in Workshops

Mediumschap & Trance-healing – in transformatie

Mediumschap & Trance-healing – een weg naar bewustwording van je innerlijke wijsheid en intuïtie…
En als cursus in transformatie…
In deze vorm houdt deze cursus op te bestaan, de inhoud stroomt door naar de Reconnecting to The Divine Feminine Intensive en de Retreat.
Een ander pad van transformatie, nog steeds een pad terug naar jeZelf…MagicHere is my secret, a very simple secret…
It is only with the heart, that one can see rightly.
What is essential is invisible to the eye…
~ Le Petit Prince ~

De cursus Mediumschap & Trance-healing is meer dan een cursus waarin je technieken leert en vaardigheden ontwikkelt. Het is een pad van transformatie, van groeien in bewust Zijn.

Mediumschap impliceert wellicht dat je medium wilt worden maar dat hoeft niet. In deze cursus leer je namelijk transparant zijn, een kanaal zijn, jeZelf zijn. Een kanaal voor de Lichtwereld. Door een zuiver contact met de Lichtwereld… als een holle boom…

Of je dat vervolgens bent in een eigen praktijk, in een corporate omgeving of achter de kassa bij een supermarkt, maakt niets uit. Het gaat erom dat je dat wat je doet, vanuit je Hart doet. Want wanneer jij jezelf toestaat je Hart te volgen en weer je eigen authentieke Zelf te zijn, dan doe je hier vanzelf precies dat wat jij hier wilde doen… en dat brengt vervulling…

‘Hmmmm…, ja maar mediumschap…’, denk je misschien… ‘dan moet je toch speciale ‘gaven’ hebben?’. En nee, dat hoeft niet. In jouw beleving beschikt een medium misschien over gaven die ‘niet voor iedereen zijn’, maar voor ‘bijzondere’ mensen… een overtuiging uit de 3d-werkelijkheid…

Want wat is mediumschap nu eigenlijk? In essentie niets anders dan werken met je intuïtie, met je gevoel. Je bewust worden van jezelf, jouw eigen energie en de energie om je heen. En daarmee niets anders dan het worden van jeZelf, je ware Zelf. Hetzelfde Zelf dat je hier, naar deze pagina’s heeft gebracht ;-).

(Hoog)gevoeligheid als kracht
Als je (hoog)gevoelig bent en niet bekend bent met de energetische werkelijkheid, is de kans groot dat je juist veel last hebt van die gevoeligheid. Ben je bezig met ‘overleven’ in plaats van je leven ten volle te leven… Terwijl die gevoeligheid eigenlijk je kracht is!

Je bent bijvoorbeeld gevoelig voor stemmingen, je voelt dat wat iemand zegt, niet overeenkomt met de werkelijkheid. Je hebt een sterke intuïtie maar durft hier niet naar te luisteren of er woorden aan te geven. Het kost moeite om bij jezelf te blijven, om overeind te blijven. Je voelt je misschien uitgeput, leeg getrokken door de mensen om je heen, door je werk. Je hebt moeite om je te concentreren, te ontspannen, te slapen… En die gedachten, die gaan maar door…

Je kunt ervoor kiezen om dit ongemak te accepteren en je ogen gesloten te houden voor de energetische werkelijkheid. ‘Hup, schouders eronder en gewoon doorgaan’, waarschijnlijk uiteindelijk ten koste van jezelf. Alleen daarmee verdwijnt deze andere werkelijkheid niet. Integendeel. Want in deze bijzondere tijd waarin we leven, wordt ze per dag duidelijker waarneembaar, voelbaar… de sluiers worden almaar dunner.

‘Heej lieverd,
Ik vond afgelopen zaterdag een super mooie dag, wat heb je een super fijne energie neer gezet. Ik ben aan het oefenen geslagen en ook al lukt het niet helemaal, heb ik wel het gevoel dat het gaat komen.. Vertrouwen is voor mijn het sleutel woord…… Die zuiverheid en warmte van jou is heeel prettige ervaren als cursist en gewoon als mens…’

Je kunt er ook kiezen het heft weer in eigen hand te nemen. Niet door deze andere werkelijkheid te negeren, maar juist door je hiervan bewust te worden. Bewust te worden van de invloed die ‘niet-eigen’ energieën hebben op jouw Wezen, jouw lichaam, jouw gemoedstoestand. Door weer te leren luisteren naar je gevoel, je intuïtie, de stem van je Hart. Want dat is de wijze waarop de Lichtwereld met ons spreekt, in een universele taal, via het gevoel, in de taal van Liefde.

En dat is wat we eigenlijk doen in de cursus Mediumschap & Trance-healing, je leert weer contact te maken met je gevoel, je leert weer luisteren naar intuïtie. Je leert je eigen energieveld kennen, de kracht van gedachten en de invloed daarvan op jouw wezen. Je maakt contact met het energieveld van een ander en met jouw eigen team van begeleiders vanuit de Lichtwereld. Zodat je steeds bewuster wordt van wat er om je heen is, hoe hiermee om te gaan en welke boodschap erin verborgen ligt. Boodschappen die de Lichtwereld je aanreikt.

Om deze boodschappen zuiver te interpreteren is het nodig dat ‘je eigen straatje schoon is’, of in ieder geval, zo schoon mogelijk. Dat je een holle boom bent. Zodat jouw gedachten, emoties en overtuigingen niet in de weg staan van de boodschappen die je ontvangt. Vandaar dat het een pad van transformatie is, waarin je groeit in bewust Zijn en in Heelheid. Alles wat een zuivere doorgifte in de weg staat, zal naar je bewustzijn komen. Je wordt je bewust van blokkades in je eigen energieveld en leert deze te helen. En je groeit steeds meer terug naar jezelf… je ware Zelf…

Daarna kan het zo zijn dat je de intentie hebt om een praktijk te openen. Evengoed kan het echter zijn dat je je huidige werkzaamheden voortzet, maar op een andere, meer bewuste en meer vervullende wijze. Veel meer in verbinding en vanuit jouw Wezen, jouw kern. Want dat is waar we naar op zoek gaan, naar jouw essentie, jouw kanaal-zijn en daarmee naar jouw Heelheid.

Praktisch…
Ik reik je de praktische beginselen aan van Mediumschap en Trance-healing. We werken met het gevoelslichaam en je leert de energie kennen die in je aura aanwezig is. Je leert je eigen energie steeds beter kennen en hoe deze te openen en te sluiten. Je traint je innerlijke zintuigen in het innerlijk zien, voelen, horen en ruiken en maakt contact met jouw spirituele begeleiders. Je leert je af te stemmen en boodschappen vanuit de Lichtwereld door te geven. Iedere keer gaan we een stapje verder in het ervaren, het voelen en waarnemen van de energieën.

Waardoor je steeds bewuster wordt van de ons omringende energieën en je intuïtie zich steeds verder ontwikkelt. En jij je steeds meer bewust wordt van wie en wat jij in werkelijk bent. Je groeit in bewust Zijn en krijgt er bovendien een hele wereld bij: de wereld van energie, de wereld van Spirit, de Lichtwereld, een Magische wereld!

Samen met gelijkgestemden werken we in de energie, samen leren, lachen en soms samen huilen. Gedragen door de energie van de groep, kun je in korte tijd, grote stappen zetten. Gelijkgestemden, met elk een eigen pad en eigen processen.

Je leert vooral door te doen, te ervaren en door ervaringen uit te wisselen. In een veilige omgeving oefen je jezelf erin om de verschillende energieën te ervaren. En zet je telkens een volgende stap in je ontwikkeling. Waardoor je je steeds bewuster wordt van de energievelden om je heen, steeds meer in je kracht gaat staan. Je leert jezelf gronden, je energieveld te openen en te sluiten en contact te maken met de Lichtwereld. De geleide meditaties zijn helend en bereiden jouw energieveld en jouw bewustzijn voor op een zuiver contact met de Lichtwereld. Zodat je steeds meer zicht krijgt op en vertrouwen in je eigen kwaliteiten.

Kenmerkend voor mij is dat ik me vooral laat leiden door wat zich in het moment aandient en wat nodig is voor de groep. Mijn intentie is een veilige ruimte te creëren waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn, zijn ware Zelf dan… Een ruimte die op de groep is afgestemd en waarbinnen diepe verbindingen en transformaties tot stand kunnen komen.

Dus, als je er klaar mee bent om je als een speelbal heen en weer te laten slingeren op de zee van energieën om je heen en je er klaar voor bent om zelf weer de regie over jouw leven te hebben, dan is Mediumschap & Trance-healing een overweging waard…

Voor de twijfelaars organiseer ik regelmatig introductieworkshops waarin je kunt kennismaken met mij en mijn werkwijze. Hou hiervoor de agenda in de gaten en voel je welkom om eens aan mediumschap te snuffelen…

Drie delen…
De cursus bestaat uit drie delen. In deel I leer je de beginselen van het kanaal-zijn, transparant. Een kanaal voor boodschappen of helende energieën vanuit de Lichtwereld. Door een zuiver contact met de Lichtwereld en tegelijkertijd als een holle boom… In deel II staat vanuit dat zuivere contact, verdieping en het healing-aspect centraal en in deel III werken we aan het steeds verder verdiepen van de verbinding, de boodschap en de healing.

En omdat we altijd van elkaar leren, is er in de cursus ruimte voor vragen, het delen van ervaringen en het doorprikken van illusies…

Reacties van eerder deelnemers vind je bij de Feedback.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu