me weten en neem gerust contact met me op.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu