in Workshops

Omgaan met (hoog)gevoeligheid voor kinderen (9-12 jaar)

“Ik trachtte het kind te bereiken met een woord,
maar het ging aan hem voorbij, niet gehoord.
Ik trachtte het kind te bereiken met een boek,
maar hij gaf me alleen een verbaasd gebaar.
Wanhopig, wendde ik me opzij
‘Hoe kan ik dit kind bereiken?’,
zeg het mij.
Hij fluisterde in mijn oor en zei:
‘Kom, speel met mij’.”
bron onbekend

Er worden steeds meer (hoog)gevoelige en nieuwetijdskinderen geboren. Intuïtief goed ontwikkelde kinderen, die erg open staan voor prikkels uit hun omgeving. Ze zijn vaak gevoelig voor stemmingen van mensen of spanningen tussen mensen, hebben moeite om zich te concentreren, kunnen emotioneel reageren op hun omgeving of angstig zijn.

In de cursus leren de kinderen hun eigen energie beter kennen. Met behulp van meditatie, visualisatie- en energieoefeningen ontdekken ze de energetische werkelijkheid.

(Hoog)gevoelige kinderen worden zich bewust van hun eigen energie en die van de ander. Ze leren ongewenste energie herkennen en krijgen instrumenten aangereikt om zich van ongewenste energie te zuiveren. Zodat ze beter bij zichzelf kunnen blijven, in hun kracht en beter in balans.

Voor wie
Deze cursus is voor alle (hoog)gevoelige en (nieuwetijds-)kinderen van 9 tot 12 jaar. De cursus is nadrukkelijk niet bedoeld om specifieke, individuele (gedrags)problemen te adresseren, daarvoorben je welkom in de praktijk voor een individuele sessie.

Bij deze cursus hoort een ouderworkshop (eenmalig). Hier kun je terecht met mogelijke vragen die je zelf hebt over de omgang met of begeleiding van je kind.

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu