in Workshops

Weektraining Buirefontaine – Groeien in Heelheid

Een week lang groeien in bewust Zijn van wie je werkelijk bent…
Zondag 20 tot vrijdag 25 april 2014 in Centre Buirefontaine, Aubenton, Noord-Frankrijk…
Ga je mee…?

Binnenkort is het weer zover… dan reis ik voor de vierde keer af naar Buirefontaine in Noord-Frankrijk om daar met een groep mooie Zielen een week lang in Eenheid te Zijn en te Groeien in Heelheid.

De week begint op eerste Paasdag… Pasen, de tijd van Wederopstanding, van de Dood van het Ego. Het ego dat het steeds moeilijker heeft in deze tijd waarin steeds meer mensen tot zichzelf ontwaken, hun ware Zelf. Weer in contact komen met de stem van hun Hart, diep van binnen. Wanneer je nog sterk geïdentificeerd bent met je ego en je persoonlijk zelf, kunnen dit intense en turbulente tijden zijn. Tijden waarin je het gevoel hebt dat al je veilig- en zekerheden in het geding zijn. Een contract dat niet wordt verlengd, een relatie die definitief strandt, je gezondheid die opspeelt…

Kijkend door de ogen van het ego, je persoonlijkheid, zie je vooral angst, onzekerheid, chaos en lijden. Wanneer je deze ego-laag kunt ontstijgen, kun je gaan kijken met de ogen van het Hart, door de ogen van Liefde, ogen die Weten… Ogen die Weten dat alles wat zich manifesteert in jouw leven, jouw eigen creatie is. Dat je alles vanuit diepere lagen van jezelf hebt gecreëerd… Ogen die Weten dat alles wat jij om je heen ziet, dienstbaar is aan jou. Aan jouw ontwaken tot je ware Zelf…

Dan weet je dat je geen slachtoffer bent van omstandigheden, maar juist de schepper ervan. Dan weet je dat het ergens voor bedoeld is, dat niets voor niets is en dat alles Liefde is… ook de ervaringen die we ‘pijnlijk’, ‘angstig’ of ‘kwetsend’ noemen.

Wow… wat een mooi gegeven om een week lang mee te werken… leren kijken met de ogen van het Hart, zodat je je kunt openen naar jouw eigen manifestaties en projecties… en je ervan vrij kunt maken… meer van jouw essentie kan doorstromen in de stof.. met recht de dood van het Ego… Ga je mee..?

Een week lang loslaten, transformeren en Groeien in Heelheid. In een mooie energie die nog lang doorwerkt? Groeien in bewust Zijn en tegelijkertijd je intuïtie ontwikkelen? Er dieper toe ontwaken dat in jouw gevoeligheid, je kracht schuilt? Een week lang helemaal jeZelf zijn? Dan is deze week beslist wat voor jou. We werken aan het weer laten stromen van de energie en het in balans brengen van jouw energieveld. Om deze vrijgekomen energie, krachten en inzichten weer te integreren je in jouw Zijn. We werken aan Heelwording. Begeleid door de Lichtwereld, de oeroude wijsheid en rituelen van het Inca sjamanisme en Moeder Aarde. Gedragen door Hemel en Aarde. Om je Hart verder te openen naar wie jij werkelijk bent, jij in je kracht komt te staan, jeZelf worden, jeZelf zijn. Jij je weer gaat her-inneren wie je werkelijk bent en waarom je hier bent gekomen in deze realiteit. Zodat je daarna je pad kunt vervolgen: bewuster, bezielder, dichter bij jeZelf. De week begint op eerste Paasdag. Pasen, de tijd van wederopstanding, symbool voor de dood van het ego. Hoe toepasselijk :-)… Zodat je daarna je pad kunt vervolgen: bewuster, bezielder, dichter bij jeZelf, want

Het mooiste wat je kunt worden, is… jeZelf!

Het programma: Groeien in Heelheid – Kijken met de ogen van Liefde…
Net als vorig jaar, heeft ook dit jaar Spirit de regie van deze week. Dat betekent dat ‘het programma’ wordt afgestemd op de deelnemers en op de groepsenergie en dus kan afwijken van hoe het hieronder geschetst wordt. We gaan deze week in ieder geval werken aan het (verder) openen van het hart, leren kijken met de ogen van het Hart, door de ogen van Liefde.
We doen gedurende week verschillende healings- en trainingsworkshops. Om je te helpen in de overgang naar de Nieuwe Tijd, van het hoofd naar het Hart, van ego-denken naar bewust Zijn, van dualiteit naar Eenheid en Heelheid. We werken met de Nieuwe Energie, de energie van Liefde en dankbaarheid, zonder zweverig te zijn. De workshops maken je bewust van diepliggende energiepatronen die hun uitwerking hebben op jouw Zijn en je veelal onbewust vasthouden in beperking. Tijdens deze workshops werken we aan deze diepliggende lagen… de lagen ‘waar het verstand niet bij kan’. En door de dialoog. Om inzicht te verkrijgen in hoe het ego je belemmerd te zijn wie je werkelijk bent… afgestemd op en in lijn met de diepere lagen van jeZelf. In verbinding met de Lichtwereld en elkaar…

“Met een lichaam vol boosheid en armen vol verdriet kwam ik hier zondag binnen. Met een hart vol licht en liefde ga ik hier weer vandaan. Dank, het was onvergetelijk mooi!”

We starten op zondagavond. Maandag en woensdag staan er drie workshops op het programma, dinsdag en donderdag twee, waarbij er in de middag ruimte is voor jezelf om de ervaringen te verinnerijken of voor een persoonlijke sessie als je merkt dat je behoefte hebt aan ondersteuning in je proces. Want omdat we een week lang in en met elkaar en in de groepsenergie aan het werk zijn, kunnen er diepe transformaties tot stand komen.

Vrijdagochtend na het ontbijt sluiten we de week gezamenlijk af met een afsluitende meditatie waarna we weer in alle rust huiswaarts keren.

De Accomodatie: spiritueel centrum Buirefontaine

Buirefontaine is het Noord-Franse Aubenton is een heerlijke plek om te Zijn vanwege de rustgevende energie en de ruimte in de omgeving. Een plek om er gewoon even helemaal uit te zijn. We zijn te gast bij de Nederlandse Chantal en Rene.

Het centrum biedt slaapgelegenheid in nette twee-persoonsslaapkamers. Er is ook een slaapkamer en badkamer voor gehandicapten. Je neemt zelf een slaapzak en handdoek mee, het Foto550-EERFYLSScentrum zorgt voor de kussens en de dekens. Je kunt er echter ook voor kiezen om een dekbed en handdoek te huren tegen een vergoeding. Je maakt gebruik van gedeelde douche- en toiletfaciliteiten en er is een gezamenlijke eet- en verblijfsruimte voor de maaltijden en ontspanning. Met mooi weer kunnen we op het balkon genieten van het uitzicht over de tuin of van de tuin zelf.

Om het gebouw is een hectare grond, ingericht als park, met diverse zitjes om je tijdens of buiten de workshop om even lekker terug te kunnen trekken in het groen. En er is een vuurplaats om ‘s avonds vuur te maken.

De cursusruimte bevindt zich in het complex en er zijn meditatiekussens, matrassen, dekens, etc. aanwezig. Er is een atelier voor als je wilt schilderen, beeldhouwen of andere creatieve uitingen.
De maaltijden zijn vegetarisch en zoveel mogelijk bereid met biologische ingredienten. Zo hoef je je als deelnemer aan deze week alleen maar met de cursus bezig te houden.

Uiteraard kan Chantal rekening houden met speciale dieten, mits dit van te voren is doorgegeven. Nadere informatie over Buirefontaine vind je hier. Voor nadere informatie over de week kun je contact opnemen met mij. Op de site staan meer reacties van deelnemers aan eerdere weken…

Waar: Aubenton, Noord-Franse Ardennen (+/- 300 km vanaf Breda)
Wanneer: zondag 20 tot vrijdag 25 april 2014
Investering: € 555 all-in (exclusief de reis)

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu